Lukittava postilaatikko – ja täyttä terästä!

Onko uuden postilaatikon hankkiminen ajankohtaista? Vanha laatikko on jo aikansa palvellut ja saa tehdä tilaa uudelle. Vai oletko kenties muuttanut juuri uuteen vastavalmistuneeseen kotiin?

Moni miettii postilaatikkoa hankkiessaan, valitseeko muovisen perushyvän laatikon, joka palvelee tietyn aikaa vai valitaanko kerralla pitkäkestoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukollinen postilaatikko. Postilaatikon tulee olla riittävän tilava, jotta useammankin päivän postit ja mm. paksut sanomalehdet ja paketit mahtuvat hyvin sisään.

Hinta VAIN 149,90 € (+toim.kulut) Rakentaja.fi verkkokaupassa

Hinta sis. postilaatikon, nimikyltin sekä kahdet Abloy-avaimet. Saatavilla on myös suurempi malli PL-4.

Osta omasi NYT

Lisävarusteet löydät myös helposti verkkokaupastamme tai osoitteesta stala.fi

Miksi valita lukollinen postilaatikko? Tiesitkö tätä?

Voit välttää esimerkiksi identiteettivarkauden, kun postisi säilyvät lukitussa postilaatikossa eikä kuka tahansa pääse urkkimaan postejasi, saatikka laskuissasi näkyviä asiakasnumeroita ja muita yksityistietoja.

Stalan PL-3 lukollinen postilaatikko pähkinänkuoressa

  • PL-3 on tilava, kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukittava postilaatikko.
  • Postilaatikon lukko on ABLOY-lukko, jonka voi halutessaan sarjoittaa valtuutetussa lukkoliikkeessä. Säilytä avaimen mukana tuleva peitenumero tulevaisuuden varalle.
  • Postilaatikkoon kuuluu vakiovarusteena PVC-levylle kaiverrettu kaksiosainen nimikilpi. Saat laatikon mukana tarran, jossa on tunnus ja salasana, joiden avulla saat osoitteessa stala.fi oman nimikilpesi teetettyä. Lisäksi kannen alle on varattu paikka kaikkien taloudessa asuvien nimeämiseen.
  • Täyttöaukon syvyyttä voidaan säätää 30–50 mm:n välillä. Leveys on 300 mm. Jos epäilet ”pikku käsien” mahtuvan aukosta sisään, pienennä täyttöaukkoa. Syvyyden säätöruuveja pääsee säätämään laatikon sisäpuolelta, säätöläpän takaa.
  • Stala-postilaatikot voidaan asentaa seinään tai erilliselle jalustalle. Posti suosittelee, että asennuskorkeus on maasta täyttöluukun alareunaan 100-120 cm etenkin alueella, jossa posti jaetaan autosta käsin. Jalusta valitaan postilaatikoiden määrän mukaan. Ryhmäjalkaan sopivia malleja ovat PL-3 ja PL-4. Mikäli et halua käyttää ryhmäjalkaa, huomioithan että postilaatikoiden väliin jää 14 mm tilaa. Sijoita laatikko siten, että sen luokse on esteetön pääsy ja täyttöaukko ja tyhjennysluukku on helppo avata.

1920stala_postilaatikko_postlada_mailbox_pl-3_05

Vinkit postilaatikosta huolehtimiseen ovat yksinkertaiset

Lukon suojaaminen: Lukko kannattaa suojata vedeltä, lumelta ja pölyltä Stalan lisävarusteena myytävällä silikonisella lukkosuojalla PL-C.

Lukon hoito: Lukko toimii moitteetta, kunhan voitelet lukkopesän ase- tai lukkoöljyllä ennen käyttöönottoa sekä vähintään kerran vuodessa (etenkin talven lähestyessä).

Saumojen ylläpito: Postilaatikon pistehitsisaumat on tiivistetty silikonimassalla tuotteen sisäpuolen nurkista, mutta ajan myötä silikoni antaa periksi. Tarkista laatikon silikonisaumat 4–5 vuoden välein ja lisää tarvittaessa silikonia.


Näin postilaatikkosi palvelee sinua väsymättä vuodesta toiseen! Mitä vielä mietit?

Osta omasi NYT

 
Julkaistu
11.11.2019