Monikäyttöinen Kurasyöppö helpottaa välinehuoltoa omakotitalossa


Kosteina vuodenaikoina ulkoilu- ja harrastusvälineiden puhtaanapito voi olla työlästä. Ulkoilun jäljiltä eteistiloihin ja tuulikaappeihin kertyy kuraa, hiekkaa ja kiviä, jotka kulkeutuvat myös talon sisätiloihin. Lian kuivuessa, on varusteiden käyttö ja säilyttäminen usein epämiellyttävää.

Lasten kengät ja pihalelut saa näppärästi putsattua eteisessä odottamaan puhtaina uusia leikkihetkiä.Lasten kengät ja pihalelut saa näppärästi putsattua eteisessä odottamaan puhtaina uusia leikkihetkiä.

Mikä Kurasyöppö on?

Ratkaisu ongelmaan löytyy Kurasyöpön muodossa. Vesipisteen ääreen, eteistiloihin asennettava lattia-allas helpottaa puhtaanapitotoimia merkittävästi, kun kurat ja liat saadaan huuhdeltua ja pestyä heti käytön jälkeen ja tavarat voidaan laittaa puhtaina odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Alunperin likainen ja kurainen pyöräkin pääsee lähtemään eteisestä jälkiä jättämättä.Alunperin likainen ja kurainen pyöräkin pääsee lähtemään eteisestä jälkiä jättämättä.
Kurasyöppöjä on saatavissa kolmea eri kokoa eli myös isommat lelut saa pestyä vaivatta Kurasyöpön päällä.Kurasyöppöjä on saatavissa kolmea eri kokoa eli myös isommat lelut saa pestyä vaivatta Kurasyöpön päällä.

Kurasyöppö on lattia-allas, jonka avulla pesusta lähtevä likainen vesi ohjautuu siististi suoraan viemäriin, ja hiekka ja roskat kerääntyvät erilliseen sakka-astiaan, eivätkä näin tuki viemäriä. Vesipesussa hiekka ja lika jäävät eteisen altaaseen eivätkä kulkeudu jalkojen mukana lattioilta pidemmälle asuntoon. Tämä vähentää myös sisätilojen siivouksen, esimerkiksi imuroinnin tarvetta.

Esteetön ja kaunis koti -blogin käyttökohteessa, omakotitalon pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa pesutilassa, on mittatilauksena valmistettu, noin neliömetrin kokoinen Kurasyöppö, jolloin tilaa on riittävästi myös isompienkin esineiden puhdistamiseen. Vesihanan lisävarusteena on harjalla varustettu käsisuihku, jolla vettä saadaan annosteltua kätevästi ja pesu onnistuu hellävaraisesti pehmeän harjan ansiosta.
 

Pyörätuoli pitää saada sisälle, mielellään puhtaana, joten kuinka kätevää onkaan pestä se eteisessä Kurasyöpön avustamana.Pyörätuoli pitää saada sisälle, mielellään puhtaana, joten kuinka kätevää onkaan pestä se eteisessä Kurasyöpön avustamana.

Pyörätuoli on käyttäjälleen tärkeä kulkuväline, jonka puhdistus on usein tarpeen kosteammalla säällä tapahtuvan ulkoilun jälkeen.

Rakenteensa vuoksi vesipesu on usein helpoin tapa puhdistaa lika tuolin pyöristä ja rungon osista.
Huuhtelemalla ja harjaamalla kurat irtoavat tehokkaasti, ja puhdasta tuolia on mukava käyttää ja säilyttää.

Myös polkupyörä on nykyisin yhä useamman kulkuväline mutta samalla monelle nykyisin usein myös harrastus- ja kuntoiluväline. Pyörän säännöllinen pesu lisää merkittävästi sen käyttömukavuutta. Polkupyörän pesu ja huuhtelu luonnistuu isomman Kurasyöpön päällä kuten pyörätuolinkin. Juoksevan veden ja harjan avulla pesu on hellävaraista ja tehokasta.

muokDSCN4744
1920DSCN4842

Kodin kurapisteelle ja Kurasyöpölle parhaat tilat ovat

  • eteinen
  • erillinen kuraeteinen
  • kodinhoitohuone
  • autotalli tai varasto
Valintaa tehtäessä on hyvä muistaa, että käsisuihku ja lattiakaivo liittyvät olennaisesti Kurasyöpön toimintaan.

Suunnittele siis ajoissa Kurasyöpön paikka ja huolehdi, että kurapisteen tarve on huomioitu viimeistään LVI-suunnittelun yhteydessä, sillä asennus tehdään lattiavalun yhteydessä.
Kurasyöppöön liitettävään kaivoon voidaan tuoda liitokset myös muista vesipisteistä, esim. pyykinpesualtaasta. Kurasyöpön kaivo voi siis olla tilan ainoa lattiakaivo.

Kavikan Kurasyöppö on osoittautunut kulkuvälineiden, ulkoiluvaatteiden ja -jalkineiden puhdistuksen lisäksi hyödylliseksi myös monenlaisten ulkoiluvälineiden huollossa aina leikkikaluista golfmailoihin. Lemmikkien omistajat kiittävät kuraisten tassujen puhdistamisen helppoutta, niinpä myös Esteetön ja kaunis koti -kohteen perheen koira, Australian labradoodle Peppi nauttii mukavista ja sujuvista tassunpesuhetkistä Kurasyöpön kanssa.

Lue lisää blogista>>

Peppi/Esteetön ja kaunis kotiPeppi/Esteetön ja kaunis koti

Voit myös ostaa Kurasyöpön verkkokaupastamme

Klikkaa kuvaa ja siirry verkkokauppaan ostoksille!

kurasyoppobanneri2

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
22.6.2021