Neljä upeaa keittiötyyliä, mikä näistä on suosikkisi?

Kun uuden keittiön hankinta on ajankohtaista, inspiroitumisen voi aloittaa useista lähteistä. Kimmokkeita unelmien keittiölle voi hakea esimerkiksi Instagramista ja Pinterestistä, keittiökuvastoista ja keittiövalmistajien sivustoilta löytyvistä toteutuneista keittiöunelmista.

AlaCarte_Rigato_musta_tammi-Alone_vertikaaliprofiili_musta_inkk

Ideoita tarjoavat myös huolella suunnitellut, valmiit keittiökonseptit. A la Carte -keittiöiden mallistosta löytyy keittiötyyli niin lähiruokaa ja viljelyä arvostavalle kuin ranskalaista kahvilatunnelmaa hakevalle kokkaajalle. Löydätkö suosikkisi näistä neljästä keittiötyylistä:

Bistro - kansainvälisen kahvilan tunnelmaa kotikeittiöön

A la Carten Bistro-keittiö on saanut inspiraationsa ranskalaisten huippuravintoloiden kalusteista, pinnoista ja väreistä. Metalliprofiilit, seiniin ja kattoon kiinnitettävät avohyllyt ja tyylikäs tarjoiluvaunu ovat kuin tuulahdus ranskalaisesta bistrosta. Puiset yksityiskohdat tuovat tummaan keittiöön lämpöä ja avohyllyt voi täyttää mieleisillään esineillä. Lasiovellinen Pantry-ruokakomero antaa reilusti tilaa ruoka-aineille.

Tutustu Bistro-keittiöön

AlaCarte-keittiöt-167-Fumare-Bistro_1920

Kaupunkilaisen unelmakeittiö Urban

Kaipaatko keittiöösi hitusen hifistelyä? Virtaviivaista tunnelmaa ja arkea helpottavia ratkaisuja arvostava valitsee keittiöönsä A la Carten Urban-keittiön sähköisesti nousevia ja laskevia mekanismeja. Nousevan kulman ja Found-seinäkaapin sisään tavarat saa nopeasti piiloon. Nappia painamalla ne ilmestyvät tarvittaessa esille.

Urban-keittiössä myös vastuullisuus ja lähiruoka ovat vahvasti esillä. Urban Garden -kasvilaatikoiden ja -valojen avulla yrttien kasvattaminen onnistuu helposti ympäri vuoden.

Tutustu Urbaniin

AlaCarte-keittiöt-Alone371-Urban4-lev1200px

Skandinaavisen pelkistetty Rigato

Klassisessa, pohjoismaisia makumieltymyksiä kuvastavassa A la Carten Rigato-keittiössä on ylellisyyttä ja luonnon tuntua. Massiivitamminen ovimalli on hienovaraisesti vedikkeetön, sillä oven jokainen puusäle toimii vetimenä. Puu tuo lämpöä ja tyylikkyyttä keittiön sisustukseen. Oven voi valita luonnonvärisenä tai valkaistuna tammena sekä mustan sävyssä.

Tutustu Rigatoon

AlaCarte_Rigato_valkaistu_tammi_Neve_edestä_1920

Profilo – näyttävää vedikkeettömyyttä

Vedikkeettömyydestä voi tehdä myös näyttävän elementin keittiöön. Profilo-keittiössä vedikkeettömyys ratkaistaan pysty- ja vaakaprofiileilla, jolloin ovi avataan sivusta tai päältä. Profiili tuo keittiön kokonaisilmeeseen ryhtiä ja näyttävyyttä.

Tutustu Profiloon

AlaCarte-keittiöt-Alone-vertikaalilista_inkku

Tärkeintä on, että keittiö on käyttäjänsä näköinen. Ammattitaitoinen keittiösuunnittelija osaa huomioida asiakkaan toiveet ja tarpeet ja rakentaa niistä unelmien keittiön, joka ilmentää haluttua tyyliä ja tunnelmaa.

Tee suosittu keittiötyylitesti niin näet, millainen keittiö sinulle sopii.

Voit halutessasi jättää myös yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
11.10.2019