Talvirakentaminen on hyvä vaihtoehto

Rakentamisen ei tarvitse ajoittua vain ja ainoastaan kesäaikaan. Syksyyn ja talveen ajoittuvassa rakentamisessa on saavutettavissa etuja, joita ei kesän aikana ole mahdollista hyödyntää. Mutta jos haluat muuttaa uuteen kotiin jo ensi vuonna, kannattaa sinun toimia jo nyt.

750 uuteen_omaan_kotiin_rakentajafi

Talokaupat jo syksyllä

Haaveiletko omasta kodista? Nyt on täydellinen aika vuodesta aloittaa rakentamisprojekti! Tekemällä asuntokaupat jo syksyllä, pystyy käyttämään hyödyksi vielä syksyn kauniit säät. Tontin maatyöt sekä pohjien valamiset saadaan näin valmiiksi vielä hyvissä ajoin ennen talven tuloa. Elementit on mahdollista saada pystyyn ja talo säältä suojaan jopa 5 viikossa rakennusluvan saannista! Talvella on hyvää aikaa rakentaa talo sisältä valmiiksi ja kesällä pääsetkin jo maalauksen, terassien ja pihatöiden pariin.

Jukkatalo takaa toimitusnopeuden ja -varmuuden. Jukkatalon uudenaikainen talotehdas kykenee valmistamaan sekä taloelementit että ristikot. Tuotannon pysyessä yhden toimijan käsissä, pystytään takaamaan hyvä ja yhteensopiva laatu. Samalla myös toimituskulut saadaan minimoitua kaikkien elementtien lähtiessä tontille samasta osoitteesta. Tehtaan automatisointien ja nykyaikaisuuden ansiosta voidaan taata millintarkka lopputulos.

Hyödynnä edut nyt!

Syyskuun alkaessa, alkaa myös Jukkatalolla syksyinen kampanja, jossa nyt talokaupat tekevä pääsee hyödyntämään talvirakentajan edut!

Ota yhteyttä ja varaa oma suunnitteluaikasi.


Mistä kodin suunnittelu alkaa?

Kodin suunnittelun voi aloittaa esimerkiksi tutustumalla eri talovalmistajien mallistoihin. Esimerkiksi Jukkatalo tarjoaa sivuillaan sekä talokirjassaan runsaasti valmiita malleja, jotka ovat hyvä lähtökohtia. Koti voidaan suunnitella myös alusta alkaen yhdessä Jukkatalon suunnittelijan kanssa – veloituksetta.

Hyvä lähtökohta, jonka pohjalta suunnitelmaa kannattaa lähteä toteuttamaan on perus arki. Suunnittelijat pohtivat esimerkiksi sitä, mitä asuja haluaa tehdä heti kotiin tultuaan? Ehkä riisua päällysvaatteensa ja kenkänsä. Seuraavaksi mietitään, minne ne mahtuvat ja kuinka monen muun kengät ja takit on saatava mahtumaan eteiseen tai sen lähelle? Voisiko perheellä on kurahousuikäisiä tai nelijalkaisia perheenjäseniä, jotka hyötyisivät kurarallista ja vesipisteestä ulko-oven lähellä? Tehdäänkö arkisisäänkäynti heitä varten? Vai asuuko kodissa vain yksi tai kaksi asukasta, jolloin pienet mutta tehokkaat säilytystilat riittävät.

Ammattitaitoinen suunnittelija on erinomainen apu kodin yksityiskohtia pohdittaessa. Jukkatalojen ammattilaiset ovatkin mukanasi koko rakennusprojektin ajan.

750 IMG_5312-1024x664

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
29.8.2019