Liukuovi soveltuu myös kosteisiin tiloihin

Kun kaikki neliöt halutaan käyttää hyväksi, Liune mahdollistaa uudenlaisen tilaratkaisun. Yleensä esimerkiksi pesuhuone ja sauna ovat ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa päänvaivaa. Seinän sisään liukuva Liune ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se lukkiutuu ainutlaatuisen ponnahdussalvan ansiosta paikoilleen ovirakenteen sisään. Auki ollessaan ovilevy ei jää näkyviin, ja tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 1–3 m2/ovi verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen.

Tiesithän, että kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune. Elementissä ja ovilehdessä on otettu huomioon kosteiden tilojen vaatimat erityistarpeet, kuten kaatokourut ja ilmaraot. Sähkö- ja putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden asennus rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla. Myös turvallisuusmääräykset on huomioitu niin kylpyhuoneessa kuin saunassa.

kohde-26-villa hopeapuu
422 563 Kun oven täytyy kestää roiskevettä, oikea valinta on la

Ahtaat pesutilat avartuvat Liunella

Kosteaan tilaan suunnitelluita ovimalleistamme kaunis Teema (Liune D5) on tasamassiivinen MDF -ovi, joka on käsitelty kosteudenkestävällä maalilla. Ovi ja karmit kestävät kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla. Teema-oven ja karmien vakiovärisävy on valkoinen, mutta voidaan käsitellä halutun väriseksi. Jos ovi tulee olemaan tilassa, jossa se altistuu vesiroiskeille, oikea valinta on silloin Aika- lasiovi (Liune D9). Lasioven saa kolmessa sävyssä; opaali (eli ns. maitolasi), kirkas ja tummanharmaa. Kosteaan tilaan Liune suosittelee Design-karmeja, joille annetaan 10 vuoden takuu.

Tutustu Liunen koko ovimallistoon.

Kosteisiin tiloihin saadaan lisäneliöitä Liunen seinän sisään liukuvilla ovilla.Kosteisiin tiloihin saadaan lisäneliöitä Liunen seinän sisään liukuvilla ovilla.

Oma Liune myös saunaan

Upea Lämpö- saunaovi (Liune D11) on varmistaa, että kaikki tila on saunojan käytössä. Mallistostamme löytyy niin lasisia kuin puisia liukuovia saunaan. Lasiovi on 8mm paksua karkaistua turvalasia, ja lasin voi valita eri sävyillä; kirkas, opaali tai tumma savu. Saatavilla on myös puuovi, joka on tehty koivuviilusta. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä, joten sävyn voi itse valita muun kylpyhuoneen sisustuksen mukaan, ja viimeistellä sen täysin oman maun mukaan.

Liunen saunanovien karmilistat valmistetaan aina mittatilauksena, tilauksen yhteydessä ilmoitetun laatoitetun runkopaksuuden mukaan. Liunen Lämpö -saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin.

Saunan kruunaa Liunen ovi.Saunan kruunaa Liunen ovi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esitteitä:


 
Päivitetty
1.9.2022