Rakennatko tai remontoitko taloa? Miten jaat avaimesi remontoijan kanssa?

Voi ei, kukaan perheenjäsenistä ei ole kotona ja remppamiesten pitäisi päästä sisään heti kun saapuvat toiselta keikaltaan. Lisäksi postin kuljetus on tuomassa iltapäivällä isoa pakettia, eikä sitä voi jättää säiden armoille tai varkaita varten pihalle. Mitä pitäisi tehdä?

Yllä kuvattu tilanne saattaa kuulostaa kärjistetyltä, mutta tosiasiassa se on monelle arkipäivää. Te, jotka jo omistatte Oviku Nero-älylukon, avaatte ovenne Oviku-sovelluksen avulla ja jaatte kerta- tai pitkäkestoisia avainkoodeja (tai olette käyttäneet muiden luovuttamia avainkoodeja), tiedätte mistä on kyse! 

Oviku-sovelluksen avulla saat jaettua joko kerta-avaimen tai avainkoodin  kenelle tahansa haluat ja lokitiedoista pääset tarkistamaan koska avainta on käytetty.Oviku-sovelluksen avulla saat jaettua joko kerta-avaimen tai avainkoodin kenelle tahansa haluat ja lokitiedoista pääset tarkistamaan koska avainta on käytetty.

Älylukosta apua myös työnantajille

Oviku tarjoaa mahdollisuuksia myös helpottaa työntekijöiden arkea, joille muutoin työsuhteensa aikana kertyy nippu erilaisia avaimia. Kuinka helpottavaa olisikaan, jos avainnipuista pääsisi eroon tai edes vähennettäisiin avainten määrää?

Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain; omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Se voidaan asentaa esimerkiksi taloyhtiön pyörävarastoon tai roskakatokseen.

Miksi siis kannattaa hankkia Oviku Nero?
​​​​​​​Noh, ensinnäkin...

  • Oviku Neron toiminta perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa. Voit siis edelleen säilyttää nykyiset avaimesi ja nykyisen lukkosi, ne toimivat edelleen. Nero on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin ja viimeistelet lukon asennuksen lataamalla sovelluskaupasta puhelimeesi Oviku-sovelluksen. Sovelluksen avulla saat Neron avaamaan oven puolestasi. Paketin mukana tulevat ohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Ohjeistuksesta on tehty myös video

  • Et tarvitse avaimia - älypuhelimesi toimii avaimena, sinulle ja monelle muulle (kenelle kerta- tai kestoavaimen jaat). Molempia avaimia voi lisätä ja poistaa rajattomasti, milloin tahansa. Oviku Nero soveltuu käytettäväksi missä vain, omakotitaloissa, varastoissa, vuokra-asunnoissa, rivitaloissa, mökeillä tai kerrostaloissa. Asennuksesta ei jää jälkiä ja älylukko on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kun muuttaa. 

  • Oviku-sovelluksen käyttö on helppoa ja tiedät reaaliaikaisesti kuka oveasi käyttää. Sovelluksen avulla voit hallinnoida kenen tahansa pääsyä kotiisi ja saat reaaliaikaisesti ilmoituksia siitä kuka älylukkoasi käyttää ja milloin. Lokitiedot löytyvät puhelimestasi. Laitteen tietoturvasuojaus on huippuluokkaa. Se on testattu, ja Oviku käyttää yksityisyyden turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä.

  • Ulkoasultaan Oviku Nero älylukko on näppärän kokoinen, tyylikäs suomalaista designia oleva laite.

    Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset>>


Jäikö jokin askarruttamaan? Kiinnostuitko tuotteesta?

Oviku Nero:a ohjaavaa käyttösovellusta (Oviku) kehitetään jatkuvasti. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja laitetestaajien kanssa, jotta sovelluksen käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Oviku-sovellus on saatavilla IOS- ja Android-laitteille. Tulevaisuudessa Oviku tulee tarjoamaan myös itse lukkoon kokonaan uusia ominaisuuksia, jotka ovat päivitettävissä jo ostettuihin Oviku Nero-lukkoihin Oviku applikaation kautta.

Oviku-sovelluksen viimeisin päivitys on tehty 18.10.2019 (Android / iOS). Päivitysten myötä lukon yhteysnopeus on parantunut merkittävästi ja sovellus osaa kertoa, mikäli lukko on varattu tai toisen käyttäjän käytössä. Lisäksi viimeisin päivitys tulee auttamaan avaintenjakoa ja lisää toiminnan luotettavuutta.

Oviku Nero tuo turvallisuuden tunnetta kotona ja etänä. Turvaa sinäkin ovesi sekä kaikki sen takana ja vaihda älylukkoon!


Tutustu myös muihin Ovikun tarjoamiin vaihtoehtoihin>>


 
Päivitetty
10.1.2020