Ripaus designia kylpyhuoneeseen

Kouvolan asuntomessukotien lattiakaivot säväyttivät ainutlaatuisella yhdistelmällään käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja yksilöllistä designia. Inspiroidu messujen monipuolisista lattiakaivoratkaisuista, poimi parhaat ideat ja toteuta oman tyylisi mukainen kylpyhuoneunelma!

Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 5 miljoonaa kappaletta. Inspiroivan muotoilun perustana onkin aina ensiluokkainen luotettavuus sekä asennuksen ja huollon helppous.Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 5 miljoonaa kappaletta. Inspiroivan muotoilun perustana onkin aina ensiluokkainen luotettavuus sekä asennuksen ja huollon helppous.

Harkitut yksityiskohdat luovat kotiin viimeistellyn yleisilmeen. Parhaimmillaan ne lisäävät asumisviihtyvyyttä sekä käytännöllisyyden että silmää miellyttävän ulkoasunsa kautta. Vieserin yksilölliset designkaivonkannet ja niiden kanssa aina yhteensopivat laadukkaat Vieser One -lattiakaivot ovat tästä malliesimerkki: vaikka lattiakaivo on kylpyhuoneessa välttämättömyys ja siten pakollinen hankinta, se voi olla myös olennainen osa kylpyhuonen tyyliä ja tehdä tilan yleisilmeelle ihmeitä.
 

Mikä tärkeintä, kannen huippudesign ei tarkoita ainuttakaan kompromissia sujuvan käyttökokemuksen kanssa, vaan kannen alla Vieser One -kaivo hoitaa veden pois varmasti ja tehokkaasti.
 

Haluaisitko, että kylpyhuoneesi kaivonkansi olisi näyttävä väripilkku tai että se sulautuisi lähes huomaamattomasti osaksi lattiaa? Vai tahtoisitko kylpyhuoneeseen kenties puisen kannen – luonnonkauniin katseenvangitsijan?

Poimi tästä Kouvolan asuntomessujen yksilölliset kaivonkansi-ideat

Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti seinän viereen tai keskelle lattiaa.
Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti seinän viereen tai keskelle lattiaa.


1) Dekolakussa (kohde 21) mikrosementillä täytetty Vieser Line -linjalattiakaivo täydentää kylpyhuoneen hillityn harmaansävyisiä seinä- ja lattiapintoja. Mustat yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa yhtenäisiä pintoja vasten ja tuovat särmää harmoniseen kokonaisuuteen.

 

Tiesitkö? Vieser Linen voi valita mikrosementtitäytön lisäksi myös haluamallaan laatalla, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä tyylistä haaveilevalle se on aina sopiva ja ajattoman elegantti valinta. Vaihtoehtona on myös tyylikäs mattamusta kansi, joka on polttopulverimaalattua, ruostumatonta terästä.

Osta omasi verkkokaupasta

Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö

Kebony-puusta valmistettu Vieser Square

Kebony-puusta valmistettu Vieser Square

Accoya-puiset Vieser Square -kannet

Accoya-puiset Vieser Square -kannet

2) Suuri laattakoko ja hieman talon yleisilmettä tummempi sävymaailma luovat spa-henkistä tunnelmaa Talo Aidon (kohde 3) tilavaan kylpyhuoneeseen. Ylellisen kokonaisuuden kruunaa tummapuinen Kebony-puusta tehty Vieser Square. Talon erillisessä saunarakennuksessa on lisäksi kaksi vaaleasta Accoya-puusta valmistettua Vieser Square -kantta.

− Talo Aito haluaa edustaa ennen kaikkea kotimaista osaamista ja viimeisteltyjä ratkaisuja, joten Vieser oli omalta osaltaan luonnollinen valinta toteuttamaan tätä linjaa, kuvailee Niina Noroviita, joka rakennutti uuden kotinsa Kouvolan asuntomessualueelle yhdessä puolisonsa Tuomas Kukkosen kanssa.

Pariskunnan toiveena oli, että myös kosteiden tilojen lattiakaivot sopivat talon huolella suunniteltuun kokonaisuuteen ja sulautuvat muihin materiaaleihin mahdollisimman saumattomasti. Lattiakaivojen toivottiin tuovan jotakin uutta ja raikasta kylpyhuonemaailmaan.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, että Vieserin mallistosta löysimme jokaiseen tilaan soveltuvan ratkaisun ja saimme tuotua lattiakaivot osaksi kokonaisuutta ja hakemaamme visuaalista ilmettä. Päärakennuksen kylpyhuoneen spa-tunnelmaa jatkoimme tummalla laattoihin sopivalla Kebony-kannella. Saunarakennuksessa suurehkot neliön malliset Accoya-kannet olivat koko tilan suunnittelun lähtökohtana. Puiset kannet luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan ja toimivat luonnollisen ilmeen jatkumona minimalistisessa, perinteistä ja modernia yhdistävässä kylpyhuoneessa.

 

Tiesitkö? Kebony- ja Accoya-tuotemerkkien käyttämät mäntylajit ovat peräisin sertifioidusta metsästä. Puut on käsitelty myrkyttömillä ja luontoystävällisillä biopohjaisilla liuoksilla, minkä ansiosta ne ovat saaneet ensiluokkaiset kovan puun ominaisuudet ja soveltuvat erinomaisesti märkätiloihin.

Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö

vieser_verkkokauppa2
 
Julkaistu
19.8.2019