Näistä syistä talvirakentaminen kannattaa

Moni mieltää kesän parhaaksi ajankohdaksi rakentamiselle. Talvirakentamisessa on kuitenkin monia etuja, jotka pääset hyödyntämään aloittaessasi hirsitaloprojektisi nyt.

kaisa-turunen-hirsitalo-27_3_2018-4_levea

Koska kesä on perinteisesti rakentamisen kiireisintä aikaa, parhaista ammattilaisista ja rautaisista osaajista on pulaa. Talvella tätä ongelmaa ei ole, vaan työvoimassa riittää valinnanvaraa. Rakennusprojekti ei tällöin veny osaajapulasta tai rakennusvalvonnan ruuhkautumisesta aiheutuvan odottelun vuoksi.

Rakennuksella työskentelykin on miellyttävämpää pienessä pakkasessa kuin paahtavassa kesähelteessä. Lisäksi jäinen maa antaa raskaalle kuljetuskalustolle paremmat mahdollisuudet päästä hankalallekin tontille. Hirsitalon rakentamiselle etuna on myös pakkassään ilman pieni suhteellinen kosteus, jolloin rakenteet pysyvät kuivina. Lumi myös pitää hirret puhtaina, eikä esimerkiksi siitepöly pääse laskeutumaan niiden päälle.

 

Tiesitkö?
Kun ajoitat rakentamisen talvikuukausille, olet oikeutettu Hongan tuntuviin etuihin, jotka ovat jopa tuhansien eurojen arvoisia. Edut tarjotaan jokaiselle 24.6.−30.9.2019 kaupat solmineelle asiakkaalle. Katso edut

Nauti kesästä, rakenna talvella

Parhaassa tapauksessa rakennusprojekti valmistuu jo hyvissä ajoin ennen kesälomaasi, ja pääset nauttimaan kesästä uudessa kodissasi. Miksi et siis ryhtyisi tuumasta toimeen ja toteuttaisi talounelmaasi jo tulevan talven aikana?

Voit aloittaa rakennusprojektisi suunnittelun tutustumalla Hongan hirsitalo- ja mökkimalleihin, joista muutamia on esitelty alla.

Moderni ja selkeälinjainen Pyry

Pyry

Honka Pyry on moderni ja pohjaratkaisultaan avara hirsitalo, joka voitti Rakentaja.fi:n Unelmien koti 2019 -äänestyksen. Selkeälinjainen Pyry sopii mainiosti niin kaupunkiin kuin luonnon keskelle. Riittävä määrä makuuhuoneita takaa Pyryn sopivuuden myös isomman perheen kodiksi.

Lisätietoa Pyrystä

Pyry 150 1A

Pyry 150 1A

Käytännöllisen kaunis Lumi

Lumi
Lumi 110 1ALumi 110 1A

Honka Lumi on käytännöllisen kaunis hirsitalo. Tehokkaan ja kompaktin pohjaratkaisunsa ansiosta se sopii erityisen hyvin pienen perheen tai pariskunnan kodiksi.

Lisätietoa Lumista

Skandinaavisen linjakas Kommodori

Kommodori1

Skandinaavisen linjakas Kommodori on merellinen lomakoti. Oleskelutilojen isot kolmeen ilmansuuntaan avautuvat ikkunat takaavat upean panoraamanäkymän ympäröivään maisemaan.

Lisätietoa Kommodorista

Kommodori 80 3A

Kommodori 80 3A

Kotoisan hyväntuulinen Lintukoto

Lintukoto2
Lintukoto 40 2A

Lintukoto 40 2A

Hauskalla ja modernilla designillaan hurmaavaan Lintukoto-mallistoon kuuluu tehokkaasti suunniteltuja 40-neliöisiä parvellisia mökkejä ja 25−30-neliöisiä saunamökkejä. Etuseinän suuret ikkunat tuovat luonnon harmoniseksi osaksi sisustusta.

Lisätietoa Lintukodosta

Voit hakea ideoita ja inspiraatiota unelmataloosi myös Hongan kuvastoista tai vierailemalla taloesittelyissä. Ajankohtaiset tiedot taloesittelyistä, messuista ja muista tapahtumista löydät Hongan tapahtumakalenterista. Uutiskirjeen tilaamalla saat uusimmat kuulumiset ja kutsut kätevästi sähköpostiisi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
29.7.2019