Halltex pitää pintansa

Halltex on paljon muutakin kuin rintamamiestalojen sisäkattoja. Monipuolisen tuotevalikoiman kantavana ajatuksena on tarjota koteihin kauniita, laadukkaita ja rakennustyötä helpottavia ratkaisuja.

Halltex on rintamamiestalon 40x40 sentin ruutukattoja – mutta myös paljon muuta!

Halltex on rintamamiestalon 40x40 sentin ruutukattoja – mutta myös paljon muuta!

Tervetuloa tutustumaan Halltex-tuotteisiin Habitareen 11.–15.9.2019 osastolle 7d139. Ohjelmassa on mm. Halltex Juutti -seinälevyn ensiesittely.

Halltex Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hakkarainen tietää, että monelle nimi Halltex tuo mieleen vain rintamamiestalojen sisäkatot. Hakkarainen muistaa erään tapauksen parinkymmenen vuoden takaa, jolloin hän oli sukulaismiehensä mukana talokaupoilla. Kun Hakkarainen oli kertonut tunnistavansa talon 28x180 cm -kokoiset Halltex Kartano -kattolevyt, nuori kiinteistönvälittäjä oli vastannut, että ”ei ne mitään Halltexia ole − jotain kattolevyä kumminkin”.

Hakkarainen ei korjannut välittäjän virhettä, mutta asia jäi hänen mieleensä. Talo tuli kuitenkin ostettua − ja samat levyt ovat Hakkaraisen mukaan katossa edelleen.

− Nimenä Halltex muistetaan hyvin, mutta edelleen on työnäni kertoa ihmisille, että Halltex on muutakin kuin 40x40 sentin ruutukattoja, hän toteaa.

Mitä kaikkea muuta Halltex sitten tarjoaa?

Sisustuslevy sopii myös kiinnityspinnaksi.Sisustuslevy sopii myös kiinnityspinnaksi.

>>> Sisäverhouslevyjä kattoon ja seiniin

Sisustuslevyillä on helppo luoda uusi ilme seinä- ja kattopinnoille, sillä ne peittävät alleen aiemman pinnan epätasaisuudet. Pintamateriaali- ja kokovaihtoehtoja on useita. Tehokkaasti lämpöä eristävä ja ääntä vaimentava, huokoiseen puukuitulevyyn perustuva sisäverhouslevy on ekologinen ja tyylikäs valinta niin uudis- ja remonttikohteiden sisäverhoukseen, akustiikkalevyiksi kuin kiinnityspinnoiksikin.

Halltex-levyjen näkyvät pinnat on tehty valmiiksi jo tehtaalla, joten maalauksen ja tapetoinnin usein sotkuisia pohjustustöitä ei tarvita. Siksi asennus on nopeaa ja vaivatonta. Vaikka sisustuslevyjen pintoja ei tarvitse käsitellä mitenkään, halutessaan niiden väriä voi myöhemmin vaihtaa maalaamalla.

Huokoisen rakenteensa ja paksuutensa ansiosta Halltex-levy parantaa huomattavasti tilan lämmöneristystä ja akustiikkaa. Levyillä voidaankin vähentää kaikua esimerkiksi korkeissa olohuoneissa.

Jätä yhteydenottopyyntö sisustuslevyistä

Tilaa maksuton esite sisustuslevyistä

Elokuussa kauppoihin tulee Halltex Juutti -seinälevy. Kyseessä on ”50-vuotisjuhlamalli”, jonka valmistus alkoi Joutsenossa vuonna 1969, kun
toiminta siirtyi sinne Kuopiosta.

Elokuussa kauppoihin tulee Halltex Juutti -seinälevy. Kyseessä on ”50-vuotisjuhlamalli”, jonka valmistus alkoi Joutsenossa vuonna 1969, kun toiminta siirtyi sinne Kuopiosta.

>>> Ulko-ovia

Halltex Oy on toimittanut myös ulko-ovia vuosikymmenet. Pitkään ovia myytiin nimellä 7 veljeksen ovet, mutta muutamia vuosia sitten myös ovet otettiin Halltex-nimen alle. Ovet ovat selkeitä, vähäeleisiä ja suomalaiseen makuun suunniteltuja.

− Ja ne on aina valmistettu Suomessa, Hakkarainen korostaa.

Ammattitaitoiset myyjät ja osaavat puusepät toimivat tehokkaasti yhteen. Näin varmistetaan, että asiakas saa tarvittavan avun oikean ratkaisun löytämiseen ja toimitettava ovi vastaa juuri sitä, mitä asiakas odottaakin saavansa.

Rautakaupan ammattilaisten keskuudessa Halltex-ovet tunnetaan laadustaan ja niiden toimittaja toimitusvarmuudestaan. Tämä on todettu myös Taloustutkimuksen ja Reconos Oy:n tutkimuksissa.

Jätä yhteydenottopyyntö ulko-ovista

Tilaa maksuton esite ulko-ovista

Valikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet ja autotallin ovet.

Valikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet ja autotallin ovet.

>>> Ammattilaistuotteita

Perinteisten sisustuslevyjen ja ulko-ovien lisäksi Halltex valmistaa erilaisia valmispintaisia ratkaisuja rakennusteollisuudelle. Tärkeimpiä näistä ovat tilaelementeissä ja järjestelmäseinissä käytettävät valmiit kipsilevy- ja mdf-pinnat, valmiit lvi-kotelot sekä erilaiset tilaustyöt.

Jätä yhteydenottopyyntö putkikoteloista

Tilaa maksuton esite putkikoteloista
 

Olipa asiakkaana ammattilainen tai tee-se-itse-toimija, Halltex Oy:n kantavana ajatuksena on tuottaa sisustajille ja rakentajille kauniita ja toimivia ratkaisuja, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä.

Tervetuloa tutustumaan Halltex-tuotteisiin Habitareen 11.–15.9.2019 osastolle 7d139. Ohjelmassa on mm. Halltex Juutti -seinälevyn ensiesittely.


 
Julkaistu
9.9.2019