Uusi DuoFresh-hajunpoistomoduuli toimii kuin liesituuletin wc:ssä

ing3419

DuoFresh poistaa epämiellyttävät hajut suoraan seinä-wc-istuimesta

Epämiellyttävät hajut wc:ssä kuuluvat menneisyyteen. Geberit on kehittänyt uuden DuoFresh-hajunpoistomoduulin, jonka toimintaperiaate on sama kuinkeittiönliesituulettimessa. Se imee pahanhajuisen ilman suoraan seinä-wc-istuimesta ja puhdistaa sen hunajakennosuodattimessa.

Seinä-wc:n huuhtelupainikkeen takana oleva hiljainen tuuletin puhaltaa raikastuneen ilman takaisin huoneeseen. Moduuliin kuuluu vakiona kehys wc-raikastintikuille, jonka kautta huuhtelusäiliön sisään voi pudottaa veteen liukenevat raikastintikut. DuoFresh-moduulin voi asentaa myös jälkikäteen niihin Geberit Sigma-sarjan piilohuuhtelusäiliöihin, jotka on valmistettu vuoden 2008 jälkeen.

Geberit_DuoFresh-hajunpoistomoduuliin_kuuluu_vakiona_raikastink

Hajunpoisto on seinä-wc:n lisäominaisuus, jonka moni mielellään ottaisi kylpyhuoneeseensa. Ratkaisuksi Geberit on kehittänyt uudenlaisen sähkövirralla toimivan DuoFresh-hajunpoistomoduulin, joka asennetaan huuhtelupainikkeen taakse. Helpointa moduulion lisätä rakennusvaiheessa tai remontissa, kun seinä-wc asennetaan. Sen voi kuitenkin lisätä myös jälkikäteen. Edellytyksenä on, että seinä-wc on asennettu vuoden 2008 jälkeen Geberit Sigma-piilohuuhtelusäiliöllä. Jälkiasennuksen mahdollisuuden voi epäselvissä tapauksissa tarkistaa Geberitiltä.

–DuoFresh-hajunpoistomoduuli poistaa epämiellyttävät hajut suoraan wc-kulhosta, ennen kuin ne ehtivät levitä huoneeseen. Ilma imetään huuhteluputken ja -venttiilin kautta aivan kuin liesituulettimessa. Hajunpoistomoduulin tehokas hunajakennosuodatin puhdistaa ilman perusteellisesti. Sen jälkeen hiljainen tuuletin puhaltaa raikkaan ilman takaisin huoneeseen, kuvailee Geberit Oy:n tekninen neuvoja Ville Kivisaari.

Geberit_DuoFresh-hajunpoistomoduuli_havainnekuva

Mukavuusvalo helpottaa pimeässä liikkumista

DuoFresh-moduuliin kuuluu lisäominaisuutena mukavuusvalo, jonka ansiosta wc:hen ei tarvitse sytyttää valoja öiseen aikaan. Pehmeä led-valo huuhtelupainikkeen alla helpottaa asiointia pimeässä. Mukavuusvalo syttyy ja sammuu automaattisesti liiketunnistimen avulla. Hajunpoistossa voi valita, käynnistyykö toiminto automaattisesti silloin, kun joku istuu wc-istuimelle vai silloin, kun se käynnistetään katkaisijasta. Liiketunnistimen asetuksia voi säätää oman maun mukaiseksi älylaitesovelluksen kautta.

DuoFresh-moduuliin kuuluu lisäominaisuutena mukavuusvalo, jonka ansiosta wc:hen ei tarvitse sytyttää valoja öiseen aikaan.DuoFresh-moduuliin kuuluu lisäominaisuutena mukavuusvalo, jonka ansiosta wc:hen ei tarvitse sytyttää valoja öiseen aikaan.

Hajunpoistomoduuli toimii verkkovirralla

–DuoFresh-hajunpoistomoduulin asennus on yksinkertaista. Toimiakseen se vaatii 230 V -sähkövalmiuden. Kaikki muut osat paitsi muuntaja voidaan asentaa huuhtelupainikkeen aukon kautta. Säännösten mukaan muuntaja tulee sijoittaa muualle, kuten upporasiaan, Kivisaari kertoo. Lähes kaikki mekaanisesti toimivat Geberit Sigma-sarjan huuhtelupainikkeet ovat yhteensopivia DuoFresh-hajunpoistomoduulin kanssa. Painikkeen voi joutua vaihtamaan, jos moduuli asennetaan jälkikäteen vanhaan seinä-wc:hen. DuoFresh-moduulia saa kahdessa eri värissä: antrasiitinharmaana ja kromattuna. Näin moduulin värin voi valita yhteensopivaksi huuhtelupainikkeen tyylin kanssa

Lisäraikkautta huuhteluveteen lisättävilläraikastintikuilla

Jos kylpyhuoneeseen kaivataan lisäraikastusta, hajunpoistomoduulissa on lisäksivalmius raikastinpuikkojen käyttöön. Täyttöaukko jää huuhtelupainikkeen taakse. Sen kautta huuhteluveteen on helppo lisätä uusi raikastintikku parin viikon välein. Moduulin kouru ohjaa raikastintikun huuhtelusäiliöön juuri veden pinnan alapuolelle, missä se sulaa hitaasti.Tämä varmistaa wc:n raikkaan tuoksun.

–Huuhtelupainikkeen kiinnitysmekanismin voi avata käsin ilman työkaluja. Tämä tekee raikastintikkujen lisäämisestä helppoa. Myös hunajakennosuodattimen voi vaihtaa itse, kun sen hajujen neutralointikyky on heikentynyt. Hunajakennosuodatin kestää käytössä noin vuoden. Merkkivalo syttyy, kun suodatin on aika vaihtaa. Sekä suodattimia että raikastintikkuja voi hankkia lisää jälleenmyyjiemme kautta, Kivisaari päättää

Geberit-raikastinkehyksen kautta lisätään huuhteluveteen sulavia raikastintikkuja.Geberit-raikastinkehyksen kautta lisätään huuhteluveteen sulavia raikastintikkuja.
 
Päivitetty
19.8.2019