Säästöä ja pienempi hiilijalanjälki

Maalämpöpumppu pienentää kustannuksia ja hiilijalanjälkeä heti asennuksesta alkaen sekä uudessa että vanhassa talossa. Uusien omakotitalojen rakentajista jo puolet valitsee kotinsa lämmitysenergiamuodoksi ekologisen ja käytössä edullisen maalämmön. Yhä useammin vanha öljykattilakin vaihdetaan maalämpöpumppuun. Omakotitalojen lisäksi maalämmöllä lämpenee mm. kerrostaloja, kirkkoja ja teollisuushalleja.

Omakotitalojen rakentajista jo puolet valitsee kotiinsa
lämmitysenergiamuodoksi maalämmön.

Omakotitalojen rakentajista jo puolet valitsee kotiinsa lämmitysenergiamuodoksi maalämmön.

Maalämpöpumpulla kerätään energiaa maasta keruuputkiston avulla. Yleisin lämmönlähde on energiakaivo, josta saatavan uusiutuvan energian myötä ostettavan energian osuus lämmityksessä pienenee ja lämmittämisen kustannukset voivat pienentyä jopa 75 %. Säästöistä ja vaivattomuudesta pääsee nauttimaan heti käyttöönotosta lähtien.

Tilaa maksuton esite maalämpöpumpuista

Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö

Miksi invertteriohjaus?

Invertteriohjattu maalämpöpumppu vastaa lämmön tarpeeseen kierroslukuohjauksella. Kierroslukuohjauksella lämpöpumpun teho kasvaa, kun tarvitaan enemmän lämpöä ja lämmintä vettä. Vastaavasti kierrokset laskevat, kun tarve on pienempi. Näin lämpöpumppu toimii mahdollisimman energiatehokkaasti. Oikein mitoitettu maalämpöpumppu tuottaa lämpöä ja lämmintä käyttövettä aina oikean määrän.

Haluaisitko tuottaa maalämpöpumpun tarvitsemaa sähköä auringonsäteistä tai varastoida päivän paistetta illan ja yön varalle lämpöpumpun avulla? Tämäkin onnistuu NIBEn invertterimaalämpöpumpulla ja NIBE PV aurinkosähköpaketilla.

NIBE_F1155 (002)

Hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Kun hankit invertteriohjatun maalämpöpumpun NIBE F1255 tai NIBE F1155 kampanja-aikana 19.8.−22.11.2019, saat kaupan päälle Jopo-polkupyörän. Lue lisää NIBEn syyskampanjasta täällä.

Säästöä myös viilennykseen

Maalämpöpumpulla myös viilennys voidaan toteuttaa edullisimmin. Järjestelmä käyttää hyväkseen energiakaivoa, joka luovuttaa talvella lämpöä ja kesällä viileyttä. Sähkönkulutus on vain murto-osan esimerkiksi ilmalämpöpumpun kulutuksesta. Maaviilennyksen avulla sisätilat pysyvät tasaisen viileinä ja raikkaina.

NIBEn kampanjatuotteisiin NIBE F1255 ja NIBE F1155 -maalämpöpumppuihin kuuluu vakiovarusteena NIBE Uplink -etävalvontapalvelu, jonka avulla voit valvoa ja ohjata järjestelmääsi.

NIBEn kampanjatuotteisiin NIBE F1255 ja NIBE F1155 -maalämpöpumppuihin kuuluu vakiovarusteena NIBE Uplink -etävalvontapalvelu, jonka avulla voit valvoa ja ohjata järjestelmääsi.

Älykkyyttä nyt ja tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa lämmitystä voidaan ohjata entistä tarkemmin hyödyntämällä esimerkiksi säätietoja, energian hintoihin liittyviä ennusteita, kalenteritietoja tai eri anturien tuottamaa dataa. Näin voidaan varmistaa vaikkapa käyttöveden riittävyys, kun kalenteri kertoo saunavieraiden saapuvan.

Mahdollisuus etähallintaan internetin välityksellä on ollut vakiona lähes kaikissa NIBEn maalämpöpumpuissa vuodesta 2013 alkaen. NIBE Uplink -palvelun avulla käyttäjä voi valvoa ja halutessaan myös ohjata lämmitysjärjestelmäänsä missä ja milloin vain.

Lisäksi NIBEn lämpöpumpun hankkijalle on tarjolla huolettomuutta: NIBETURVA, joka on ilmainen lisäturva kuuteen käyttövuoteen saakka.

Lämmitysinvestoinnin voi rahoittaa NIBE-rahoituksella, jolloin lainaa voi lyhentää uudesta lämmityksestä kertyvillä säästöillä.

Nibe_Uplink
6v_Nibeturva
 
Julkaistu
12.8.2019