Nosta asunnon arvoa ilman mittavaa remonttia

Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasiassa, mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu muuntojoustavaa tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liukuovilla pystyy erottamaan avoimesta tilasta rauhallisen työtiln tai avaamaan pienen huoneiston tilavammaksi aina tarvittaessa. Tämä on oikeaa muuntojoustavuutta.

uudista kotisi liukuovilla_saat enemmän tilaa-1920x1080

Edullisimmassakin asunnossa voi olla muuntojoustavuutta. Kaikki toteutuu, kun annamme itsellemme luvan ajatella ja suunnitella asioita uudella tavalla. Liunen ovet muuttavat ahtaatkin tilat esteettömiksi, ja lisäävät asumismukavuutta. Niissä on hyvä ääneneristys, ja monipuolinen mallisto takaa sen, että jokaiselle löytyy varmasi omaan tyyliin sopiva vaihtoehto.

Lisätilaa liukuovilla

Asunnolle on määrätty puitteet jo suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa, jolloin asukkaat eivät vielä ole tiedossa. Suunnittelija voi loihtia asuntoon lisätilaa, olla rohkea ja muuttaa kaikki kääntyvät ovet Liunen seinän sisään integroiduiksi oviksi.

Väliseinältä vaaditaan teknisiä ominaisuuksia, mutta luokittelemattomalta sisäovelta ei vaadita mitään. On korkea aika nostaa asuminen uudelle tasolle huomioimalla teknisesti parhaat ratkaisut välioviin.

Kun väliovi ajatellaan uusiksi, voidaan kysyä: mihin ylipäänsä tarvitaan kääntyvää väliovea? Seinä sisään liukuva ovi tuo lisää käyttöneliöitä, paremman ääneneristyksen, ja uuden ilmeen kotiin.
 

Lue lisää vinkkejä, miten luodaan lisää tilaa:
Löydä paikka etätyöläisen kotitoimistolle – Pienen tilan ja avonaisen konseptin ongelma >>
Onko sinullakin oviongelma eteisessä? Näin selviät siitä >>

Miten Liune toimii?

Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Asennus on vaivatonta ja nopeaa, Liunen ovi liukuu seinärakenteen taskuun kokonaan ja erityisen ponnahdussalpa-mekanismin avulla ovi ponnahtaa kevyesti painamalla ulos seinärakenteen sisältä.

Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus-kuin uudisrakentamiseenkin. Sähkövedoille on paikka jokaisessa Liune elementtirungossa. Kalusteiden ja kaapistojen asennus Liunen elementtiseinään on mahdollista ohjeistuksen mukaan.

Lue lisää vinkkejä jälkiasennuksesta:
Näin asennat helposti liukuovet kääntyvien ovien tilalle saneerauskohteeseen >>

Liune lukkiutuu kevyesti painamalla seinän sisään.Liune lukkiutuu kevyesti painamalla seinän sisään.

Liukuovia myös kosteisiin tiloihin

Kosteisiin tiloihin sekä saunaan on suunniteltu omat Liune-ovikokonaisuudet, joissa on otettu huomioon kohteiden vaatimat rakennusasetusten kosteiden tilojen ilmanvaihdon ohjearvojen mukaiset tarpeet.

Lue lisää vinkkejä kosteiden tilojen liukuovista:
Miten Liunen liukuovi asennetaan kosteaan tilaan turvallisesti >> Katso myös asennusvideo.

kohde-2-promodi taide lasiovi pisara-422x600
kohde-7-aalto special edition liukuovi-422x600

Miksi ovirunkomme on terästä?

Liunen ovielementti hitsataan takuulla kestäväksi jo tehtaalla, joten se on nopea asentaa.

Elementtirunko on valmistettu kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, joissa hyödynnetään ce-merkittyjä teräsrankoja.

Teräs on materiaalina taloudellinen, kestävä, ergonominen ja ekologinen. Teräs ei pala, ei lahoa, se sopii kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin, ja on sataprosenttisesti kierrätettävissä.

Lue lisää vinkkelä äänieristyksestä:
Ovi – äänieristyksen heikoin lenkki >>

Valmiiksi tehtaalla hitsattu teräsrunko on takuulla kestävä.Valmiiksi tehtaalla hitsattu teräsrunko on takuulla kestävä.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista M1-luokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne.

Runkoleveys on valittavissa 66, 70, 95 tai 120 millimetriä ja kulkuaukon leveys 610–2234 millimetriä.
Liunen ovet massiiviovia ja ovimallisto on laaja. Ovia voi tilata lukuisilla pintakäsittelyillä, lasisena tai jopa omavalintaisella kuvamateriaalilla tai taideteoksella pinnoitettuna.

Tutustu Liuneen


Tilaa ilmainen ovikuvasto

 
Päivitetty
8.3.2023