Pientalon paalutuksen hankinta on edullisinta erillisenä urakkana

Paalutuksen kilpailutus kannattaa, sillä paalutus on aina edullisin toteuttaa erillisenä urakkana. Tarjouskysely on helppoa ja vaivatonta. Tarvitset tarjouskyselyä varten vain asemakuvan, pohjatutkimuksen ja paalutussuunnitelman.

Voit lähettää tarjouskyselyn teräspaaluista ja paalutuksesta suoraan SSAB:n yhteistyökumppaneille, jotka huolehtivat paalujen asennuksesta sekä tarvittavan paalumateriaalin hankinnasta. Tarjous sisältää paalujen paikalleen mittauksen, asennuksen materiaaleineen sekä katkaisun. Yleinen menettelytapa on, että rakentaja maksaa vain hyötypituudesta paalutusurakoitsijalle.

Ota yhteyttä SSAB:n yhteistyökumppaneihin

Tilaa maksuton esite SSAB:n teräspaaluista

Paalutustyö sujuu nopeasti

Omakotitalon paalut asennetaan yleisimmin yhdessä päivässä – myös talvella. Asennuskalusto on kevyt, joten se mahtuu ahtaillekin työmaille. Teräspaalutusta käytettäessä ei tarvitse erikseen rakentaa vahvistettuja paalutusalustoja, kulkuteitä tai paalujen varastointialueita, joten paalutustyömaa säilyy siistinä.

SSAB:n teräspaalut ovat luotettava valinta kotisi perustamiseen, sillä ne ovat CE-merkittyjä ja Suomessa valmistettuja. RR®-paaluja on asennettu jo vuodesta 1987 alkaen.

Näin nopeaa paalutus on – katso video!

 
Julkaistu
18.11.2019