• Etusivu
  • Rakentaminen

Laiturin piirustukset

Rakentajan toimitus
Päivitetty 17.04.2013
20076_5422.jpg

Laiturin piirustukset. Katso merkkien selitykset artikkelin alusta.

Alla olevasta kuvasta näet laiturin piirustukset. Tee se itse -ohjeiden linkistä pääset tutustumaan tarkkoihin mittoihin ja materiaaleihin, joita laiturin piirustukset sisältävät.

Laiturin piirustukset -merkinnät:

  • A-D ja G-H ovat runkopuita
  • F ja J ovat laiturin pintalaudoitusta
  • Vihreät alueet ovat ponttooneita

Katso tee se itse -ohjeet laiturin tekoon tästä linkistä
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20183_52048.jpg
Bitumikatteesta löytyy useita vaihtoehtoja
Mitä jyrkempi katto, sitä enemmän se vaikuttaa talon ulkonäköön. Katemateriaalin valinnalla on siten merkittävä vaikutus julkisivun ilmeeseen, joka on hyvä huomioida suunnitelussa. Bitumikattolaatat soveltuvat erinomaisesti jyrkille katoille, oli katon muoto millainen tahansa. Kuvio- ja sävyvaihtoehtoja on tarjolla useita, niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Helposti asennettava bitumikate on tiivis ja hiljainen katemateriaalivaihtoehto.
Valkoinen kylpyhuone
Uusi IDO Elegant - Toimiva design on ajatonta
Tyylit tulevat ja menevät, mutta hyvä muotoilu kestää ikuisesti. IDO tuo markkinoille täysin uuden IDO Elegant -kylpyhuonemalliston, jonka selkeälinjainen design kestää aikaa.
20122_29449.jpg
Vaihtelua ja toiminnallisuutta pihalle kiveyksellä
SuunnitteluVarsinkin keväisin kulkeutuu ulkoa jalkineissa ja lemmikkieläinten tassuissa ylimääräistä siivottavaa lattioille. Siivoustyötä voi vähentää kiveämällä kulku- ja piha-alueita. Kannattaa miettiä, miten pihaa halutaan käyttää, miten liikutaan, missä halutaan vain oleskella, missä kuivata pyykkiä ja tuulettaa vuodevaatteita, mistä varata tilat lasten leikkeihin, miten maastoa voi muotoilla ja missä kasvit viihtyvät parhaiten.
202112_74110.jpg
Pyörre-talo puhdisti Lohjan asuntomessujen palkintopöydän
Asuntomessujen vuoden parhaat 2021 palkittiin 9.12.2021 Lohjalla. Kekseliäästi taidetta ja uutta rakennustekniikkaa kiertotalouden käytäntöihin yhdistävä Pyörre voitti sekä Paras Talo että Paras -sisustus äänestyksen.
20214_70362.jpg
Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä?
Talon iän karttuessa erilaiset remonttitarpeet kilpailevat toteutusjärjestyksestä. On kuitenkin hyvä muistaa, että moni remontti kannattaa yhdistää. Yksi tällainen remonttipari on keittiö- ja putkiremontti. Putkiremontti edellyttää vähintäänkin osittaista keittiön purkamista. Kaikessa tärkeydessään putkiremontti on myös hieman tylsä, koska mitään uutta ilmettä ei ole tarjolla. Näiden yhdistäminen tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön odotuksen.
201810_55128.jpg
Energiatehokkuus voi heikentää mobiiliverkkoa - ongelmaan on ratkaisu
FF-SIGNAL on Finnfoam Oyn ja StealthCase Oyn kehittämä signaalivahvistin, joka asennetaan rakenteiden sisään, esimerkiksi ikkunan karmien väliin tai betoniseinään ohutrappauksen alle. Kestävässä FF-SIGNALissa ei ole mekaanisia ja liikkuvia osia, jotka vahingoittuisivat tai kuluisivat käytössä. Tämä innovatiivinen ja signaalia välittävä passiivinen elementti vahvistaa matkapuhelinsignaalien läpäisyä seinärakenteiden läpi, lopputuloksena saavutetaan jopa 30-100 kertaa voimakkaampi signaalin läpäisy.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton