Miten asentaa putket katolle vesitiiviisti?

Aukoton ratkaisu kattoläpivienteihin

Katto on yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa katolle asennettavien poistoputkien, huippuimureiden ja viemärin tuuletusputkien läpivientien vesitiiveys.

Ammattimainen ratkaisu tuotteiden vesitiiviiseen asentamiseen on VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste. 2K-tiiviste ulottuu saumattomasti katon aluskatteen alta läpiviennin yläosaan asti, joten se estää täysin veden ja lumen pääsyn läpiviennin reiästä katemateriaalin ja aluskatteen väliin ja edelleen eristeisiin.

VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy useisiin VILPE 2K-läpivienteihin. Tarvittaessa sen voi ostaa erikseen lisätarvikkeena.VILPE Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy useisiin VILPE 2K-läpivienteihin. Tarvittaessa sen voi ostaa erikseen lisätarvikkeena.
Aluskatteen 2K-tiiviste
  • tekee aluskatteen ja katemateriaalin liitoksesta täysin vedenpitävän

  • estää vuotovesien pääsyn läpiviennin aukosta eristeisiin

  • toimii hyvin kaikkien aluskatteiden kanssa

  • on helppo asentaa.

Uudenaikainen poistoputki tai huippuimuri rakentamisen ammattilaiselle

DJI_0170_muok_1920

VILPE FLOW -sarjasta löydät sopivan huippuimurin tai poistoputken katolle kuin katolle. FLOW-poistoputket ovat saatavilla kanavakoossa Ø 125, 160, 200, 250, 315, 400, 500 ja 630 mm. Lisäksi FLOW-huippuimurit löytyvät kanavakoossa Ø 125, 160 ja 200 mm. Perinteisiin poistoputkiin ja huippuimureihin verrattuna FLOW-sarjan tuotteilla on paljon etuja.

Energiansäästö: Poistoputkien hatuissa on noin 40 prosenttia pienempi painehäviö kuin aikaisemmin, minkä ansiosta säästöä syntyy sekä ilmanvaihdon energiankulutuksessa että asumiskustannuksissa.

Huippuluokan vedenerotuskyky: Intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottavuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus.

Ulkonäkö: FLOWn muotokieli on luotu yhteistyössä teollisten muotoilijoiden kanssa. Se on tyylikäs vaihtoehto talon katolle.

Huoltokytkin: FLOW-huippuimureihin kuuluu huoltokytkin.

FLOW-125-rendattu_edestä_värit_1920

Kattosi ansaitsee vain parasta

Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, tarvitset katolle tuotteet, jotka on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

VILPE-tuotteilla on markkinoiden parhaat takuut. Tekninen takuu on 20 vuotta ja väritakuu on 10 vuoden. Huippuimurin sähköosilla on kahden vuoden takuu.


Osta VILPEn huippuimureita Verkkokaupasta!

Katso VILPE Aluskatteen 2K-tiivisteen asennusvideo!

 
Päivitetty
30.9.2020