Tartu syksyn tarjoukseen nyt!
Ruukilta syksyn paras kattotarjous

Jos kattoremontti jäi kesällä tekemättä, niin syksy on vielä erinomaista aikaa hoitaa asia kuntoon. Syksyllä ja talvella kattoremonttinsa teettävä toimii viisaasti etukäteen välttäen kesän ruuhkat – sekä vuotavan katon. 

Ruukki Classic 16,20 €/m², laatuluokka Ruukki 50 Plus ja Ruukki Tiilikainen 9,90 €/m², laatuluokka Ruukki 40. Tarjous voimassa syyskuun 2019 loppuun saakka yli 50 m² tilauksille.

Jätä yhteydenottopyyntö artikkelin lopussa olevalla lomakkeella ja hyödynnä tarjoushinta nyt!

Sertifioitua vesitiiviyttä

VTT on myöntänyt ensimmäisenä suomalaisena teräskaton valmistajana Ruukin Classic (C ja D)- ja Ruukki Classic Silence -katteille sertifikaatin tehdasvalmisteisten saumakatteiden vesitiiviydestä.
Ruukki on panostanut asiakkaille tärkeisiin asioihin katteiden tuotekehityksessä: luotettavuuteen ja tiiviyteen. Asiakkaalle sertifioitu tiiviys antaa luvan luottaa kattoon ja sitä kautta huoletonta asumista.

Ruukki Classic® on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville, jopa 1:9 kattokaltevuuksille.

Myrskyvarmat tiivistykset täyskorkeissa ponteissa takaavat 100% vesitiiveyden.Myrskyvarmat tiivistykset täyskorkeissa ponteissa takaavat 100% vesitiiveyden.

Kaikki katon osat on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön. Ruukki Classic® on saatavilla parhaassa Ruukki 50 Plus laatuluokassa - 50 vuoden takuulla. Tuote on suomalainen.

Ruukki Classicissa ei ole katon ulkonäköä häiritseviä pokkauksia eikä katon pintaa läpäiseviä ruuveja.

Ruukki Classic on kaikkea tätä:

  1. 100 % vedenpitävä: Myrskyvarmat tiivistykset täyskorkeissa ponteissa
  2. Ei vesikaton pintaa läpäiseviä kateruuveja
  3. Täyttää kaikki rakentamismääräykset ja vaatimukset
  4. Markkinoiden paras ulkonäkö: Sileä, tasalaatuinen, ilman ylimääräisiä pokkauksia
  5. Nopea ja jämäkkä asentaa yhteensopivien osien ansiosta
  6. Takuu 50 vuotta
Ruukki Classic® on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.Ruukki Classic® on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto.

Ruukki Tiilikainen on muotokatteiden suosituin

Ruukki Tiilikainen on suosituin muotokatteemme. Se istuu istuu tyylikkäästi suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili tekee katon ulkonäöstä rauhallisemman ja antaa kauniin vaikutelman. Matalan muotonsa ansiosta katto on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

Ruukki Tiilikainen: Perinteinen ulkonäkö, huippulaatuRuukki Tiilikainen: Perinteinen ulkonäkö, huippulaatu

 
Päivitetty
23.9.2019