Lämpöä kotiin ja kauneutta kodin sisustukseen
- Elävä tuli kokoaa perheen yhteen

Tulisijan hankkiminen on aina suuri projekti, erityisesti kun sen yhdistää vielä muuhun rakennusprojektiin, jossa on muutenkin paljon muistettavaa ja päätettävää. Päätös tulisijan paikasta ja itse tulisijasta tarvitsee parhaimmillaan tehdä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin rakenteissa pystytään ottamaan huomioon tulisijan paino sekä paloturvallisuuden vaatimat etäisyydet sekä rakenneratkaisut.

Takan valinta – mikä sopii minulle, entä sisustukseeni?

Kun olet valitsemassa takkaa kotiisi, kannattaa hyvänä lähtökohtana pitää sinun tapaasi käyttää tulisijaa. Oletko ahkera lämmittäjä, joka nauttii pehmeästä lämmöstä, jonka varaava takka hiljalleen luovuttaa, vai onko takka sinulle enemmän sisustuselementti, jonka tarkoituksena on lähinnä koota perhe yhteen nauttimaan elävästä tulesta ja nopeasti saavutettavasta lämmöstä? Tottakai valintaan vaikuttaa myös tilan suuruus jonne tulisijaa ollaan sijoittamassa. Massaltaan liian pieni tai liian suuri tulisija ei vastaa tarkoitustaan.

Valmistulelta saat näyttävän, jokaisen sisustukseen sopivan takan helposti ja nopeasti.

Voit tuoda myös takalla väriä sisustukseesi jos haluat.Voit tuoda myös takalla väriä sisustukseesi jos haluat.

Varaava takka vai kiertoilmatakka?

Mitä eroa on varaavalla takalla ja kiertoilmatakalla?


Varaava takka, kuten nimikin jo kertoo, varaa itseensä lämpöä pidemmäksi aikaa ja luovuttaa sitä hiljalleen huonetilaan. Lämpö ei tule hyökkäävänä ja nopeasti, vaan pehmeästi ja miellyttävästi. Varaavat tulisijat ovat rakenteeltaan massiivisempia, yleensä valmistettu vuolukivestä tai valetusta kiviaineksesta, ja juuri tähän rakenteeseen lämpö varastoituu. Riippuen tulisijan varauskyvystä, saattaa se luovuttaa lämpöä lämmityksen jälkeen jopa 12-24 tuntia. Varaavan takan lämpöä on mahdollista käyttää niin halutessaan myös ruoanlaittoon.

Kiertoilmatakan toimintaperiaate on täysin päinvastainen mitä varaavalla takalla. Siinä missä varaavan takan kuoren sisään kätkeytyy lämpöä varaava rakenne, koostuvat kiertoilmatakat takkasydämestä sekä kuorirakenteesta. Kiertoilmatakat ovat nopeita tilanlämmittäjiä. Ne lämmittävät ja kierrättävät huoneilmaa tuoden lämpöä nopeasti. Kooltaan nämä takat voivat olla suuria, mutta rakenteensa ansiosta ne ovat hyvinkin kevyitä. Tällaiset takat ovat hyvä valinta silloin, kun halutaan nopeaa lämpöä ja tunnelmaa.

Kiinnostuitko?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tulisija kotiin helposti ja nopeasti

Nyt tulisijan hankkimiseen liittyvästä projektista on tehty entistä helpompaa. Voit unohtaa usean eri urakoitsijan aikataulujen sopimisen ja toimitusaikojen järjestelemisen. - Valmistuli tarjoaa sinulle ratkaisun, jossa saat kotiisi sekä takan että piipun paikoilleen asennettuna, ja aikaa kuluu vain muutama tunti.

Tunnelmallinen ja tyylikäs tulisija yhdistettynä saumattomaan ja paloturvalliseen OnPiippuun on helppo ratkaisu. Jokainen tulisija toimitetaan tehtaalla valmiiksi viimeisteltynä ja asennetaan paikoilleen tarkasti mitattuun paikkaan. Tulisijan kanssa samaan aikaan toimitettavalle OnPiipulle tehdään aukko kattoon. Itse piippu nostetaan paikoilleen nosturilla ja asennetaan paikoilleen.

Suunnittelusta toimitukseen ja siististi tehtyyn asennukseen - lämpimän tunnelman saat kotiisi kerralla Valmistulelta.

Tutustu Valmistulen tulisija- ja piippuvalikoimaan

Valmistuli tarjoaa sinulle kauniita ja toimivia ratkaisuja, jotka sopivat kodin kuin kodin sisustukseen. Vaihtoehtoja joista valita on lukuisia.Valmistuli tarjoaa sinulle kauniita ja toimivia ratkaisuja, jotka sopivat kodin kuin kodin sisustukseen. Vaihtoehtoja joista valita on lukuisia.

Näin takka ja piippu asentuu:

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä:


 
Päivitetty
13.7.2020