Toteuta helppo saunaremontti

Onko sinulla sauna, jonka kiuas antaa maailman parhaat löylyt, mutta sauna itsessään kaipaisi jo uudistamista? Saunan seinä on tikkuinen, lauteet pinttyneet ja rahikin keikkuu. Vuosien mittaan käytön jäljet alkavat näkyä rakkaassa saunassa.

Saunaremontteja tai osittaista uusimista aristellaan ehkä liikaakin ja usein sisustusta uusitaan vain tarpeen vaatiessa. Saunan uusimisen ei kuitenkaan tarvitse olla stressaava ja pitkä projekti.

Valmiilla saunasisustusmalleilla homma hoituu suoraviivaisemmin ja helposti. Pienetkin sisustukselliset yksityiskohdat, kuten saunatekstiilit, laudetyynyt, löylytuoksut tai vaikkapa löylysetti luovat uutta tunnelmaa hetkessä.

Harvia Scala keskikokoiseen ja suureen saunaanHarvia Scala keskikokoiseen ja suureen saunaan

Valmislaudepaketti nopeuttaa lauderemonttia

Haluatko uudistaa esimerkiksi mökin tai pihasaunan lauteet itse? Lauteita saa myös valmiina paketteina, jotka on kätevä asentaa vaikkapa mökille tai pihasaunaan. Paketti sisältää kaiken tarvitsemasi.

Esimerkiksi Harvian Formula -laudepakettin saa joko haapana tai tervaleppänä. Saatavilla on kaksi eri laudepituutta, jotka voit lyhentää saunaasi sopivaksi.

Harvia Formula -laudepaketti sisältää ylä- ja alalauteet, selkänojan, väliritilän, jakkaran, suojakaiteen ja kiinnitystarvikkeet. Voit lisätä mukaan myös FormulaPlus -lisäpaketin, joka sisältää kaiken kulmalauteisiin tarvittavan. Tämän helpommaksi ei lauderemontti voisi enää mennä.

Muistilista kevyeen saunaremonttiin

  • Valitse lauteet ja paneelit sen mukaan, mikä materiaali ja värimaailma omaan saunaasi sopii.
  • Mieti, haluatko öljytä lauteet itse vai tilata valmiiksi käsitellyt puuosat.
  • Muista valaistus. Saunan ei aina tarvitse olla hämärä, vaan oikean tunnelman saat luotua hyvin suunnitellulla valaistuksella.
  • Pohdi, millaisella käytöllä sauna tulee olemaan. Montako saunojaa sitä käyttää? Pitääkö suunnittelussa huomioida lapsia tai iäkkäitä ihmisiä?
  • Viimeistele saunan muodonmuutos saunatuotteilla.

Sauna mittojen mukaan

Saunan uusimisessa kätevintä on tilata saunan sisustukset kokonaisuutena. Valmis paketti helpottaa asennustyötä ja viimeistelee lopputuloksen.

Harvian valikoimasta löytyy laude- ja paneelivaihtoehtoja moneen makuun sekä moderniin että perinteiseen tyyliin. Esimerkiksi Harvian Solide- ja Scala -saunasisustusmalleissa lauderatkaisut voi tilata mittatilaustyönä oman saunan mittojen mukaan. Saunasi voit muunnella esimerkiksi Soliden laudepenkillä tai yhden istuttavilla saunaistuimilla.

Harvia VenturaHarvia Ventura

Saunaremontteja helpottaakseen Harvia on tuonut ammattimaisen saunasuunnittelun kaikkien ulottuville. Digitaalisen Harvia Sauna Designer -palvelun avulla pääset tutkimaan lauderatkaisuja ja sisustusvaihtoehtoja helposti ja nopeasti. Saunan puumateriaalien huolellinen suunnittelu ja valinta on tärkeää, sillä materiaalivalinnat vaikuttavat saunassa niin tunnelmaan, turvallisuuteen kuin mukavuuteenkin.

Ammattimainen saunasuunnittelu kaikkien ulottuville

Sauna Designerilla pystyt suunnittelemaan vaiheittain saunan omien mittojen mukaan. Lopputuloksena saat valmiin saunasuunnitelman ja tarjouksen.

Toteutuksilla on helppo leikitellä ja etsiä parhaiten toimivaa ratkaisua. Ohjelma toimii niin puhelimella kuin tietokoneellakin, joten saunan voi suunnitella vaikkapa mökkimatkalla auton takapenkillä.

Harvian Sauna Designeriin sisältyy myös maksuton palvelu, jossa asiantuntijat tarkistavat suunnitelman ja lähettävät tarjouksen.

Palvelun avulla voit tutkia sisustusvaihtoehtoja tai kokeilla erilaisia ratkaisumalleja. Voit leikitellä niin paneelien väreillä kuin lauteiden muodoilla.

Voit myös hyödyntää Harvian suunnitteluosaamista ja lähettää Harvialle ideasi, niin saunan ammattilainen auttaa sinua.

Saunasisustusta unohtamatta

Saunan paneloinnin ja lautiden asennuksen jälkeen on aika kiinnittää huomiota saunansisustuksen yksityiskohtiin.

Hyvin suunniteltu valaistus lisää käyttömukavuutta ja viimeistelee tunnelman. Harvia Luminous -kuituvaloilla ja LED-valonauhoilla luot saunaan tyyylikkään valaistuksen.

Saunakokemusta voi täydentää myös musiikilla tai vaikka luonnonäänillä. Harvian saunakaiuttimet voit liittää musiikkilaitteeseen ja siirtyä saunan lauteille nauttimaan musiikista.

Kannattaa muistaa myös saunatekstiilit. Harvian uutuudet Harvia by Luhta -saunatekstiilit on valmistettu laadukkaasta pellavapuuvillasta. Vohvelipintaiset tuotteet ovat miellyttävän tuntuisia iholla ja kauniin harmaat tekstiilit kruunaavat sisustuksen.

Harvia Exclusive -laudemalli ja Harvia by Luhta -saunatekstiilitHarvia Exclusive -laudemalli ja Harvia by Luhta -saunatekstiilit

Hyödynnä Harvian suunnitteluosaamista ja jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
23.7.2020