Aloita säästäminen uudistamalla kotisi lämmitys

Oikein valittu ilma-vesilämpöpumppu säästää luontoa ja rahaa. Lämpöpumppu voidaan asentaa myös nykyisen järjestelmän rinnalle, jolloin lämmitys on mahdollista uudistaa osittain tai vaiheittain.

Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavaan ja ekologiseen asumiseen. Se käyttää lämmönlähteenään luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa ulkoilman lämpöenergiaa ympäri vuoden. Haluttaessa järjestelmää voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennyksessä.Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavaan ja ekologiseen asumiseen. Se käyttää lämmönlähteenään luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa ulkoilman lämpöenergiaa ympäri vuoden. Haluttaessa järjestelmää voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennyksessä.


Ilma-vesilämpö sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseen pientalosta isoon kiinteistöön. Erityisen hyvin se soveltuu taloon, jossa olemassa oleva vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä halutaan säilyttää, mutta lämmityskuluja halutaan merkittävästi pienentää.

Hyvin toimivaa lämmityskattilaa ei siis tarvitse kantaa pihalle, vaan sen rinnalle voidaan asentaa NIBE PLUS -ilma-vesilämpöjärjestelmä energiansäästäjäksi. Järjestelmä on nopea asentaa ja maksaa hankintahintansa nopeasti takaisin pienentyneinä energiakuluina.

Talon koosta, sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma-vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.

Etävalvonta helpottaa arkea

NIBEn lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu pohjoisiin olosuhteisiin. Korkean hyötysuhteen ja modernin teknologian ansiosta lämmitys on tehokas, hiljainen ja ympäristöystävällinen.

Kaikki NIBEn ilma-vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä, eli ne mukautuvat muuttuvaan lämmön tarpeeseen kierroslukua säätämällä. Laitteet antavat siis aina juuri sopivasti tehoa parhaalla mahdollisella hyötysuhteella, ja alhainen käynnistysten määrä säästää kompressoria.

Etävalvontapalvelu NIBE Uplinkin avulla lämpöpumpun seuraaminen sujuu kätevästi älypuhelimen tai tabletin avulla – missä ja milloin tahansa. Käyttöön voi ottaa myös ilmaisen pörssisähköohjauksen, jolloin lämpöpumppu optimoi toimintaansa sähkön tuntihintojen mukaan käyttäjän valitseman voimakkuuden mukaisesti.

Pysyt siis aina ajan tasalla – ja säästät selvää rahaa.

Vertaile eri lämpöpumppuja ja löydä lähin jälleenmyyjäsi: nibe.fi

 
Julkaistu
16.9.2019