Tunnelmaa pimeneviin iltoihin

Mitä pidemmälle talvea mennään, pimenevät illat tulevat aina vain aikaisemmin. Kotiin tai mökille haluaisi pieniä valonpilkahduksia tuomaan valoa ja lämpöä.

Muurikka haluaa ihmisten kokoontuvan yhteen, nauttimaan yhdessäolosta ja elämästä ulkona. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi Muurikka Feeling-sarja. Sarjan tuotteet luovat ihanaa tunnelmaa pihalle, puutarhaan ja terassille. Tunnelmatulet ovat arjen luksusta, kesäjuhlien tunnelmanluoja ja talvi-iltojen valaisija.

Feeling-sarjasta löytyvät pienet tunnelmanluojat Hohde ja Hehku ja isompi tulisija Kajastus. Voit sijoittaa tulisijat kotiin, mökille, pihalle tai terassille. Ulkotuli on sisustuselementtinä kaunis, aito ja ajaton. Tunnelmatulisijat sopivat kaikkiin vuodenaikoihin.

Ulkotulen ääressä voit nauttia olostasi ja rentoutua.Ulkotulen ääressä voit nauttia olostasi ja rentoutua.

Hohde ja Hehku tulisijoilla saat tunnelmaa ja valoa kotipihaasi tai mökille. Ulkotuli on kaunis jo yksinään, mutta näyttävämmän kokonaisuuden saat useammalla tulisijalla. Materiaalina ulkotulissa on käytetty terästä, joka on maalattu kuumuuden kestävällä maalilla mustaksi. Hohde ja Hehku painavat vain alle 4 kiloa. Tulisijassa voit polttaa puuta tai ulkokäyttöön tarkoitettuja kynttilöitä ja ulkoroihuja.

Hehkun ja Hohteen suunnittelussa on ajateltu kauneuden lisäksi myös käytännöllisyyttä. Tulisijojen korkeat takaseinät tarjoavat tulelle hyvän tuulensuojan.Hehkun ja Hohteen suunnittelussa on ajateltu kauneuden lisäksi myös käytännöllisyyttä. Tulisijojen korkeat takaseinät tarjoavat tulelle hyvän tuulensuojan.

Muurikka Feeling Kajastus on isompi tulisija, jossa tulen suojana on suojaritilä. Suojaritilän alta löytyy paistoritilä, jonka avulla voit valmistaa grilliherkkuja näppärästi. Kajastuksen kädensijat helpottavat sen siirtelyä haluttuun paikkaan. Kajastus painaa vain 17 kg, joten sitä on myös kevyt siirrellä. Kajastuksen mukana tulevalla suojahupulla saat suojattua tulisijan sateelta ja roskilta.

Tulisija asetetaan palamattoman alustan päälle. Sytyttämiseen kannattaa käyttää sytykkeitä tai sytytyspaloja.Tulisija asetetaan palamattoman alustan päälle. Sytyttämiseen kannattaa käyttää sytykkeitä tai sytytyspaloja.
Muurikka Feeling Hohde
Korkeus: 64 cm

Halkaisija: 35 cm
Materiaali: teräs, maalattu kuumuuden kestävällä maalilla
Väri: musta

Verkkokauppaan >>

Muurikka Feeling Hehku

Korkeus: 63,5 cm
Halkaisija: 35 cm
Materiaali: teräs, maalattu kuumuuden kestävällä maalilla
Väri: musta

Verkkokauppaan >>

Muurikka Feeling Kajastus suojahupulla

Korkeus: 28,5 cm
Halkaisija: 75 cm
Materiaali: ulkokuori MgO:ta (kivijäljitelmä), tulipesä mustaksi maalattua terästä, grillausritilä ruostumatonta terästä

Verkkokauppaan >>

Ulkotulet löydät Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Ostoksille >>


 
Julkaistu
12.8.2019