Mitä tulee ottaa huomioon ulkoporeallasta ostettaessa?

Ulkoporealtaat ovat monille vielä melko uusi asia. Markkinoilla on paljon eri toimittajia ja erimerkkisiä ulkoporealtaita puhumattakaan eri allasmalleista. Minkä ulkoporealtaan valitsen? Miltä maahantuojalta haluan ostaa altaani? Mikä ulkoporeallas on paras juuri minulle? Mistä hinnoista laadukkaat ulkoaltaat lähtevät? Paljonko ulkoporealtaat kuluttavat sähköä? Allasta miettiessä on luotava mielikuva myös 10-20 vuoden päähän, mikäli haluaa altaasta pitkäaikaisen ilon itselle ja perheelle. 

HotSpring-Snow-51

Vinkit ulkoporeallas ostoksille

Käyttötarkoitus: Ulkoporeallasta valitessa kannattaa miettiä, mihin käyttötarkoitukseen allas tulee ja mitä siltä halutaan. Onko lämmin vesi ja yhdessäolo pääasia vai halutaanko altaalta esimerkiksi vesihierontaa? Kannattaakin siis tutustua minkälaisia ominaisuuksia eri altaissa on!

Koko: Ulkoporealtaan kokoa valitessa kannattaa miettiä, mihin se sijoitetaan. Halutaanko allas taivasalle vai katoksen alle? Jääkö allas näkyviin vai upotetaanko se osittain tai kokonaan? Käytännön syistä altaan olisi kuitenkin hyvä olla lähellä ovea, josta kuljetaan suihkuun. Kun sijoituspaikka on valittu, tarkista sen mitat ja pidä ne mielessä allasta ostettaessa.

Henkilömäärä: Altaan kokoon vaikuttaa myös esimerkiksi se, monenko hengen allas halutaan ja halutaanko altaaseen istumapaikkojen lisäksi myös makuupaikkoja.

Hoito: Synteettisten ja muovipohjaisten altaiden hoito on helpompaa kuin puisten altaiden. Niistä lian saa helposti pestyä pois esimerkiksi puutarhaletkulla tai painepesurilla. Synteettiset ja muovipohjaiset altaat eivät myöskään vaadi säännöllistä lakkausta, hiomista tai muuta hoitoa.

Roll-Up-Airiston-Lumous muokattu

Ylläpitokustannukset: Energiataloudellisimmat altaat kuluttavat sähköä noin 200 euron edestä vuodessa eli keskimäärin alle 20 euron edestä kuukaudessa. Sen sijaan altaiden, joita ei ole kokonaan eristetty ja jotka ovat varustettu isolla lämmittimellä, ylläpitokustannukset saattavat olla huomattavasti korkeammat – jopa 600–800 euroa vuodessa. Kymmenessä vuodessa ero saattaa siis olla jopa 6000 euroa. Sähkönkulutukseen vaikuttavat myös luonnollisesti muun muassa altaan malli, käyttökertojen määrä ja se, minkä lämpöisenä vettä pidetään.

KuumaLähteen valikoimiin kuuluu neljä eri ulkoporeallasmallistoa

Kaikki KuumaLähteen altaat on tehty yli 40 vuoden kokemuksella erittäin laadukkaista osista ja materiaaleista, mikä takaa niille pitkän käyttöiän. Ne ovat hyvin eristettyjä, joten niiden käyttökustannukset pysyvät matalina. Lisäksi altaissa olevat vesihierontaominaisuudet ovat ensiluokkaiset ja 100 % vedensuodatus pitää veden aina puhtaana ja raikkaana.

Kaikki KuumaLähteen ulkoporealtaat tarjoavat hydroterapiaa. Hydroterapia perustuu kuuman veden, painottoman olotilan ja hieronnan yhteisvaikutukseen. Monipuoliset, tehokkaat ja tarkasti suunnitellut ja sijoitetut suuttimet hierovat lihaksia, niveliä ja kipupisteitä laukaisten jännityksiä ja edistäen kehosi palautumista. Altaiden hierontasuuttimet toimivat vedellä ilmakuplien sijaan!
 

allas-4-1

KuumaLähteen ulkoporealtaat on suunniteltu siten, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän sähköä. Altaissa käytetään eristeenä joko polyuretaania tai palkittua FiberCor-eristettä. Tekniikan avulla vältetään kolot ja aukot, jotka voisivat lisätä energiankulutusta.

SilentFlo 5000™ -kiertovesipumppu (Limelight- ja Highlife-mallistojen altaissa) kuluttaa vähemmän energiaa kuin 40 watin hehkulamppu, vaikka se kierrättää vettä altaassa ympäri vuorokauden. Highlife-sarjan altaissa käytetään EnergySmart™-järjestelmää, joka pitää veden halutun lämpöisenä mahdollisimman pienellä energiankulutuksella.

Freeflow-malliston altaat ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Niiden avulla saat luksusta ja hyvinvointia arkeesi huokealla hinnalla.

Hotspot-mallisto on sinulle, joka haluat laadukkaan ja varmatoimisen perusaltaan. Näissä altaissa myös käyttökustannukset pysyvät erittäin pieninä.

Limelight-mallisto on tunnettu näyttävyydestään ja tarkkaan harkituista yksityiskohdistaan. HotSpring-altaiden tekniikka, monipuoliset ominaisuudet ja tyrmäävän upea design.

Jos haluat ulkoporealtaan alan edistyneimmällä tekniikalla, Highlife-mallisto on sinun valintasi! Tämä mallisto tarjoaa huippuunsa kehitettyjen ominaisuuksiensa ansiosta vertaansa vailla olevan kylpykokemuksen. Edistyksellistä tekniikkaa tukee upea, allasmuotoilun tulevaisuutta edustava design.


Ulkoporeallas ilman allaskemikaaleja

Highlife- ja Limelight-altaisiin saatavilla oleva uusi FreshWater-suolapuhdistusjärjestelmä on todella helppokäyttöinen – Sinun ei tarvitse enää murehtia vedenhoidosta! Järjestelmä pitää veden puhtaana, kirkkaana ja hoidettuna kokonaisen vuoden. Lisäät vain vähän suolaa veden vaihdon yhteydessä ja järjestelmä tekee asettamasi käyttöasteen tarvitseman määrän verran klooria automaattisesti. Tämä järjestelmä tekee altaan hoitamisesta helpompaa kuin koskaan ennen!

freshwater-patruunat-1-600x400

Kiinnostuitko?

KuumaLähteen allasmallisto on esillä heidän liikkeeissään ja voit halutessasi sopia ajan myös koekylpyyn!

Jätä yhteydenottopyyntö >>


 
Julkaistu
10.10.2019