Lämmöntalteenottolaiteen uusiminen – Nilan Comfort CT300 Polar -ilmanvaihtokoneella

Energiatehokkuus ja energiansäästö on päivittäinen aihe ja ”ilmastotalkoiden” myötä merkitys vain kasvaa. Energiatehokkuusvaatimukset saattavat kasvaa ja energian hinta nousta. Ilmastonmuutoksen kannalta tärkeitä energiatehokkuuden osa-alueita ovat liikkuminen ja yhdyskuntarakenne, rakennusten lämmitys sekä sähkölaitteet ja valaistus. Ilmastotalkoisiin osallistuminen on mielekkäintä silloin, kun siitä syntyy kustannussäästöä itselle. Käytännössä vanha toimivan tuntuinen ilmanvaihtokonekin kannattaa yleensä uusia.

Talon koosta ja ilmamääristä riippuen ilmanvaihtokoneen uusimisella saavutettu säästö on vuositasolla 200 - 700 euroa.
 

Energiatehokkaat ja hiljaiset Comfort-sarjan LTO-koneet soveltuvat erinomaisesti useimpien vanhojen IV-koneiden tilalle.Energiatehokkaat ja hiljaiset Comfort-sarjan LTO-koneet soveltuvat erinomaisesti useimpien vanhojen IV-koneiden tilalle.

Ei kustannus vaan investointi

Tekniikan kehittyminen ja ominaisuuksien parantuminen ei kuitenkaan näy kustannuksissa. Ilmanvaihtokoneet eivät ole nykyisin kalliimpia, kuin vanhat edeltäjänsä, vaikka ovatkin parantuneet merkittävästi. Ilmanvaihtokoneen uusimisen voi hyvin katsoa olevan sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin.

Energiatehokkuus on Nilanin avainosaamista

Nilan kehittää ja valmistaa huippulaadukkaita energiaa säästäviä ilmanvaihto- ja lämpöpumppuratkaisuja,
joiden avulla saavutetaan terveellinen sisäilma ja pieni energiankulutus ympäristöystävällisellä tavalla.

Energiatehokkaat ja hiljaiset Comfort-sarjan LTO-koneet soveltuvat erinomaisesti useimpien vanhojen IV-koneiden tilalle. Mallistosta löytyy vaihtoehdot niin pysty- kuin vaaka-asennuksiin, sekä erittäin energiatehokas Comfort CT300 -malli.
 

Nilan Comfort CT300 Polar on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Comfort CT300 Polar on passiivitalosertifioitu LTO-kone pohjoisen olosuhteisiin. Tehokkaalla lämmöntalteenottotoiminnolla varustettu energiatehokas ilmanvaihtoyksikkö. Suurikokoinen vastavirtakenno ottaa tehokkaasti lämmön talteen. Laite soveltuu asuntoihin, joiden koko on 80 – 200 m2. Tilan suosituskoko on suuntaa antava, sopivuus varmistuu suunnitellun ilmamäärän mukaan.

Ainutlaatuinen Polar-jäätymisenesto suojaa laitetta pakkasilta, joten tavanomaista sulatustoimintoa ei edes tarvita – ja laitteen energiatehokkuus ei heikkene edes kovemmilla pakkaslukemilla.

Comfort CT300 -laite soveltuu hyvin omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin ja toimistoihin, joissa asennuksen on oltava helppoa ja sisäilman optimaalinen.
 

Voit jättää myös tarjouspyynnön tai teknisen kysymyksen ilmanvaihtokoneista

Jätä tarjouspyyntö

Kysymyksiä laitteista

 
Päivitetty
4.11.2019