Ota syksy vastaan lasitetulla terassilla suojassa säävaihteluilta

Syksyn sateet kertovat, että terassikausi alkaa olla auttamatta ohi. Ei välttämättä.
Lasituksen myötä terassin käyttöaika pidentyy ja terassilla on miellyttävää nauttia pimenevistä illoista tunnelmallisessa valaistuksessa pitkälle syksyyn. Lasitettu terassi pitää myös tuulen tehokkaasti loitolla. Sääsuojan lisäksi hyvin suunniteltu ja kodikas lasiterassi toimii toisena olohuoneena, johon on mukava istahtaa nauttimaan lämpimästä kahvista tai vilvoitella saunan jälkeen. Kylmät varpaat lämpenevät termomatolla. Myös LED-valot on järkevä asentaa lasituksen asennuksen yhteydessä.

vk38-lumon-lasiterassit-syksy-1920x1080

Lasitetusta terassista on hyötyä ympäri vuoden. Terassikalusteiden talvisäilytys on vaivatonta, sillä kalusteet ja tekstiilit voi jättää paikoilleen odottamaan kevään lämpimämpiä kelejä. Terassilasit suojaavat kalusteiden lisäksi myös taloa säävaihteluilta. Lasitus vähentää vedontunnetta sisätiloissa, mikä auttaa säästämään lämmityskuluissa.

Lasiterassi on oikea monitoimitila. Se tarjoaa esimerkiksi joulun juhlasesongin lähestyessä mahdollisuuden säilyttää juomia ja ruokia terassin suojassa. Myös lemmikit voi päästää lasitetulle terassille, eikä karkaamisesta tarvitse huolehtia.

Löydä lisää vinkkejä Ostajan oppaasta

Lataa opas ilmaiseksi

vk38-lumon-lasiterassit-syksy-1920x840

Terassi ja sen sisustus kannattaa suunnitella käyttötarkoituksen mukaan. Suunnitteluvaiheessa on hyvä listata myös muut toiveet sekä miettiä kulkureitit ja materiaalit. Sinun ei tarvitse pohtia näitä asioita yksin, sillä voit tilata Lumonin asiantuntijan veloituksettomalle suunnittelu- ja kustannusarviokäynnille. Asiantuntija näkee paikan päällä kohteen erityispiirteet, kartoittaa asiakkaan toiveet, tekee tarvittavat mittaukset ja antaa tarjouksen lasitetun terassin rakentamisesta.

vk37-syksy-600x600-2

Maksa sopivissa kuukausierissä

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla. Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>


Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

 
Päivitetty
7.9.2021