Uponor Smatrix Pulse – iso askel kohti älykodin järkiratkaisuja

Uponor Smatrix Pulse on uuden ajan lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä. Se voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää ja sen ohjaus onnistuu helposti älypuhelimella tai äänikomentojen avulla esimerkiksi Amazon Alexan kautta. Uponor Smatrix Pulsen valtteja ovat älykkyys, energiatehokkuus, käytön helppous ja mukautuvuus asiakkaan tarpeisiin. Smatrix Pulse säätöjärjestelmää kehitetään jatkuvasti ja siihen tuodaan lisää ominaisuuksia. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset takaavat, että nämä uusimmat ominaisuudet ovat aina asiakkaan käytössä.

Uponor_SmatrixPulse_keyvisual_inkku

Älykotijärjestelmät yleistyvät ja perinteisten taloautomaatiojärjestelmien rinnalle on noussut myös muita vaihtoehtoja kuten Google Home ja Amazon Alexa, joihin Smatrix Pulsen integraatio onnistuu. Kuluttajien tarpeet ja toiveet ohjaavat markkinaa ja uusien järjestelmien käyttö yleistyy vauhdilla. Uponor Smatrix Pulse tarjoaa käyttäjilleen automaattisten päivitysten myötä aina uusimmat ominaisuudet ja integraatiomahdolllisuudet.

Uponor Smatrix Pulse app_1080

Älykäs ja turvallinen säätöjärjestelmä

Osa asiakkaista ei kaipaa lämmitysjärjestelmäänsä älykotitoimintoja. Asiakas tekeekin itse aina päätöksen, minkälaisia ominaisuuksia hän järjestelmältään haluaa.

  • Asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänen näköisensä ja hänen tarpeidensa mukainen järjestelmä. Jos asiakas liittää järjestelmänsä Uponorin pilvipalveluun, ohjelmistopäivitykset latautuvat automaattisesti ja asiakkaalla on aina käytössään uusimmat ominaisuudet. Pilvipalvelu on suojattu uusimmilla salaustekniikoilla, joten se on turvallinen käyttää. Pilviyhteyden voi myös halutessaan poistaa koska tahansa, vakuuttaa Uponorin tuoteryhmäpäällikkö Saija Nieminen.

Energiatehokkuudella kustannukset alas

Uponor Smatrix Pulsen automaattinen tasapainotus on avainasemassa sekä asumismukavuudessa mutta myös energiatehokkuudessa. Innovatiivinen lämmityksen tasapainotus voi tuoda merkittävää energiansäästöä ja kun lämmitystä ohjataan puhelimella, poissa- ja Eco-asetuksen voi laittaa päälle, vaikka matkalta.

  • Uponor Smatrix Pulse optimoi energiankäytön automaattisesti ja se tuo lämpöä sinne missä sitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan ja juuri sen verran kuin tarvitaan. Pulsen monipuoliset ominaisuudet pitävät huolen siitä, että huoneilma pysyy halutun lämpöisenä ja se optimoi energiankulutusta. Älykkäät analyysitoiminnot ohjaavat käyttäjää myös entistä järkevämpään energian käyttöön, Saija Nieminen vahvistaa.

Energiansäästön kannalta on olennaista, että energian kulutus on optimoitu tarpeen mukaan ja energiaa käytetään juuri sen verran, kuin sitä tarvitaan.Energiansäästön kannalta on olennaista, että energian kulutus on optimoitu tarpeen mukaan ja energiaa käytetään juuri sen verran, kuin sitä tarvitaan.

Asumismukavuutta, helppoutta ja mukautuvuutta myös saneerauskohteisiin

Uponor Smatrix Pulse tuo mukavuutta jokaiseen vuodenaikaan, sillä sen reagointiaika lämpötilanvaihteluihin on nopeampi kuin perinteisten järjestelmien. Lämpö myös jakautuu tasaisesti ja asetuksia voi säätää huonekohtaisesti sekä henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Järjestelmän voi asentaa sekä uuteen että jo olemassa olevaan lattialämmityskohteeseen. Uponor Smatrix Pulse tarjoaa mahdollisuuden ohjata samalla säätöjärjestelmällä vesikiertoista- ja sähköistä lattialämmitystä sekä Uponorin patteriventtiileitä. Myös lattiaviilennyksen sekä muiden erilaisten viilennysmuotojen ohjauksen yhdistäminen on mahdollista.

Venttiilien ja pumpun automaattinen ylläpito varmistaa, etteivät venttiilit jumiudu, vaikka olisivat pitkiäkin pätkiä käyttämättöminä. Järjestelmä ajaa itse kerran viikossa jokaisen toimilaitteen auki ja kiinni, eli venttiilin kara saa tasaisesti liikettä, eikä jumiudu. Samalla testataan myös pumppu.

  • Uponor Smatrix Pulsen käyttö ja asennus on todellakin helppoa. Sovellus ohjaa järjestelmän asennusta ja käyttöä. Paperisia manuaalejakaan ei enää tarvita, koska kaikki tarvittava tieto löytyy sovelluksesta. Tulevien ohjelmistopäivitysten myötä mm. asiakkaan valitsema asentaja voi nähdä järjestelmän tilan ja esimerkiksi mahdollisen huollon tarpeen etänä, jos pilvipalvelu on otettu käyttöön. Tämä on käänteentekevä ominaisuus, luonnehtii Uponorin Saija Nieminen.

Voit halutessasi jättää myös yhteydenottopyynnön

Säätöärjestelmän voi asentaa sekä uuteen että jo olemassa olevaan lattialämmityskohteeseen.

 
Päivitetty
16.6.2021