Näin miniasunto pysyy raikkaana

Pienen rivi- tai kerrostalon asunnon raikkaana pitäminen voi olla haasteellista. Samassa, pienessä tilassa eletään, asutaan, pyykätään, peseydytään ja laitetaan ruokaa. Ruuanlaiton käryt, hengittämisestä muodostuva hiilidioksidi, peseytymisestä ja pyykkäämisestä aiheutuva kosteus ja asunnon VOC-päästöt pitäisi poistaa. Lisäksi tilalle tarvitaan uutta, raikasta ilmaa, jotta asuminen on miellyttävää. Tarvetta ilmanvaihdolle on, mutta tilat ovat haasteellisen pienet. Mihin ilmanvaihtokoneen voisi sijoittaa?

Valloxin uutuus Vallox 51K MV tarjoaa ratkaisun pienten asuntojen tilahaasteeseen: se yhdistää keittiön kärynpoiston ja ilmanvaihdon – eikä vie keittiökaapistoon integroituna paljoa tilaa. Sen avulla hoituu siis koko asunnon ilmanvaihto ja ruuanlaitosta syntyvien käryjen poisto. Enää ilmanvaihtokoneelle ei tarvitse varata erikseen tilaa esimerkiksi kylpyhuoneesta, joka saattaa olla turhan ahdas.

Keittiökaappiin sijoitetusta Vallox 51 MV:stä näkyy vain liesikuvun etupaneeli. Ilmanvaihdon ja kärynpoiston yhdistävä keittiöratkaisu sopii pieniin asuntoihin ja on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta helppo käyttää ja huoltaa.Keittiökaappiin sijoitetusta Vallox 51 MV:stä näkyy vain liesikuvun etupaneeli. Ilmanvaihdon ja kärynpoiston yhdistävä keittiöratkaisu sopii pieniin asuntoihin ja on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta helppo käyttää ja huoltaa.

Vallox 51K MV on katseenkestävä, sillä keittiökaapistoon integroituna siitä näkyy vain etupaneeli. Paneelin voi valita joko valkoisena tai ruostumattoman teräksen värisenä omaan tyyliin sopivaksi. Etupaneeli on helppo pitää siistinä ja siinä on helppokäyttöiset kapasitiiviset kytkimet. Vallox Captura -liesikupu on standardimitoitettu 600 mm.

Koneen energialuokitus on A, lisäanturilla varustettuna jopa A+. Myös liesikuvun poistoilma kulkee lämmöntalteenottokennon kautta. Keittiötiloihin sijoitettavan koneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota koneen ääniteknisiin ominaisuuksiin.

Vallox 51K MV sopii yksiöihin, kaksioihin ja pieniin kolmioihin, joiden pinta-ala on enimmillään 75 m². Huoneistokohtaisesta ilmanvaihdosta huolehtiva kone mahdollistaa, että asukas voi tehostaa ja pienentää ilmanvaihtoa oman elämänrytmin ja tarpeiden mukaan. Huoneistokohtaisesti toteutettu ilmanvaihto lisää asumismukavuutta.
 

Aidosti kotimainen

Vallox on valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä jo lähes 50 vuotta. Tehdas sijaitsee Loimaalla, jonka yhteydessä ovat kaikki toiminnot tuotekehityksestä tekniseen tukeen. Valloxin tuottamaan korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Yritys on panostanut erityisesti ilmanvaihtolaitteidensa energiatehokkuuteen ja hiljaisuuteen. Se tarjoaa asiakkailleen myös laadukkaan teknisen tuen tuotteidensa koko elinkaaren ajaksi.


Vallox_Suomi_1920x540
 
Päivitetty
3.10.2019