Terassilasitus tuo mukavia hetkiä ympäri vuoden

Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska vaikkapa istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä lisätilasta. Lisälämmittimien avulla voit käyttää terassiasi vaikkapa ympäri vuoden. Istuta viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa ateljeessasi. Täällä voit antaa lasten ja lemmikkien telmiä turvallisesti, eikä kukaan sotke terassiasi poissa ollessasi.

NIKA-Terassilasitus on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii terasseille, tilanjakajaksi ja kerrostalojen parvekkeille.

Säävarausta ei enää juhliin tarvita. Säävarausta ei enää juhliin tarvita. 

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan ohjauskiskon ja alareunan liukukiskon varassa. Lasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on aina karkaistua turvalasia, joka täyttää EU- direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. NIKA-Terassilasituksella on tehty VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskunkestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt 8 mm:n lasilla.

Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Alaprofiili on anodisoitu.

NIKA-Terassilasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasipaksuus on 8 tai 10 mm. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen.

Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen.Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen.

Tyylikäs ja käytännöllinen

NIKA-Terassilasitus ei juuri muuta talon arkkitehtonista ilmettä pystypuitteettomuutensa ansiosta. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastumista estävä luiska. Lasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä ja vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tuotteeseen on saatavana lisävarusteena Abloy-lukkopesä, johon voi sarjoittaa oma Abloy-avaimen.

Eristää ääntä ja säästää myös energiaa

Suljettuna vakiotiivistetty NIKA-Terassilasitus vähentää miellyttävästi melua. Uusimpien tutkimusten mukaan lasituksella voidaan säästää myös energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin myyntipalvelustamme. Lasielementtien korkeus on enimmillään 3000 mm ja leveys 800 mm.
 

Pystypuitteeton järjestelmä sopii talon ilmeeseen ja antaa sinulle esteettömän näkymän ulos. Pystypuitteeton järjestelmä sopii talon ilmeeseen ja antaa sinulle esteettömän näkymän ulos. 

Milloin tarvitset rakennusluvan?

Terassin lasitus yksinkertaisilla laseilla tarvitsee yleensä vain toimenpideluvan, eikä sitä lueta mukaan kerrosalaan. Kokonaan uusi terassi, johon tehdään katto, tarvitsee joskus rakennusluvan. Lupa-asiat kannattaa tarkistaa paikkakuntakohtaisesti. Me autamme sinua niissä.

Millainen terassilasitus sopii parhaiten sinulle?

Nika-Terassilasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Pyydä lisätietoja tai yhteydenottoa. Mittauskäynnin jälkeen saat tarjouksen lasituksesta kokonaispakettina, johon kuuluu suunnittelu, valmistus, asennus ja käyttöopastus.

Jätä yhteydenottopyyntö >>


 
Julkaistu
10.9.2019