Puitteettomat terassilasit asuntomessukohteiden kestosuosikit

Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.

Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.

Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,
esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.

vk33-lumon-lasiterassit-asuntomessut-kouvola-1

Villen ja Iidan terassilla mahtuu viettämään aikaa isommallakin porukalla

Villa Element on nuoren perheen ensimmäinen ikioma omakotitalo, jonka rakentamisessa on huomioitu ekologisuus ja puurakentaminen. Neliöitä talossa on 135. Jo talon suunnitteluvaiheessa rakennuttajapari Ville ja Iida halusivat lisätä piirustuksiin terassilasit. Valmiissa talossa lasitusta on suunniteltua enemmän, sillä lähes koko taloa kiertävältä terassialueelta löytyy kaksi erillistä lasiterassikokonaisuutta. Toiselle terassille pääsee kulkemaan kylpyhuoneesta ja toiselle olohuoneen ja keittiön puolelta. Molemmat terassit koostuvat lasikatosta sekä puitteettomista terassilaseista.

Terassilasitusprojekti lähti käyntiin rakennuttajaparin yhteydenotosta, jonka myötä Lumonin asiantuntijat tekivät terassilla tarvittavat mittaukset sekä antoivat tarjouksen. Lasitusprojekti oli vaivaton, sillä Lumonin ammattilaiset hoitivat sen alusta loppuun.

Lasitusten valmistuttua Ville ja Iida valitsivat Lumonin verkkokaupasta terassilleen lisävarusteita, kuten auringonsuojaverhot, termomatot sekä terassilämmittimet. Auringonsuojaverhot terassi- ja kattolaseissa ehkäisevät terassin liiallista kuumenemista, jolloin oleskelu aurinkoisempanakin päivänä on miellyttävää. Termomattojen ansiosta varpaat pysyvät lämpiminä syksyn ja talven kylminä päivinä. Myös terassilämmittimien myötä lasitetut terassit ovat käytettävissä ympäri vuoden.

Olohuoneen ja keittiön puoleiselle terassille mahtuu hyvin oleskelemaan ja syömään.Olohuoneen ja keittiön puoleiselle terassille mahtuu hyvin oleskelemaan ja syömään.

Kiinnostuitko terassilasituksesta?

LATAA MAKSUTON OPAS


vk33-lumon-lasiterassit-asuntomessut-kouvola-3

Iso terassialue täysipainoiseen käyttöön

Talo Unto on kahden nuoren aikuisen lämminhenkinen ja ajaton koti, jossa neliöitä on 146 yhdessä tasossa. Terassialue on hyvin suuri, jonka vuoksi talon rakennuttajat, Juho ja Tanja, halusivat sinne Lumonin puitteettomat lasitukset. Lasituksen myötä terassi on hyödynnettävissä täysipainoisesti säällä kuin säällä. Lasitetulle terassille on kulku modernista avokeittiöstä, jolloin se toimii yhtenä lisähuoneena varhaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Lasitettu terassi on erinomainen ennen kaikkea oleskelukäytössä. Terassilla voi nautiskella aamukahvit, lukea kirjoja tai ottaa pienet päiväunet. Koska lasitukset pitävät terassin lämpimänä pitkään, voi terassia pitää myös kasvihuoneena. Tanja odottaakin pääsevänsä kasvattamaan kurkkuja ja tomaatteja suojaisalla lasiterassilla.

Rakennuttajaparin aikaisemmassa asunnossa oli Lumonin parvekelasit, joten kääntyminen Lumonin puoleen uuden kotinsa terassilasituksen osalta oli luonnollista hyvien kokemusten ansiosta. Lasitusprojekti käynnistyi Lumonin edustajan tekemillä mittauksilla, jonka jälkeen pariskunta sai tarjouksen. Asennus sujui kevättalvella joustavasti ja nopeasti yhden päivän aikana.

Juho ja Tanja valitsivat aikaisemmasta asunnosta tutun terassilasitoimittajan myös Kouvolan asuntomessualueelle valmistuneeseen taloonsa.Juho ja Tanja valitsivat aikaisemmasta asunnosta tutun terassilasitoimittajan myös Kouvolan asuntomessualueelle valmistuneeseen taloonsa.
vk33-lumon-lasiterassit-asuntomessut-kouvola-5-1000x1000

Lumon terassilasitus soveltuu lähes mihin tahansa kohteeseen on se sitten punainen puutalo, 80-luvulla rakennettu rivitalo, hirsimökki tai moderni kivitalo. Terassin muotokaan ei ole este rakentamiselle. Lasitus sopii myös katetun terassin lasittamiseen sekä sisääntulojen suojaksi.

Tutustu lasiterassivaihtoehtoihin


Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti


 
Julkaistu
12.8.2019