Uusi BLOCK-talomallisto on julkaistu

Malliston talojen moderni eleetön arkkitehtuuri sopii urbaaniin ympäristöön. Malliston kaikki talot ovat kaksikerroksisia kompakteja koteja, mikä mahdollistaa pienen tontin kaikkien tärkeiden neliöiden hyötykäytön. Ylös asti avoimet tilat lisäävät kodin tilavuuden ja avaruuden tuntua ja lukuisista isoista ikkunoista tulvii luonnonvalo. Näissä kodeissa alakerta on pyhitetty viihtymiselle ja makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi yläkertaan. Mallit sopivat siis niin lapsiperheelle kuin aikuisten taloudelle.

Block 133 -talomallissa on iso avara yhdistetty olohuone, keittiö ja ruokailutila, jossa lapsia on helppo tarkkailla keittiössä työskennellessä. Sopii loistavasti pienelle kaupunkitontille.Block 133 -talomallissa on iso avara yhdistetty olohuone, keittiö ja ruokailutila, jossa lapsia on helppo tarkkailla keittiössä työskennellessä. Sopii loistavasti pienelle kaupunkitontille.

Suunniteltu toimivaan asumiseen

Malliston monipuoliset muuntelumahdollisuudet tarjoavat rajattomasti ratkaisuja kotisi rakentamiseen. Omatalon kaikkia talomalleja voi aina muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon ja muokkaamalla väliseiniä. Eri verhoiluvaihtoehdoilla voit muokata talon ulkonäköä ja tulevan kodin luonnetta. Lisäksi taloihin voi rakentaa erityylisiä kuisteja ja terasseja. Omamyyjäsi on lisäksi aina auttamassa sinua unelmiesi kodin kokoamisessa. Anna persoonasi näkyä.

Tutustu BLOCK-mallistoon >>

BLOCK-mallisto saatavana muuttovalmiina, sisustusvalmiina sekä talopakettina

Suurin osa Omatalon talomalleista on saatavissa täysin muuttovalmiina tai sisustusvalmiina siten, että Omatalon ammattilaiset hoitavat talotekniikan ja talon asennuksen väliseinävaiheeseen. Kaikki talomallit ovat saatavissa perinteisenä talopaketti-valmiusasteena, johon voit valita sinulle sopivan asennuslaajuuden.

BLOCK 142BLOCK 142
BLOCK 132BLOCK 132

Muuttovalmis, avaimet käteen -ratkaisu
Vaivaton tie uuteen kotiin. Omatalon ammattilaiset rakentavat kotisi perustuksista lähtien, aina avainten luovutukseen asti. Sinä voit keskittyä muuttoauton tilaamiseen.
Lue lisää tästä >>


Sisustusvalmis -ratkaisu
Haluatko osallistua itse sisustamiseen? Omatalon ammattilaiset toteuttavat kotisi sisustusta vaille valmiiksi jonka jälkeen pääset itse tekemään sisustustyöt. Talotekniikasta vastaa Omatalo.
Lue lisää tästä >>


Talopaketti -ratkaisu
Rakennatko tai rakennutatko itse? Perinteiseen talopakettivaihtoehtoon on valittavissa kolme erilaista Omatalon asennuslaajuutta sateeltasuojaan asennuksesta ulkoa lähes valmiiksi saakka.
Lue lisää tästä >>

Avainlippu-merkki takeena suomalaisuudesta

Kaikki Omatalon talopaketit valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa, valvotussa tehdasympäristössä osaavien ammattilaisten toimesta jo yli 80 vuoden kokemuksella. Rakentaminen sujuu helposti omatoimisesti, mutta valittavissasi on myös täysin muuttovalmis vaihtoehto.

Puurakentaminen on tutkitusti ekologinen vaihtoehto, joten talojemme hiilijalanjälki on maltillinen. Rakennusmateriaaleissa luotamme tunnettujen, pääosin kotimaisten valmistajien laatutuotteisiin. Taloillamme sekä asennus- ja kuljetuspalveluillamme on lisäksi Avainlippu-merkki takeena suomalaisuudesta.

Block 142 -mallin keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen kauniin kokonaisuuden.Block 142 -mallin keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen kauniin kokonaisuuden.
Yläkerrasta löytyy hulppea aula, josta on näkymä alakertaan. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi katettu parveke.Yläkerrasta löytyy hulppea aula, josta on näkymä alakertaan. Päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi katettu parveke.

CE-merkitty ja sertifioitu

Omatalo sai EU-alueilla toimivista puuelementtitehtaista ensimmäisenä oikeuden vakiotuotteidensa CE-merkintään jo vuonna 2004. Omatalon CE-merkki kattaa tyyppihyväksynnät koko talopakettitoimituksen osalta, eikä jokaisesta tarvikkeesta (ruuvit, levyt, eristeet, naulalevyt, puutavara…) tarvita erillistä todistusta tyyppihyväksynnästä. Tämä nopeuttaa asiointia rakennusvalvonnan kanssa.

Omatalo panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisyyteen ja kotimaisuuteen, josta osoituksena ovat Omatalon Sonkajärven tehtaalle myönnetyt sertifioinnit laatujärjestelmissä: ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 –ympäristöstandardi ja OHSAS 18001 –työterveys- ja työturvallisuusstandardi. Rakennusmateriaaleissa luotamme tunnettujen, pääosin kotimaisten valmistajien laatutuotteisiin.

Lisäksi Omatalolle myönnetään 10 vuoden rakennetakuu ja vuoden asennustakuu. Ostohetkellä annettava hintatakuu täydentää hankintasi turvallisuutta ja varmuutta.

Omatalon hankkija saa talokohtaisen suoritustaso-otteen, joka esittää talon rakenteen CE-hyväksytyn laadun. Todistus lisää talon arvoa omistajanvaihdon yhteydessä. CE-merkitty Omatalo on turvallinen valinta, jonka laatu kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

Block 114 on malliston pienin ja kompaktein koti. Sopii loistavasti kapealle kaupunkitontille.Block 114 on malliston pienin ja kompaktein koti. Sopii loistavasti kapealle kaupunkitontille.

Henkilökohtainen OmaMyyjä

Voit olla huoleti koko talonrakennusprojektin ajan kaikkiin talon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä Omatalon asiakkaana saat käyttöösi henkilökohtaisen OmaMyyjän joka auttaa kiperissäkin kysymyksissä ja palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Jätä yhteydenottopyyntö, niin Sinua lähin OmaMyyjä ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä >>


 
Päivitetty
20.8.2019