Autotalli ja -katos muunneltavasta valmismallista tai omista suunnitelmista

Smartia autotallit toimitetaan erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-Cut menetelmänä, jonka vuoksi ne soveltuvat hyvin sekä omatoimirakentajalle että ammattirakentajalle. Pre-cut menetelmässä runkorakenteen kaikki osat on määrämittaan sahattu, lovettu ja merkitty ja niiden paikka selviää mukana tulevista rakennepiirustuksista. Näin tärkeä runkorakentamisvaihe on nopeaa ja helppoa, eikä hukkatavaraa tule. Toimituksiimme sisältyvät lupa- ja rakennekuvat kunkin tarpeen mukaan.

Smartia autotallit ja autokatokset ovat saatavilla joko sellaisenaan tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi, juuri sellaiseksi kun itse haluat. Autotallit ja autokatokset toimitetaan myös valmiiden piirustuksiesi ja suunnitelmiesi mukaan. Suunnitelmat voivat olla myös ajatuksiasi tai ruutupaperille piirrettyjä luonnoksia, kerro ideasi meille, suunnittelemme käyttötarkoitukseesi sopivan ratkaisun. 

autotalli-l2_7

Autotallit

Autotalli voi olla yhdenauton talli, kahdenauton talli tai useamman auton talli. Hyvin usein autotallin yhteyteen tehdään myös varasto. Autotalli voi olla yhdenauton talli, kahdenauton talli tai useamman auton talli. Hyvin usein autotallin yhteyteen tehdään myös varasto.

Katso mallit ja hinnat >>

Autotalli - varasto JAutotalli - varasto J
Autotalli - katos - varasto D3Autotalli - katos - varasto D3

Autokatokset

Smartia autokatokset ovat saatavilla joko sellaisenaan tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi, juuri sellaiseksi kun itse haluat. Autokatos voi olla yhdenauton katos, kahdenauton katos tai useamman auton katos. Hyvin usein autokatoksen yhteyteen tehdään myös varasto, joka tehdään lämpimäksi ja siellä pystyy näin ollen varastoimaan kodin tavaroita. Autokatoksen yhteyteen tehty varasto voi toimia myös pajana tai askartelutilana.

Katso mallit ja hinnat >>

Autokatos - varasto I1Autokatos - varasto I1

Autotallikatokset

Smartian autotalli-autokatos yhdistelmä on saatavilla, joko sellaisenaan tai täysin muunneltuna sinun tarpeisiisi sopiviksi, juuri sellaiseksi kun itse haluat. Yleisin autotalli-autokatos yhdistelmä on yhden auton talli, jonka yhteydessä on yhden auton autokatos ja varasto. Smartian autotalleissa kaikki muutokset ovat mahdollisia.

Katso mallit ja hinnat >>

Autotalli  - katos - varasto KAutotalli  - katos - varasto K
Autotalli - autokatos - varasto K5Autotalli - autokatos - varasto K5

Eikö valmismalleista löytynyt mieleistäsi?

Onko sinulla jo valmiit rakennuslupakuvat, rakennusprojekti vielä ajatuksissasi tai ruutupaperille luonnosteltuna? Eikö valmismalleista löydy haaveidesi autotallia? Laskemme tarjoukset ja toimitamme autotallit ja muut piharakennukset myös omien suunnitelmiesi pohjalta. Lähtötiedot rakennuksestasi voivat olla myös ajatuksiasi, joista koostamme luonnoksen ja sen pohjalta laskemme tarjouksen.

Inspiroidu valmismalleistamme! Kaikkia malleja on mahdollisuus muokata vapaasti paremmin itselle sopivaan kokoon ja malliin. Laskemme yksilöllisen tarjouksen valmismalleista haluamillasi muutoksilla. 

kahdenautontalli_varasto

Toimitusaika

Moderni ja kustannustehokas tuotanto sijaitsee Raahessa hyvien logistiikkayhteyksien varrella. Toimitusaika paketilla on noin 4 viikkoa, mutta pystymme jopa 3 viikon toimitusaikaan rakennesuunnittelun jälkeen. 

Ota yhteyttä

Voit ottaa myös yhteyttä asiantuntevaan myyntipalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa autotallin rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö >>


 
Julkaistu
5.9.2019