Miltä kuulostaisi ohuempi seinärakenne markkinoiden iskunkestävimmällä kipsilevyllä?

Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää suurtakin rasitusta tarjoten samalla uudenlaista ripustamisen vapautta. Tarjolla on kipsilevy, jolla on helppo rakentaa sisäseiniä niin asuin- kuin varastotiloihinkin. Nyt seinärakenne on mahdollista saada jopa perinteistä väliseinää kapeampana ratkaisuna - mistä siis on kyse?

750 20190617 GN_GEK_Habito_0325

Gyproc Habitosta®...

Habito®-levyyn on mahdollista kiinnittää kaapistot sekä muut seiniin ripustettavat esineet ja tarvikkeet suoraan ilman kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa kalustetukea. Seinärakenne voidaan myös toteuttaa kustannustehokkaasti vähemmillä levykerroksilla. Habito® nimittäin kestää jopa 40 kilon ripustuskuorman yhdellä puuruuvilla ja sen iskunkestävyys on kymmenkertainen tavanomaiseen kipsilevyyn nähden.

Erinomainen lujuus perustuu kipsiytimeen lisättyihin patentoituihin lisäaineisiin. Näin toimimalla aikaansaadaan ennenäkemätön lujuus ilman, että kipsilevylle ominainen työstettävyys muuttuu. 

Habitolla levytetystä seinärakenteesta tulee elämätön ja sillä saavutetaan myös hyvä palo- ja ääneneristävyys. Tilojen sekä sisustuksen muunneltavuus on aikaisempaa helpompaa, kun esimerkiksi taulutelevision kaltaisia painavia esineitä voidaan kiinnittää vapaasti suoraan levypintaan haluttuun kohtaan.

Haluatko tietää Habitosta® lisää?
Klikkaa tästä

Habito® SlimWall-seinäratkaisuun

Habito® SlimWall on Gyprocin kehittämä seinäratkaisu, joka on perinteistä seinärakennetta 50 mm kapeampi. Huolimatta ohuudestaan, täyttää se yleisesti seinärakenteille asetetut tekniset ominaisuudet. Järjestelmä parantaa palo- ja ääniteknisiä ominaisuuksia sekä iskunkestävyyttä, ripustettavuutta ja jäykkyyttä. Habito® SlimWall saavuttaa vaadittavan ääneneristysarvon 55 dB sekä palonkeston EI90. Lisäksi SlimWall täyttää Finanssialan murtosuojeluohjeen, luokan 2, vaatimukset. Järjestelmällä toteutettavan seinän maksimikorkeus on 3 000 mm.

Uusi järjestelmä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. huoneistojen väliset seinät ohuempana ratkaisuna ja kasvattaa näin huoneisoneliöiden määrää. Saavutettavien lisäneliöiden lisäksi Habito®-levyt antavat sisustuksellista vapautta uskomattoman kestävyytensä ansiosta.

Näin asentuu Habito® SlimWall

Habito® SlimWall -seinärakenne koostuu levyverhouksena käytettävästä, erittäin lujasta Gyproc Habito -levystä, Gypsteel SLIM-rankarakenteesta sekä ISOVER SLIM 45 mm + 45 mm -eristeestä. Rakenne on hyvin yksinkertainen ja kokonaisuutena tarjoaa loistavan vaihtoehdon useisiin kohteisiin.

Lisää tietoa Habito® SlimWall-seinärakenteesta löydät täältä:
Habito® SlimWall

 
Päivitetty
22.1.2021