Linjakkaasti piilossa vai käytännöllisesti esillä. Nämä säilytysratkaisut yllättävät!

Yleiskone nousee pöytätasosta esiin napin painalluksella samalla, kun nappaat yläkaapista laskeutuvalta hyllyltä öljyn ja suolan. Leipätaikinasi on pian valmis, ja keittiövälineet ja mausteet voi kätkeä takaisin piiloihinsa. Kokattiinko täällä vielä äsken?

Kenenpä haaveissa ei olisi keittiö, jossa tavarat ovat piilossa ja tasot siistit silloin, kun keittiövälineet eivät ole käytössä. A la Carte -keittiöiden uusimmissa innovaatioissa on huomioitu kotikokin toiveet linjakkaasta ja siististä keittiöstä. Sähköiset toiminnallisuudet helpottavat arkea ja auttavat ratkaisemaan säilytyspulmia – sekä innostavat kokkauspuuhiin myös teknologialla hifistelijät.

A la Carte -keittiöiden piiloon ja esille -toiminnallisuudet tuovat tarvittavat keittiövälineet esille juuri niitä tarvittaessa, mutta piilottavat ne näkyviltä käden käänteessä.


 

Urban nouseva kulma alhaalla.Urban nouseva kulma alhaalla.
AC-Urban-nouseva-kulma_1080p

Urban Nouseva kulma

Urban-keittiön nouseva kulmamekanismi ratkaisee keittiössä usein niin pulmallisten kulmien ongelman. Kulma saadaan täydellisesti hyötykäyttöön, kun säilytystila nousee sen sisältä. Nousevassa kulmassa on mietitty toiminnallisuudet viimeisen päälle. Alatasolla on valo, joka syttyy tason noustessa ja sammuu, kun taso lasketaan alas. Sähköinen nostin on varustettu turvamekanismilla, joka pysäyttää liikkeen, jos tason välissä on jotain. Ylemmän tason alla on maadoitettu pistorasia; johto vain pistorasiaan ja keittiökoneesi on heti käyttövalmiina!


Urban Nouseva kulma

Found-seinäkaappi

Found on puolestaan seinäkaappi, jonka takaosasta laskeutuu avolokerikko välitilaan. Lokerikko on muunneltavissa tarpeen mukaan esimerkiksi mausteiden, veitsien tai öljypurkkien säilytystilaksi. Ylös nostettuna Found näyttää tavalliselta seinäkaapilta, mutta alas laskettuna se tarjoaa uniikin säilytysratkaisun välitilaan jättäen työtason vapaaksi ruuanlaittoa varten.

Found-seinäkaappi

Found-kaappi_Urban

Tila- ja säilytysihme aamiaiskaappi

Aamiaiskaapin suosiolle ei vain näy loppua. Parhaimmillaan aamiaiskaapilla on useampia käyttötarkoituksia. Pocketti-aamiaiskaapin ovet liukuvat kätevästi sivuille eivätkä näin vie tilaa auki ollessaan. Kaapin sisään kätkeytyvät perinteisten aamiaistarvikkeiden lisäksi myös isommat kodinkoneet, jopa uuni. Sensoreilla varustetut ovet sulkevat virran sähkölaitteesta, kun ovet suljetaan, joten kaappi on paitsi kätevä myös turvallinen käyttää.

Lisää innovatiivisia ratkaisuja keittiöön löydät täältä

Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiaistarvikkeille.Aamiaiskaappi Pocketti tarjoaa oman tilan aamiaistarvikkeille.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai tilata esitteen


 
Päivitetty
9.7.2019