Ronskista remontoinnista hempeään hyggeilyyn – jo 27. kerran
OMAKOTI-messut 27.-29.10.2023 Vantaan Myyrmäki-hallissa

Vantaan Myyrmäki-hallissa 27.-29.10.2023 järjestettävät perinteikkäät OMAKOTI-messut vastaavat kodin rakentamista ja remontointia suunnittelevien tarpeisiin. Messuilla pääset keskustelemaan mahdollisesta remontista suoraan tekijöiden ja valmistajien kanssa sekä tutustumaan eri tuotteisiin konkreettisesti paikan päällä. Messuilta löydät myös runsaasti sisustusideoita.

OKmessut_2023

Kattava ohjelmapaketti jokaista messukävijää ajatellen - inspiraatiota ja tietoa asiantuntija-
​​​​​​​luennoista

Haluamme OMAKOTI-messuilla lisätä tietoutta asumiseen, rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen liittyen. Kiinnostavien näytteilleasettajien lisäksi olemme rakentaneet jälleen erittäin mielenkiintoisen ohjelmakokonaisuuden, joka jokaisen messukävijän kannattaa hyödyntää.

Näytteilleasettajien lisäksi mukana on mielenkiintoisia tietoiskuja ja luentoja eri alojen asiantuntijoilta ja julkisuudesta tutuilta henkilöiltä. Mukana messutunnelmaa luomassa ovat muun muassa

  • sisustussuunnittelija, SI, Seija Strand: luennot ja sisustusklinikka la ja su
  • Susanna Makaroff: omakohtainen tarina homekotipainajaisesta -luennot pe-su
  • Meja Hynynen: Meja Design, luennot pe ja la
Livepodcastin juontaa sekä lauantaina että sunnuntaina kaikkien tuntema mediapersoona ja uunituoreen Raksaa ja Fiksaa -podcastin hostaaja Nata Salmela.
Meja HynynenMeja Hynynen
Perttu SirviöPerttu Sirviö
Seija Strand 
© Jenna PeltonenSeija Strand © Jenna Peltonen
Nata Salmela
© Janita AutioNata Salmela © Janita Autio
Susanna MakaroffSusanna Makaroff

Rakennusalan ammattilainen Perttu Sirviö luotsaa OMAKOTI-messujen ohjelmalavaa perjantaista sunnuntaihin. Viikonlopun aikana OMAKOTI-messujen kävijöille on tarjolla hyödyllistä infoa eri alojen ammattilaisilta.

Lisäksi tänä vuonna tarjolla on myös erilaisia työnäytöksiä, lakimiehen neuvoja pientalorakentamiseen tällaisessa maailmantilanteessa, kotitalouksien energian säästämisestä sekä rakennusprojektin suunnittelusta ja budjetoinnista.

Kaiken kattavat OMAKOTI-messut

OMAKOTI-messuilla on yksien seinien sisällä tarjolla kattavasti tietotaitoa aina pientalorakentamisen aloitusvaiheista sisustamiseen, pihasuunnitteluun ja asuntokauppaan. Tapahtuman teemana on rakentamisen ja remontoinnin rinnalla muun muassa talopaketit, sisäilma, lämmitysratkaisut, saneeraukset, sisustaminen, keittiöt, tontit ja kiinteistöt, katot, julkisivut, sisäilma, päästöttömyys, energiaomavaraisuus, kylpyhuoneet ja saunat sekä tulisijat.

Aiheuttavatko remonttihommat päänvaivaa tai oletko aloittamassa uutta rakennusprojektia, johon tarvitsisit ammattilaisten neuvoja? Haluaisitko uudistaa kylpyhuoneen tai keittiön, muttet tiedä mistä aloittaa? Etsitkö uusia sisustusideoita kotiin?Aiheuttavatko remonttihommat päänvaivaa tai oletko aloittamassa uutta rakennusprojektia, johon tarvitsisit ammattilaisten neuvoja? Haluaisitko uudistaa kylpyhuoneen tai keittiön, muttet tiedä mistä aloittaa? Etsitkö uusia sisustusideoita kotiin?

Messujen aukioloajat ja liput

Pe 27.10.2023 klo 12.00–18.00
La 28.10.2023 klo 10.00–17.00
Su 29.10.2023 klo 10.00–17.00

Vältä jonotus ovella ja osta edullisemmat ennakkoliput oheisen linkin kautta -->

OMAKOTI-messujen ennakkolippuja on mahdollista ostaa ainoastaan Rakentaja.fi -lippukaupan kautta sähköisinä lippuina. Ennakkoon ostettuna lipun hinta on 2 € edullisempi kuin ovelta ostettuna.
Ennakkopallo_2023

Huom! Luovumme vuoden 2023 messuilla käteisen käytöstä, joten huomioithan että käteinen ei käy enää maksuvälineenä paikan päällä lippuja ostettaessa.

Omakotimessut_suoraposti_2023_600x200 (1)
 
Julkaistu
14.10.2019