Hyödynnä auringon energia

Aurinkosähköllä tuotat uusiutuvaa energiaa ilman päästöjä, eikä sinun tarvitse murehtia nousevasta sähkönhinnasta. NIBEn valikoimasta löydät aina tarpeisiisi sopivan aurinkosähköpaketin, jonka voit halutessasi kytkeä lämpöpumppuun energiatehokkuuden maksimoimiseksi.


							
								
						
					
				
				NIBE PV muodostuu yksikiteisestä piistä valmistetuista kennopaneeleista. Ne ovat elegantteja kokomustia ja täysin peittäviä paneeleja. NIBEn aurinkosähköratkaisuihin pääsee tutustumaan myös Kouvolan asuntomessuilla. NIBE PV muodostuu yksikiteisestä piistä valmistetuista kennopaneeleista. Ne ovat elegantteja kokomustia ja täysin peittäviä paneeleja. NIBEn aurinkosähköratkaisuihin pääsee tutustumaan myös Kouvolan asuntomessuilla. 

NIBE PV -aurinkopaneelit on valmistettu erikoislasilla pinnoitetusta piikristallilevyistä. Kun aurinko paistaa paneelin pinnalle, piikristallit muuttavat auringon säteilyn sähkövirraksi, ja taajuusmuuntimen kautta tasavirta muuttuu kodin sähkölaitteille soveltuvaksi vaihtovirraksi.

NIBE PV -aurinkosähköjärjestelmä soveltuu niin tiili-, pelti-, konesaumapelti- kuin huopakatollekin. Järjestelmän tuottama energiamäärä (kWh) riippuu muun muassa sijainnista, ilmansuunnasta, paneeleiden määrästä ja katon kaltevuudesta. Tehoon voivat vaikuttaa myös esimerkiksi lipputangon tai puiden varjot.

Jätä yhteydenottopyyntö aurinkosähköstä

Aurinkoenergia periaatekuva_rajattu

Parhaan hyödyn ja maksimaalisen energiatehokkuuden aurinkosähköjärjestelmästä saa yhdistämällä sen NIBEn lämpöpumppuun. NIBE Uplink näyttää koko järjestelmän tiedot ja toimivuuden kännykästä, tabletista tai tietokoneelta, ja voit seurata aurinkosähkön tuottoa kätevästi reaaliajassa.

Laske, miten paljon voit säästää

NIBE PV -aurinkosähköpakettia on helppo täydentää lisäaurinkopaneeleilla kattoon sopivaksi. Aurinkosähköpaketteja on saatavilla kahdeksana eri tehoversiona. Tehoversiot kootaan peruspaketista, joka sisältää kymmenen paneelia, asennustarvikkeet, vaihtosuuntaajan ja tiedonsiirron lämpöpumpulle − asennusvalmiina.

NIBEn aurinkosähköjärjestelmä on pitkäikäinen ja luotettava investointi, jonka elinkaareksi on arvioitu minimissään 30 vuotta. Jos tänä aikana tehdään kattoremontti, paneelit voidaan ottaa pois ja asentaa remontin valmistuttua takaisin. Aurinkosähköpaneeleita ei tarvitse puhdistaa, koska se aiheuttaa riskin lasien naarmuuntumisesta. Lumen voi jättää paikoilleen, sillä se liukuu paneeleiden päältä pois itsestään.

NIBE-PV-Package_res72_700px

Tiesitkö?


Aurinkosähköjärjestelmän asennuksen työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä 50 %, josta omavastuu on 100 euroa. Vähennyksen maksimimäärä henkilöä kohden on 2400 euroa vuodessa. Lisätietoa löydät Verohallinnon nettisivuilta.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
29.7.2019