Ontelolaatoilla nopeutat rakentamista

Oman kodin rakentaminen on monelle eräs elämän kohokohdista ja suurimmista konkreettisista aikaansaannoksista. Talon toteuttamiseen kannattaa valita hyvät tekijät ja luotettavat rakennusmateriaalit. Kestävän kodin sydän syntyykin parhaiten betonista.

Ontelolaatan_asennus_1920x1080

Vapautta tilasuunnitteluun

Ontelolaatoilla toteutat kotisi ala-, väli- ja yläpohjat nopeasti ja edullisesti. Kokoonsa nähden kevyt betonirakenne ja tehokas raudoitus mahdollistavat pitkien jännevälien rakentamisen ontelolaatalla. Luot isojakin tiloja ilman kantavia väliseiniä. Kohteesi suunnittelija valitsee ontelolaatat sen käyttökohteen ja kuormituksen perusteella.

Parma on luotettava toimittaja kodin tärkeimpiin rakenteisiin. Ontelolaatat soveltuvat käytettäviksi kivirakenteisten seinämateriaalien, harkkojen, elementtien ja paikallavalun kanssa.

avointila_ontelolaatoilla_1920x1080

Turvallinen ja edullinen rakenne

Kantava ja tuulettuva ontelolaatta-alapohja on asennettavissa kaikkien kivirakenteisten sokkelien varaan. Asennustyö viimeistelyineen onnistuu työmaalla jopa alle päivässä. Oikein toteutettu tuulettuva alapohja estää vaarallisen radonin pääsyn huoneistoon ja pitää talon rakenteet kuivina.

Ontelolaattarakenteella syntyy varma ja edullinen välipohja. Ammattirakentajien keskuudessa ontelolaatta on suosiossa erinomaisen kantokykynsä, pitkien jänneväliensä ja rakentamisen nopeuden ansiosta. PARMAontelolaatat soveltuvat erinomaisesti myös omakotitalon yläpohjaksi. Kivirakenteinen yläpohja kruunaa talon paloturvallisuuden ja näin pienennät mm. kiinteistön vakuutusmaksuja.

Erittäin tiivis ontelolaattarakenne säästää energiaa. Valmiiksi eristettyjen laattojen kanssa et tarvitse enää erillisiä eristyskaistoja.

10 syytä valita Parman ontelolaatat taloosi

  1. Nopea asentaa kerralla valmiiksi – Asennukseen kuluu aikaa korkeintaan pari tuntia.
  2. Helppo ja siisti – Raskaimmat työvaiheet tehdään lähes kokonaan tehtaalla. Laatat saapuvat vasta juuri silloin kun niitä kaivataan.
  3. Tutkitusti edullinen – Ontelolaatoissa betonia ja raudoitusterästä käytetään huomattavasti vähemmän kuin perinteisessä betonivalussa. Nopea asennus säästää myös työaikaa.
  4. Ympäristöä säästävä – Betoni tehdään luonnollisista materiaaleista
  5. Turvallinen – Kosteutta ja vettä kestävä rakennusmateriaali, joka ei pala, lahoa, mätäne tai homehdu.
  6. Hiljainen – Eristää erinomaisesti ääntä. Ei notku tai natise.
  7. Sopii talvirakentajalle – Laatat valmistetaan lämpimissä sisätiloissa. Työmaan suojaus- ja lämmitystoimenpiteet vähenevät.
  8. Vapautta suunnitteluun – Kantavia pystyrakenteita tarvitaan vähemmän ja voit toteuttaa avaria tiloja.
  9. Paljon valinnanvaraa – Parmalla on markkinoiden kattavin valikoima ontelolaattoja talosi ala-, väli- ja yläpohjaksi.
  10. Varma valinta – Pientalorakentaja on Parmalle yhtä tärkeä kuin suuri rakennuttaja.

Luotettava elementtitoimittaja

Parma on Suomen suurin betonisten valmisosien tuottaja ja kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonielementtien valmistaja. Parma Oy:n sertifioidun laatujärjestelmän toimivuutta valvoo Inspecta Sertifiointi Oy.

Parman pakettiin kuuluu kaikki: kohteen mittojen mukaisten elementtien raudoituksen suunnittelu, valmistus ja toimitus työmaalle. Parman kautta löydät tarvittaessa myös ammattitaitoisen rakennesuunnittelijan tai -asentajan.

Yläpohja paikalleen_1920x1080

Haluan lisätietoa


 
Päivitetty
10.7.2019