Valmistuli = Tulisija + piippu kahdessa tunnissa

Kyllä, takan saaminen käyttövalmiiksi vain parissa tunnissa on täysin mahdollista. Uudisrakentajille suunnattu tulisijapalvelu antaa mahdollisuuden nopeaan ja helppoon tulisijatoimitukseen sekä asennukseen.
Mistä tarkemmin ottaen on kyse?

Ei enää aikataulujen sopimista.Ei enää aikataulujen sopimista.

Koska rakennusvaihe on täynnä erilaisia valintoja, pohdintoja sekä päätöksiä, on Valmistuli osaltaan halunnut helpottaa tehtävien töiden määrää. Valmistuli nimittäin tarjoaa uudisrakentajille valmista tulisijakonseptia, johon yhdistyy haluttu tulisija sekä tehtaalla käyttövalmiiksi tehty elementtipiippu paikalleen asennettuna. Toisin sanoen valmiin tulisijapaketin kotiin toimitettuna ja käyttövalmiina.

Kaikki lähtee liikkeelle takan valinnasta – millainen miellyttää silmää, mitä tarpeita ja edellytyksiä tulisijalle on sekä minkälaiseen tilaan tulisija sijoitetaan. Valmistulen laajasta tulisija- ja piippuvalikoimasta löytyy usealta valmistajalta konseptiin soveltuvia tuotteita. Valikoimasta löytyvät mm. Tulikiven ja Nordpeisin koko valikoima, Valmistulen valmistamat tyylikkäät OnTakat sekä markkinoiden ainoa ja kokonaan valmis piippu; OnPiippu. Lisäksi Valmistuli toimittaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan myös muiden valmistajien tulisija- ja hormituotteita. Valmistuli ratkoo kaikki asiakkaan tulisijatarpeet.

Tutustu takkamalleihin Piippuvaihtoehdot

Valikoimasta löytyy useita malleja joista valita.Valikoimasta löytyy useita malleja joista valita.

Valmistuli-toimituksiin liittyy kiinteänä osana myös suunnittelu- sekä asennuspalvelu. Ammattitaitoisen suunnittelun sekä tarkkojen suunnitelmien ja tuotetietouden ansiosta takan asennus sekä mitoitus tulee kerralla oikein. Asennuspalvelu takaa heti käyttövalmiin tulisijan piippuineen. Tulisijakokonaisuus on taatusti paloturvallinen.

Tutustu Valmistuleen.
 

Elävä tuli jokaiseen kotiin Valmistulelta.Elävä tuli jokaiseen kotiin Valmistulelta.

Suunnittelusta toimitukseen ja takan lämmitykseen

Tehtaalla valmiiksi tehdyt takka sekä piippu toimitetaan ja asennetaan kotiin kerralla. Sinun ei tarvitse sopia erikseen usean eri asentajan aikatauluja sekä tuotetoimitusten ajankohtia. Tulisijat sekä piiput ovat kokonaisuudessaan tehtaalla viimeisteltyjä ja kuljetuksen ajaksi suojattuja.

Takan asennus käy nopeasti, vain parissa tunnissa – ilman ylimääräisiä sotkuja siivottavaksi. Tämän helpommaksi tulisijan hankkiminen ei enää tule.


Asentajat tuovat tullessaan kaiken tarvitsemansa tuotteet sekä tarvikkeet. Itse asennus alkaa takan sekä piipun paikan tarkalla mittaamisella. Kun paikka on merkitty, tuodaan tulisija paikoilleen. Piippu nostetaan ylös nosturin avulla ja lasketaan yhtenä elementtinä alas paikoilleen ja liitetään takkaan. Tarvittavien eristeiden asentamisen sekä katon suojapeltien laiton jälkeen tulisijasi onkin valmis.

Piiput tuodaan kohteeseen valmiina ja yhtenä kappaleena.Piiput tuodaan kohteeseen valmiina ja yhtenä kappaleena.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, niin asiantuntija on yhteydessä sinuun: 
Päivitetty
15.4.2020