• Etusivu
  • Talo

Ripaus designia kylpyhuoneeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 08.02.2023
20198_59362.jpg

Vieserin lattiakaivoja on asennettu yli 5 miljoonaa kappaletta. Inspiroivan muotoilun perustana onkin aina ensiluokkainen luotettavuus sekä asennuksen ja huollon helppous.

Kouvolan asuntomessukotien lattiakaivot säväyttivät ainutlaatuisella yhdistelmällään käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja yksilöllistä designia. Inspiroidu messujen monipuolisista lattiakaivoratkaisuista, poimi parhaat ideat ja toteuta oman tyylisi mukainen kylpyhuoneunelma!

Harkitut yksityiskohdat luovat kotiin viimeistellyn yleisilmeen. Parhaimmillaan ne lisäävät asumisviihtyvyyttä sekä käytännöllisyyden että silmää miellyttävän ulkoasunsa kautta. Vieserin yksilölliset designkaivonkannet ja niiden kanssa aina yhteensopivat laadukkaat Vieser One -lattiakaivot ovat tästä malliesimerkki: vaikka lattiakaivo on kylpyhuoneessa välttämättömyys ja siten pakollinen hankinta, se voi olla myös olennainen osa kylpyhuonen tyyliä ja tehdä tilan yleisilmeelle ihmeitä.

Mikä tärkeintä, kannen huippudesign ei tarkoita ainuttakaan kompromissia sujuvan käyttökokemuksen kanssa, vaan kannen alla Vieser One -kaivo hoitaa veden pois varmasti ja tehokkaasti.

Haluaisitko, että kylpyhuoneesi kaivonkansi olisi näyttävä väripilkku tai että se sulautuisi lähes huomaamattomasti osaksi lattiaa? Vai tahtoisitko kylpyhuoneeseen kenties puisen kannen – luonnonkauniin katseenvangitsijan?

Poimi tästä Kouvolan asuntomessujen yksilölliset kaivonkansi-ideat

Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti seinän viereen tai keskelle lattiaa.
Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti seinän viereen tai keskelle lattiaa.

1) Dekolakussa (kohde 21) mikrosementillä täytetty Vieser Line -linjalattiakaivo täydentää kylpyhuoneen hillityn harmaansävyisiä seinä- ja lattiapintoja. Mustat yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa yhtenäisiä pintoja vasten ja tuovat särmää harmoniseen kokonaisuuteen.

Tiesitkö?Vieser Linen voi valita mikrosementtitäytön lisäksi myös haluamallaan laatalla, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä tyylistä haaveilevalle se on aina sopiva ja ajattoman elegantti valinta. Vaihtoehtona on myös tyylikäs mattamusta kansi, joka on polttopulverimaalattua, ruostumatonta terästä.

Kebony-puusta valmistettu Vieser Square
Kebony-puusta valmistettu Vieser Square
Accoya-puiset Vieser Square -kannet
Accoya-puiset Vieser Square -kannet

2) Suuri laattakoko ja hieman talon yleisilmettä tummempi sävymaailma luovat spa-henkistä tunnelmaa Talo Aidon(kohde 3) tilavaan kylpyhuoneeseen. Ylellisen kokonaisuuden kruunaa tummapuinen Kebony-puusta tehty Vieser Square. Talon erillisessä saunarakennuksessa on lisäksi kaksi vaaleasta Accoya-puusta valmistettua Vieser Square -kantta.

− Talo Aito haluaa edustaa ennen kaikkea kotimaista osaamista ja viimeisteltyjä ratkaisuja, joten Vieser oli omalta osaltaan luonnollinen valinta toteuttamaan tätä linjaa, kuvailee Niina Noroviita, joka rakennutti uuden kotinsa Kouvolan asuntomessualueelle yhdessä puolisonsa Tuomas Kukkosen kanssa.

Pariskunnan toiveena oli, että myös kosteiden tilojen lattiakaivot sopivat talon huolella suunniteltuun kokonaisuuteen ja sulautuvat muihin materiaaleihin mahdollisimman saumattomasti. Lattiakaivojen toivottiin tuovan jotakin uutta ja raikasta kylpyhuonemaailmaan.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, että Vieserin mallistosta löysimme jokaiseen tilaan soveltuvan ratkaisun ja saimme tuotua lattiakaivot osaksi kokonaisuutta ja hakemaamme visuaalista ilmettä. Päärakennuksen kylpyhuoneen spa-tunnelmaa jatkoimme tummalla laattoihin sopivalla Kebony-kannella. Saunarakennuksessa suurehkot neliön malliset Accoya-kannet olivat koko tilan suunnittelun lähtökohtana. Puiset kannet luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan ja toimivat luonnollisen ilmeen jatkumona minimalistisessa, perinteistä ja modernia yhdistävässä kylpyhuoneessa.

Tiesitkö? Kebony- ja Accoya-tuotemerkkien käyttämät mäntylajit ovat peräisin sertifioidusta metsästä. Puut on käsitelty myrkyttömillä ja luontoystävällisillä biopohjaisilla liuoksilla, minkä ansiosta ne ovat saaneet ensiluokkaiset kovan puun ominaisuudet ja soveltuvat erinomaisesti märkätiloihin.

20198_59365.jpg
https://www.rakentaja.fi/kauppa/lampo_vesi/lattiakaivot_ja_kannet/3690/
Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton