ASTA Syksy Rakentamisen ja asumisen messut 19. - 21.10.2007

Asta Syksy -messut ovat lähes loppuunmyydyt


Lokakuussa on hyvä aika suunnitella tulevia rakennusprojekteja

Rakentamisen ja asumisen Asta Syksy -messut järjestetään 19. - 21. lokakuuta 2007 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Asta järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös keväällä. Syksyn perinteiset Asta-messut ovat järjestyksessään jo seitsemännettoista. Messuilla on mukana yli 200 näytteilleasettajaa. Samaan aikaan Asta Syksy -messujen kanssa on keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily.
- Asta Syksyn näyttelytila on myyty lähes loppuun. Muutamia hajapaikkoja on vielä saatavilla. Messuista on tulossa jälleen monipuolinen rakentamisen ja asumisen tapahtuma, joka tarjoaa ideoita, tuotteita ja palveluita aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen saakka. Kävijöitä kiinnostavat syksyisin etenkin tontit ja talopaketit, korjausrakentaminen, energia-asiat sekä muun muassa keittiön ja kylpyhuoneen remontointi. Syksyllä on myös oikea aika aloittaa seuraavan vuoden rakennus- ja remonttiprojektien suunnittelu. Rakentaminen jatkuu maassamme ripeänä, joten suunnitelmat, lupa-asiat ja materiaalitilaukset kannattaa hoitaa kuntoon jo syksyllä. Rakennustuotteiden ja -tarvikkeiden lisäksi pulaa on työvoimasta, joten näiden asioiden suhteen kannattaa olla liikkeellä entistä aikaisemmin, sanoo projektipäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Asta on laaja rakentamisen ja asumisen messutapahtuma, joka esittelee pientalorakentajille, remontoijille, kodin kunnostajille ja sisustajille kaiken tarpeellisen suunnitelmista toteutukseen. Esillä ovat muun muassa rakennusmateriaalit, -tuotteet ja -tarvikkeet, tontit ja talopaketit, talotekniikka, energiaratkaisut sekä keittiöt, kylpyhuoneet ja kodinkoneet.

Rakennustietopalkinto jaetaan messuilla myös tänä syksynä


Rakennussäätiö RTS:n hallitus julkistaa alueellisen rakennustietopalkinnon saajan Asta Syksy -messuilla. Rakennustietopalkinto jaettiin ensimmäisen kerran viime syksyn Asta-messuilla. Tuolloin palkinnon sai Leila Parhankangas tunnustuksena kulttuurihistoriallisen Pikkupalatsin restauroinnista. Palkintolautakuntana toimii Tampereen Rakennustiedon päätoimikunta.

- Rakennustietopalkinto voidaan myöntää yksityiselle henkilölle tai työryhmälle, joka on erityisesti edistänyt hyvää kaavoitus-, rakennus- tai kiinteistönpitotapaa tietoa tuottamalla, jakamalla tai sitä hyväksi käyttämällä. Palkinto voidaan myöntää samalle henkilölle vain kerran. Palkinto koostuu palkintoesineestä ja kunniakirjasta, kertoo johtaja Pasi Pulakka Tampereen Rakennustiedosta.

Samaan aikaan Asta Syksy -messujen kanssa 19. - 21. lokakuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily. Messukävijät pääsevät tutustumaan samalla lipulla samana päivänä molempiin tapahtumiin. Messut järjestää Tampereen Messut Oy.
 
Päivitetty
15.2.2013