Pientäkin remonttia varten kannattaa hankkia ajantasalla olevat rakennuspiirustukset kohteesta

Tiesitkö, että pientäkin remonttia varten kannattaa hankkia ajantasalla olevat rakennuspiirustukset kohteesta? Kuntien rakennusvalvonnoista saa ostaa rakennuskuvat, ja ne ovat kätevästi saatavilla myös verkkokaupasta niissä kunnissa, joissa Lupapiste Kauppa on avattu.

Kun teet esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremonttia, on suunnittelijoiden lähtökohtana ajantasaiset kuvat. "Remonttiprojektit onnistuvat nopeammin ja turvallisemmin, säästöistä puhumattakaan, kun oikeat lähtötiedot ovat saatavilla alusta alkaen." kertoo tuotepäällikkö Paula Vahtola Evolta Oy:stä.

750 367 vko 40_19_1

Jos remonttisi tai muu rakennushankkeesi vaatii rakennus- tai toimenpidelupaa, sen hakeminen onnistuu sähköisesti noin 200 kunnassa. Voit asioida Lupapisteessä silloin kuin sinulle sopii - koko hankkeen ajan. Pääset täydentämään hankkeen tietoja sähköisessä työtilassa yhdessä muiden hankkeen osapuolten kesken.

Voit käydä vuoropuhelua asiointikunnan viranomaisten kanssa palvelun kautta ja lupahakemuksen jättämisen jälkeen saat hanketta koskevat viranomaispäätökset suoraan Lupapisteeseen. Asiointia voidaan kunnasta riippuen jatkaa palvelussa aina hankkeen valmistumiseen asti. Lupapisteen avulla pidät itsesi sekä muut osapuolet tietoisena hankkeen etenemisestä - kellon ympäri.

750 374 vko 40_19_2

Hyödyllisiä linkkejä:

Ohjeita palvelun käyttöön: www.lupapiste.fi/ohjeet
Tarkista palvelut oman kuntasi alueella: www.lupapiste.fi
Rakennusvalvonnan Lupapiste Kaupassa: https://kauppa.lupapiste.fi


 
Päivitetty
29.7.2020