Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa?
Vantaan OMAKOTI-messut on tapahtuma juuri sinulle.

Vantaan Myyrmäki-hallissa 25.-27.10.2019 järjestettävät OMAKOTI-messut vastaavat kodin rakentamista ja remontointia suunnittelevien tarpeisiin.


Hanki messuliput ennakkoon

OMAKOTI-messuilla on yksien seinien sisällä tarjolla kattavasti tietotaitoa aina pientalorakentamisen aloitusvaiheista sisustamiseen, pihasuunnitteluun ja asuntokauppaan. Tapahtuman teemana on rakentamisen ja remontoinnin rinnalla muun muassa talopaketit, sisäilma, lämmitysratkaisut, saneeraukset, sisustaminen, keittiöt, tontit ja kiinteistöt, katot, julkisivut, sisäilma, päästöttömyys, energiaomavaraisuus, kylpyhuoneet ja saunat sekä tulisijat.

Näytteilleasettajat

messukuva

Viikonlopun aikana OMAKOTI-messujen kävijöille on tarjolla monipuolinen kattaus hyödyllisiä tietoiskuja. Tapahtuman tietoiskulavalla esiintyvät eri alojen ammattilaiset, joiden avulla on mahdollista saada lisäinformaatiota omien rakennus- tai remontointiratkaisujen tueksi.

Perttu_2019_1920x1080
Päivän polttavat aiheet koskevat muun muassa jätevesiremontteja, sisäilmaa, puun polttamisen puhtautta, ilmanvaihtoa, kodin älyratkaisuja sekä energiaomavaraisuutta. Perjantaina pureudutaan myös asunto- ja kiinteistökaupan riitojen välttämiseen, asuntomarkkinatilanteeseen sekä kuullaan esimerkiksi taloyhtiöiden kosteusongelmien ratkaisuista. Remonttipiiskuri Perttu Sirviö on lauantaina ja sunnuntaina haastattelemassa tietoiskulavalla aiheista.

Messujen ohjelma Messujen esiintyjät

Inspiraatiota sisustamiseen Sisustuskorttelista

OMAKOTI-messujen Sisustuskorttelin yhteyteen Vantaan Myyrmäki-halliin rakentuu tänäkin vuonna kaksi sisustettua huonetilaa.

Huoneet messuille suunnittelee TV:stäkin tuttu sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä, joka emännöi messujen Sisustuskorttelia. Eeva antaa messuviikonlopun ajan vinkkejä ja neuvoja sisustukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu vuoden 2018 messuille sisustettuihin huoneisiin »

Sisustuskorttelissa mukana myös sisustusyrityksiä ja -materiaaleja.

Tervetuloa Myyrmäki-halliin Vantaalle!

OMAKOTI-messuilla on pitkät perinteet. Tapahtuma järjestetään lokakuun viimeisenä viikonloppuna jo 25. kerran.

Älä seiso lippujonoissa, hanki messuliput ennakkoon


Lipunmyynti_2019_Ruutu_1920x1080_2

Remonttipiiskurin terveiset

 
Julkaistu
14.10.2019