Energiaremontin voi tehdä myös vähitellen
Suuri osa ilma-vesilämpöpumpuista asennetaan vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumppujen suosio kasvaa huimaa vauhtia. Tähän on kaksi syytä. Toimivasta lämmitysjärjestelmästä, jolla on vielä käyttöikää, ei tarvitse luopua, mutta lämmityskustannukset laskevat reippaasti. Toinen syy on hankintahinta.

Idioottivarma ratkaisu, kuvailee espoolainen Matti Nurmi taloonsa öljylämmitysjärjestelmän kylkeen asennettua Jäspi Basic Split 12 kW -ilma-vesilämpöpumppuratkaisua.

Idioottivarma ratkaisu, kuvailee espoolainen Matti Nurmi taloonsa öljylämmitysjärjestelmän kylkeen asennettua Jäspi Basic Split 12 kW -ilma-vesilämpöpumppuratkaisua.

Ilma-vesilämpöpumppu sähkön tai öljyn tueksi

Toimivan öljykattilan tai massavaraajan (yösähköllä tai puilla lämmitettävän) voi modernisoida täydentämällä sitä ilma-vesilämpöpumpulla. Pumpun asentaminen esimerkiksi öljylämmityksen yhteyteen vähentää energialaskusta keskimäärin 40–60 % vuodessa. Hyväkuntoinen lämmitysjärjestelmä jää siis yhä käyttöön, mutta ilma-vesilämpöpumpun ansiosta lämmityskustannukset tippuvat helposti yhden etelän matkan verran vuodessa.

Tilaa maksuton Jäspi-esite >>>

talo

Myös hankintahinta lämmittää, kun kustannuksia vertaa esimerkiksi maalämpöön. Koska ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ilmasta, sitä varten ei tarvita porakaivoa, joka on maalämmön hankkijalle isoin kulu.

Moderni laite vanhan kattilan paikalle

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu uudisrakennukseen ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi tai saneerauskohteeseen käyttöikänsä loppupäähän tulleen öljy- tai sähkölämmityksen tilalle. Vanhan järjestelmän korvaajana ilma-vesilämpöpumppu voi vähentää energiakulutusta jopa yli 50 %.

Jätä yhteydenottopyyntö >>>

Etkö ole varma, millainen ilma-vesilämpöpumppu on sinulle sopiva?

Ilma-vesilämpöpumppu pitää mitoittaa talon mukaan. Jäspi-jälleenmyyjä auttaa sinua löytämään ratkaisun, jolla lisäät asumismukavuutta ja vähennät energialaskua. Kotimaiset Jäspi-tuotteet suunnittelee ja valmistaa Raisiossa toimiva Kaukora Oy. Pääset tutustumaan Kaukoran lämpötekniikkaan myös 24.−26.1.2020 Rakenna & Remontoi -messujen osastolla 34 B!

Lue käyttäjien kokemuksista >>>


Mukana_messuilla_RRmessut_1920x1080 (002)
 
Päivitetty
9.1.2020