Näin saat kylpyhuoneeseen uutta ilmettä

Tarvitseeko kylpyhuoneesi päivitystä tai uutta ilmettä? Aina ei tarvitse tehdä suuria remontteja vaan jo pienillä muutoksilla saat muutettua vanhan kylpyhuoneen moderniksi ja raikkaaksi. Kaunis ja tunnelmallinen kylpyhuone ilahduttaa jo heti aamulla.

Sisustuksella saa luotua ylellisen keitaan, mutta myös tuotua käytännöllisyyttä. Saat sellaisen tunnelman kuin haluat kuin haluat kylpyhuoneeseen. Tummaa dramatiikkaa, leikittelevää värikkyyttä tai raikkaita vaaleita sävyjä...

Convex-sarjaConvex-sarja

Kylpyhuoneen sisustuksen suurin vaikuttajia ovat allas- ja peilikaappi, wc-istuin, suihku ja mahdollinen suihkukaappi tai -seinät. Mutta myös pienillä asioilla on merkitystä, niillä saat uutta ilmettä huoneeseen ja viimeistellyn ilmeen.

Jos kylpyhuoneen maalipinnat ovat kellastuneet, kannattaa aloittaa niistä. Uusi maalikerros kirkastaa huoneen. Myös allaskaappien ovet voi vaihtaa tai maalata tarvittaessa. Seuraavaksi katseen voi kiinnittää valaistukseen. Lamput kannattaa vaihtaa mieleisekseen. Lamppujen värisävyjä on aina lämpimän kellertävästä kylmään jopa sinertävän sävyihin saakka.

Tiger Urban koukkuTiger Urban koukku
Porto pyyhePorto pyyhe

Tämän jälkeen kannattaa keskittyä vetimiin, koukkuihin ja tekstiileihin. Pislan valikoimissa on erilaisia kylpyhuonesarjoja, joista löytyy jokaiseen makuun sopivat vaihtoehdot. Koukut, pyyhetangot ja wc-paperiteline voidaan päivittää samoihin sävyihin yhtenäisen ilmeen luomiseksi.

Säilytystiloja voi lisätä joko seinään kiinnitettävillä hyllyillä tai lattialla seisovilla hyllyköillä. Hyllyille saat kauniit shampoo- ja saippuapullot esille. Niille kannattaakin varata oma tilansa ja järjestellä ne kauniiksi kokonaisuudeksi.

Kauniit pyyhkeet ja viherkasvit tuovat kodikkaan tunnelman kylpyhuoneeseen. Tekstiilejä vaihtamalla saat jokaisen vuodenaikaan omanlaisen ilmeen. Matoilla saat lämpöä ja ylellisyyttä. Voit valita maton värityksen värikkäistä malleista aina hillitymmistä yksivärisistä.

Kylpyhuonematot >>
Kylpyhuonesarjat >>
Kylpyhuoneen säilytys >>

Matto TrellisMatto Trellis
Brix seinähyllykköBrix seinähyllykkö

Pislan tuotteita löydät myös Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>

 
Julkaistu
4.11.2019