Kaksikerroslaatta tuo kaksinverroin turvaa katollesi – 25 vuoden takuulla!

UUTUUSTUOTE!

Katepal lanseerasi markkinoille uuden Mansion-kaksikerroslaatan 21.8.2019! Mansion poikkeaa rakenteeltaan ja muilta ominaisuuksiltaan normaalista yksikerroskattolaatasta. Kaksikerroslaattaan on tehdasvalmisteisesti lisätty moniulotteisuutta ja näyttävyyttä tuova toinen kerros. Lisätty kerros ei ole vain ulkonäöllinen seikka, vaan kerroksen tarkoitus on tuoda suojaa ja vahvuutta katolle. Yhdistetyt laattakerrokset tekevät yhdestä laatasta tukevamman, paksumman ja kestävämmän.

Mansion-mallistossa jokainen laatta ei ole samanlainen. Perinteisessä yksikerroskattolaatassa leikkauskuvio pysyy samanlaisena millimetrin tarkkuudella laatasta toiseen. Kaksikerroslaatassa leikkaus ei tarkoituksella ole näin. Mansionissa päälle limittyvän kerroksen kuvion toistuvuus elää ja yksikään laatta ei ole toisen kopio. Jokaisella Mansion katolle saadaan näin yksilöllinen ilme – katolle ei muodostu kuvion toistuvuutta tai mahdollisesti kuviovirheitä.

Olisiko sinusta kartanonherraksi?
Lisätietoa Mansionista

Mansion ammentaa inspiraatiota

Suomen luonnosta. Sävyistä löydät häivähdyksiä maamme peruskalliosta, ruskan monivivahteisista sävyistä ja havumetsästä.

Värimallit on suunniteltu sopivaksi urbaanista kaupunkiympäristöstä maalaisidyllin rauhalliseen miljööseen.
Mikä on Sinun valintasi?

Montre – pelkistetty mustan ja harmaan sekoitus
Aragon- hopean hohtoa ja harmonisia sävyjä
Bran- rauhallinen ruskean ja mustan sekoitus
Dover- luonnon kauniita ruskan sävyjä

MontreMontre
AragonAragon
BranBran
DoverDover

Kaksikerroslaatan kerroksien limityskohdassa on leveä 35mm turvanaulausalue, joka on selkeästi merkitty kahdella viivalla. Viivojen väliin on helppo osua naulatessa ja naulauksen helppous lisää asennusmukavuutta ja -nopeutta. Jokainen laatta limittyy edellisen kerroksen päälle aina kuvion reunaan asti. Limityksen osalta kerrokset nivoutuvat yhteen laatan alapinnassa olevalla liimapinnalla.

Kaksikerroslaatan kerroksien limityskohdassa on leveä 35mm turvanaulausalue. Jokainen laatta limittyy edellisen kerroksen päälle aina kuvion reunaan astiKaksikerroslaatan kerroksien limityskohdassa on leveä 35mm turvanaulausalue. Jokainen laatta limittyy edellisen kerroksen päälle aina kuvion reunaan asti

Kaksikerroslaatan pohjana on sama vahva lasikuitutukikerros kuin yksikerroslaatassakin. Laatta rakentuu tukikerroksen ympärille. Tukikerroksen molemmin puolin on kumibitumia, alla tarvittavat hiekka- ja liimakerrokset, ja päällä suojaa antava sirotekerros. Kaksikerroslaatan etuna on tuon vahvan tukikerroksen ja ympäröivän rakenteen kertaantunut hyöty. Katepal antaakin Mansion-kattolaatalle huikean 25 vuoden takuun!

Tällainen on Mansion

Kattolaatan asentaminen

Katepal täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Katepal Oy tuo markkinoille kotimaisen kaksikerroslaatan. Kaksikerroslaatta-nimi kuvastaa näkemystämme katon tärkeydestä suomalaiselle kodille. Katto on talon kilpi joskus raastaviakin sääolosuhteita vastaan – mielestämme jokainen koti on kartano.

Mansion kattolaatan valmistaminen on alkanut, pyydä tarjous!
Katepalin myyntipalvelu auttaa Sinua mielellään!

Haluan lisätietoa tuotteesta


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
11.9.2019