Oikein valittu ilma-vesilämpöpumppu säästää luontoa ja rahaa

Haluatko suojan yllättäviä energiakustannuksia vastaan? Haluatko etäältä ohjattavan ja seurattavan lämmityksen mökille? Haluatko hiljaisen ja tehokkaan lämpöpumpun? NIBEn ilma-vesilämpöpumput tarjoavat vastauksen näihinkin kysymyksiin.

Jarkko Aholan omakotitalon vanhan öljylämmitysjärjestelmän tilalle
vaihdettiin NIBEn ekologinen ja kustannustehokas ilma-vesilämpöpumppu.

Jarkko Aholan omakotitalon vanhan öljylämmitysjärjestelmän tilalle vaihdettiin NIBEn ekologinen ja kustannustehokas ilma-vesilämpöpumppu.

Talon sijainnista ja koosta riippuen voit säästää suuriakin summia rahaa valitsemalla oikeanlaisen lämpöpumpun. Pikalaskurilla voit tarkistaa, paljonko voit säästää energiakustannuksissa. Energiasäästösi voi olla jopa 60 %.

Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän veden sekä lattia- että patterilämmitykseen sopivaksi. Lämmityskustannuksissa voit säästää vielä lisää käyttämällä ilma-vesilämpöpumppua myös käyttöveden lämmittämiseen. Siksi NIBEn ilma-vesituotepaketeissa on integroitu käyttövesivaraaja.

Lämmönlähteenään pumput käyttävät luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa, eli ulkoilman lämpöenergiaa. Tämän vuoksi se on myös ympäristöystävällinen. Lämpöpumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset.

Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö

Tilaa maksuton esite

Ilma-vesilämpöpumppu sopii uuteen ja vanhaan

Ilma-vesilämpöpumppuja on erilaisia eri tarpeisiin. Voit tutustua eri laitteiden ominaisuuksiin NIBEn valintaoppaan avulla. Voit myös valita valmiista tuotepaketeista itsellesi sopivan lämmitysratkaisun.

Ongelmana pohjolan kylmyys ja/tai kalliit sähkölaskut:
Etenkin pohjoisessa on hyötyä lämpöpumpun kyvystä tuottaa korkeita lämpötiloja kunnon pakkasissa. Parhaimmistoon tehontuoton ja lämpötilatason kannalta korkeammissa pakkasissa kuuluu NIBE Polar, joka tuottaa 63-asteista vettä jopa -25 °C:een saakka.

Öljylämmitys toimiva, mutta liian kallis:
Jos öljykattila on hyvin toimiva, siitä ei tarvitse luopua kokonaan liian kalliin öljylaskun takia. Asentaessasi ilma-vesilämpöpumpun öljylämmityksesi rinnalle, säästät energiaa. NIBE Plus -järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä energiakuluina.

Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö

Tilaa maksuton esite

Jarkko Aholan kokemuksia lämmitysjärjestelmän vaihdosta− katso video!

 

Seuraa ja ohjaa etänä

Mökin omistajat ja esimerkiksi paljon kotoaan pois reissaavat tietävät, kuinka epämukavaa on tulla kylmään taloon matkustamisen jälkeen. Lähes kaikissa NIBEn ilma-vesilämpöpumpuissa on NIBE Uplink, eli nopea, helppo ja tehokas palvelu, jonka avulla seuraat ja ohjaat lämmitysjärjestelmäsi toimintaa netin kautta älypuhelimesi tai tabletin avulla missä oletkin.

Uplinkin avulla pidät ajantasalla sekä itsesi että järjestelmäsi ohjelmiston. Palvelu havainnollistaa sinulle yleiskuvan kiinteistön lämmityksestä, lämpöpumpusta ja sen tämänhetkisestä tilasta. Pystyt myös päivittämään lämpöpumppusi viimeisimpään ohjelmaversioon. NIBE Uplink mahdollistaa nopeat toimenpiteet mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa. Häiriöilmoitus näkyy palvelussa ja lisäksi siitä lähtee käyttäjälle sähköpostiviesti.

NIBE Uplinkin maksuton perustaso antaa nopeasti yleiskuvan laitteistostasi ja sen tämänhetkisestä tilasta. Perustasolla pääset katsomaan lämpöpumppusi yhden kuukauden historian. Pientä lisämaksua vastaan saat myös etäohjauksen ja toimintahistorian tallentamisen.

NIBE Uplink on yhteydessä pohjoismaiden sähköpörssiin, jolloin lämpöpumppusi saa etukäteen tiedot halvan ja kalliin sähkön tunneista. Halutessasi voit ottaa käyttöön Smart Price Adaption -toiminnon, joka antaa lämpöpumppusi optimoida lämmitystä sähkön hinnan mukaan, jolloin vältät lämmitystä kalliiden tuntien aikana. Tällöin lämpöpumppu myös oppii lämpimän käyttöveden tarpeesi ja optimoi lämmityksen sen mukaisesti. Toiminnon käyttöön riittää maksuton NIBE Uplink -perusversio.

Miksi kannattaa valita NIBEn ilma-vesilämmitys?

  • NIBEn lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoisiin olosuhteisiin. Vuosikymmenien systemaattisen tuotekehityksen tuloksena on korkealaatuinen tuotesarja suomalaisiin vaatimuksiin.
  • NIBEn ilma-vesipumppujen korkean hyötysuhteen ja modernin teknologian ansiosta lämmitys on tehokas ja hiljainen sekä rahaa ja luontoa säästävä.
  • Invertterikäyttöiset lämpöpumput mukautuvat muuttuvaan lämmön tarpeeseen kierroslukua säätämällä. Alhainen käynnistysten määrä säästää kompressoria, minkä vuoksi kaikki NIBEn ilma-vesilämpöpumput ovat invertterikäyttöisiä.
  • 3 vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa 3 vuoden NIBETURVAn lisävakuutuksena kaikille rekisteröidyille NIBEn lämpöpumpuille.

 
Julkaistu
2.9.2019