Asuntomessujen messututkimuksen voittajat on arvottu!

Asuntomessut järjestettiin heinä-elokuussa Kouvolan Pioneeripuistossa. Asuntomessujen ajan toteutettiin messututkimusta, jossa tiedusteltiin messukävijöiden mielipidettä useista eri osa-alueista.
Messututkimukseen vastasi runsas joukko messuvieraita. Nyt osallistujien kesken on arvottu hienot palkinnot.

1. Palkinto

Phyn Plus -vedenvalvontajärjestelmä asennettuna - Arvo 1390 €

Phyn-vuodonetsintätekniikkaa on kehitetty yli kymmenen vuotta. Tekniikka perustuu HD-ultraääniantureihin, jotka mittaavat putkistojärjestelmän painetta 240 kertaa sekunnissa.

750 Palkinto_Phyn_1920x1080

Tuloksena on edistyksellinen järjestelmä, joka tarjoaa sinulle tarkat tiedot kaikkien kotisi vesipisteiden vedenkäytöstä. Phynin avulla opit tekemään parempia valintoja vedenkäyttösi suhteen, saat hyvissä ajoin tiedon poikkeuksellisesta veden kulutuksesta ja voit estää mittavat vesivahingot katkaisemalla veden tulon, vaikka lomamatkaltasi.

Löydät lisää tietoa Phyn Plus -vedenvalvontajärjestelmästä täältä

Voittaja: Heli Airasmäki, Laitila

2. Palkinto

Kotakeittiö® City - Tulta ja terästä! - Arvo 1199 €

Kotakeittiö ® City -mallissa yhdistyvät Kotakeittiöiden ruoanlaittomahdollisuus sekä tunnelmaa ja lämpöä luova ulkotakka. Cityssä on 360 astetta tulisijan ympäri kääntyvä kipinäverkko, jonka läpi palava tuli näkyy kauniisti. Kipinäverkko on helppo kääntää sivuun esimerkiksi tulta kohentaessa tai ruokaa laittaessa ja se estää tehokkaasti myös palavien kipinöiden pääsyn terassille tai muualle ympäristöön.

Löydät lisää tietoa Kotakeittiöstä täältä

Voittaja: Raimo Laitinen, Suomenniemi

opa muurikka

3. Palkinto

Bosch Advanced Rotak - akkuruohonleikkuri 2 x 36V 4,0Ah akut - Arvo 799 €

Melussa työskentely on varsin häiritsevää ja usein leikkurin melu kantautuu myös naapureille asti. Bosch Advanced Rotak ruohonleikkuri on erinomainen valinta juuri hiljaisuutta arvostavalle. ProSilence alentaa melua jopa 60 % ja takaa entistä miellyttävämmän käyntiäänen. Piha-alueella on siten rauhallista oleskella ruohonleikkuun aikana.

Lisää tietoa Bosch Rotak -ruohonleikkureista

Voittaja: Ilona Carter, Helsinki

750 Palkinto_Rotak_1920x1080

Kiitokset osallistujille ja onnittelut voittajille!

 
Julkaistu
30.8.2019