Vesivahinko - ennaltaehkäistävä painajainen

Vesivahinko on kohdalle sattuessa aina ikävä ja kallis paukku. Valtaosaosa vesivahingoista johtuvat putkistossa tapahtuvista vuodoista, jonka yleisimmät aiheuttajat ovat putkiston vanheneminen, korroosio sekä materiaali- ja asennusvirheet. Huonosti tehty liitos ei aina paljastu painekokeessa ja se voi irrota vasta muutaman kuukauden tai vuosienkin päästä asennuksesta. Mitä pienempi vuoto, sitä pidempään se saa tehdä tuhojaan ennen kuin se havaitaan.

Kun vuoto havaitaan ajoissa ja pysäytetään ennen kuin siitä syntyy minkäänlaista vahinkoa, säästetään rahaa, vaivaa ja ennen kaikkea hermoja. Yli 14 000 talon omistajaa on suojannut kotinsa Leakomaticin vesivuotovahdilla ja välttävät näin kalliin ja turhan remontin.

- Moni ajattelee, että vesivahingon riski on suurin vanhemmissa taloissa mutta jopa 40 prosenttia vesivahingoista sattuu uudiskohteissa, mm. asennus- ja materiaalivirheiden johdosta. Vesivahinkoja aiheuttavat myös verkostoon liitetyt laitteet, etenkin astianpesukoneet. Tuotteemme tekniikkaa ei katso käyttövesijärjestelmän ikää tai materiaalia ja poistaa vesivahingon riskit putkiston, vesikalusteiden ja myös vettä käyttävien laitteiden osalta, kertoo Leakomaticin maajohtaja Peter Johansson.

Jätä yhteydenottopyyntö Leakomaticille

Vesivuotovahteja jokaiseen tarpeeseen

InnoSuomi-palkitulla Leakomaticilla on pitkä kokemus omakotitalojen vuototurvaamisessa ja panostaa voimakkaasti tuotteidensa jatkuvaan kehittämiseen.

Leakomatic suojaa kiinteistöä vesivahingoilta havaitsemalla vuodot vesijohdoissa, niin suuret vesivirtaukset kuin pienet tippavuodot. Havaittuaan vuodon, Leakomatic sulkee automaattisesti päävesijohdon magneettiventtiilillä ja vesivahinko saadaan minimoitua. Hälytyksen voi itse kuitata paikan päältä ja myös etänä älypuhelimella.

Asennus onnistuu LVI-ammattilaiselta nopeasti ja järjestelmä on asennettuna heti käyttövalmis.

Leakomatic M3i ja Leakomatic M4i

Kompakti ja tehokas vuotovahti pientaloihin ja vapaa-ajanasuntoihinKompakti ja tehokas vuotovahti pientaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin
Markkinoiden tarkin vuotovahti.Markkinoiden tarkin vuotovahti.

Rivi- ja kerrostaloihin sekä liike- ja teollisuuskiinteistöille löytyy myös Leakomatic Pro 1 vuotovahtijärjestelmä, joka mahdollistaa koko kiinteistön vedenhallinnan vuotojen ehkäisemisestä vedenkulutuksen seurantaan yhdellä ratkaisulla.

Lisäturvaa tuo myös langaton kosteusanturi vedenkatkaisulla, jolla ehkäistään myös astianpesukoneen poistoletkun aiheuttamia vuotoja. Langattomuutensa ansiosta kosteuskiekko on helppo asettaa tilaan kuin tilaan.

Kesäkampanja!

Leakomatic tarjoaa M4i vesivuotovahdin tilaajille kaupan päälle langattoman kosteusanturiyksikön sekä kosteuskiekon (edun arvo 150 €).

Kampanja on voimassa 31.07.2019 asti.


Täydellinen suoja vesivahinkoja vastaan

Leakomaticin toiminnot eivät häiritse normaalia vedenkäyttöä arjessa, sillä laite katkaisee vedentulon ainoastaan, kun se havaitsee vuodon. Laite mittaa jatkuvasti putkiston ja vesikalusteiden tiiviyden ja suorittaa näin käyttövesiputkiston kuntotutkimuksen päivittäin. Leakomatic löytää myös nopeasti tiputtavat hanat ja vuotavat WC-istuimet ja tuo säästöä vesilaskussa.

Asennuksen jälkeen vesivahingon riski on olematon, talo pysyy kuivana ja säilyttää jälleenmyyntiarvonsa.

Leakomatic Cloud

Leakomatic vesivuotovahtien ohjaus onnistuu myös älypuhelimella ja tietokoneella ilmaisen Leakomatic Cloud pilvipalvelun avulla. Sen kautta voidaan vaihtaa asetustiloja, vastaanottaa hälytysviestejä ja kuitata hälytyksiä, muuttaa asetusarvoja ja seurata talon vedenkäyttöä sekä reaaliajassa että halutulta ajanjaksolta. Sovelluksen erityisenä etuna on, että sillä voi hallita useampia laitteita ja käyttäjiä samanaikaisesti, eli käyttöoikeuksia voi jakaa kaikille perheenjäsenille, naapurille tai huoltoliikkeelle.
Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakentaita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.Vesivahinkojen korjaus on usein kallista ja aikaa vievää. Usein rakentaita joudutaan purkamaan, kuivattamaan ja uusimaan suurelta alalta, jolloin asuminen vaikeutuu jopa kuukausiksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Leakomatic-vesivuotovahdista


 
Julkaistu
22.7.2019