Kylpyhuoneremontissa kokonaisvaltainen ajattelutapa on asukkaan etu

Nopeat linjasaneeraukset ja kylpyhuoneremontteihin käytetty aika ovat puhutuimpia aiheita rakentamisessa. Ajan lisäksi myös remonttien kustannukset puhuttavat. Monesti ajatellaan vain materiaalikustannuksia, mutta todellisuudessa remonttikustannusten suurin osuus koostuu työstä. Laadukkaasta työstä ei kannata koskaan tinkiä, mutta säästöä voi saada työhön kuluvasta ajasta oikeille tuotteilla.

Kiilto on kehittänyt pikamärkätilajärjestelmän tuotteineen erityisesti rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisten tarpeisiin. Vaikka tuotteet on suunnattu ammattilaisille, ratkaiseva hyöty näkyy kuitenkin myös asunnon käyttäjälle, sillä kylpyhuone saadaan normaaliin käyttöön jo useita vuorokausia, jopa viikkoja totuttua aikataulua aiemmin. Olkoon sitten kyse yksittäisestä kylpyhuoneesta tai kokonaisen kerrostalon linjasaneerauksesta, on tärkeintä valita oikeat ratkaisut asukkaan kannalta mahdollisimman vaivattoman lopputuloksen varmistamiseksi.

Jatkuvaa tuotekehitystä

Jatkuva ja tiivis yhteistyö urakoitsijoiden ja märkätila-alan ammattilaisten kanssa on antanut runsaasti arvokasta ja ajankohtaista tietoa siitä, mitä markkinoilla tapahtuu ja mitä kentällä vaaditaan. Kiilto onkin kehittänyt tuotteitaan vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveita. Esimerkiksi ammattilaisilta tulleen palautteen perusteella Kiilto uudisti Kiilto KeraPron levitysominaisuuksista. Kiilto tutki asiaa ja teki erilaisia testauksia. Lopulta tuloksena oli parempi Kiilto KeraPro, jonka levitysominaisuudet ovat saaneet kiitosta. Uuden koostumuksen myötä myös peittokyky on parempi.

Eri työvaiheisiin soveltuvien, nopeasti kuivuvien tuotteiden lisäksi Kiilto on kehittänyt myös työtapoja, työvälineitä ja järjestelmiä ajansäästön maksimoimiseksi. Tämän tuloksena on syntynyt myös KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmä, joka mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilarakentamisessa. Pikamärkätilajärjestelmä palvelee varsinkin suuria putkiremontteja, koska märkätilojen läpimenoaika on lyhyempi, niin kylpyhuoneet saadaan nopeammin valmiiksi ja asukkaat tyytyväiseksi.

KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmän tuotteilla saavutetaan jopa viikkojen säästö ajassa

Märkätilaremontti aloitetaan lattian ja seinien tasoituksilla. Lattian pintavaluun sopivalla Kiilto 60 Plus Pikalattiamassalla aikasäästö betoniin verrattuna on jopa viikkoja. Pikalattiamassa on kävelykuiva jo tunnissa. Lattian oikaisut ja tasoitteet tehdään Kiilto Maxirapid Pikatasoitteella tai pölyämättömällä Kiilto Easyrapid DF Pikatasoitteella.

Seinien oikaisuihin ja täyttöihin käytetään Kiilto TM DF Pikatäyttömassaa ja ohuempiin oikaisuihin ja ylitasoituksiin valitaan Kiilto SR DF Pikamärkätilatasoite.

Vedeneristykseen käytetään Suomen nopeinta vedeneristystä Kiilto KeraProta. Ruiskuttamalla saadaan valmista tunnissa ja telaamalla noin kolmessa tunnissa. Läpivienteihin voi käyttää valmiita kappaleita tai Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassaa.

Toinen vaihtoehto vedeneristykseen on Kiilto Keramix A + X, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Se toimii myös seinän ja lattian tasoitukseen. Läpivientien tiivistys voidaan tehdä ilman erillisiä läpivientivahvikkeita.

Laattojen kiinnitykseen käytetään joko vähäpölyistä pikasaneerauslaastia Kiilto Kerapid DF tai myös ulkokäyttöön soveltuvaa Kiilto Lightfixiä. Kerapid DF on saumattavissa jopa kahden tunnin päästä laattojen kiinnityksestä.

 
Julkaistu
8.11.2019