Suunnitteletko tulisijaa kotiisi? - Hanki savupiipulle toimiva ja turvallinen läpivienti

Kodin tulisija tuo lämpimän tunnelman syksyn pimeneviin iltoihin niin kodissa kuin mökillä. Hyvä tulisija onkin pitkäaikainen investointi, johon kannattaa panostaa. Tulisijan suunnittelu tulisi aina tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa.
 

Tulisija tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin tai mökille.Tulisija tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin tai mökille.

Varmista tulisijan savupiipun ja kattoläpiviennin turvallisuus

Savupiippu tarvitsee toimivan ja turvallisen läpiviennin. Tehdasvalmisteiselle savupiipulle sopii VILPE Piippu -läpivienti, jonka avulla huolehdit, että tehdasvalmisteisen savupiipun läpivienti on 100-prosenttisen toimiva ja turvallinen.

VILPE® Piippu-läpivienti ja aluskatteen tiivisteet on paloteknisesti testattu, ja tuotteille on myönnetty sertifikaatti nro VTT-C-6081-10.

piippuläpivienti_1920

Miten voit säästää tulisijan kuluissa?

Tulisijojen ja savupiippujen asentaminen on ammattilaisten tehtävä. Voit silti säästää savupiipun kuluissa, kun hankit tehdasvalmisteisen savupiipun ja VILPE Piippu -läpiviennin tai VILPE Harkkopiippujen läpiviennin.

VILPE -läpivienti on helppo ja nopea asentaa, eikä se vaadi kalliita pellityksiä eikä peltisepän tilaamista paikalle.

Piippu-läpivienti No1 kermansavi takka_CMYKmuokattu

Käyttökohteet. VILPE Piippu -Läpivienti Pyöreä sopii metallisille, eristetyille, tehdasvalmisteisille savupiipuille. VILPE Piippu -Läpivienti Harkko sopii harkkopiipuille.

Sopii kaikille katoille. VILPEn valikoimasta löytyy sopiva piippuläpivienti tiili-, profiilipelti-, rivipelti- ja huopakatteille.

Helppo ja nopea asennus. VILPE Piippu -läpivienti helpottaa ja nopeuttaa savupiippujen läpiviennin asennusta. Se säästää kustannuksia, sillä kalliita pellityksiä ei tarvita. Läpiviennit voi asentaa tee se itse -periaatteella. Kaikki asennukseen tarvittavat osat sisältyvät tuotepakkauksiin.

Laadukas tuote. Piippu-läpivienti, kuten kaikki muutkin VILPE-tuotteet, on valmistettu sään- ja iskunkestävästä, kierrätettävästä polypropeenimuovista (PP). Muovi on myös UV-suojattu. Kumiosat ovat EPDM-kumia ja pellitysosat peltiä.

Ainutlaatuisen pitkät takuut. VILPE-tuotteilla on 10 vuoden väritakuu ja 20 vuoden tekninen takuu.


Lue lisää VILPE®-tuotteista >>


 
Julkaistu
27.8.2018