Kouvolan Asuntomessukohde Dekolaku

Kouvolan Pioneeripuistossa starttaa asuntomessut heinäkuussa 12.7.—11.8.2019. Kuukauden ajan messukävijät voivat käydä tutustumassa mielenkiintoisiin messukohteisiin. Messualueelle on rakentunut niin moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja kuin uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on hieno yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Kouvolan asuntomessut sijoittuvat Pioneeripuiston asuinalueelle, joka on rakennettu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Kotia rakentaessa tulee usein keskityttyä pitkälle sisustusmateriaaleihin ja sävyihin, kun paljon on merkitystä myös sillä, millaista talotekniikkaa talo kätkee sisälleen. Dekolaku kohteeseen Allaway suunnitteli jo varhaisessa vaiheessa pohjapiirroksen avulla toimivan siivousjärjestelmän. Riittävä määrä imurasioita, oikeissa paikoissa helpottavat kodin puhtaanapitoa ja tekevät siivoamisesta helpompaa.

image001_1080
image003_1080

Kotiin valittiin myös riittävä määrä suulakkeita, jotka toimivat erilaisilla pinnoilla.

Laadukkaat mattopinnat puhdistuvat Allawayn Premium lattia-mattosuulakkeella.Laadukkaat mattopinnat puhdistuvat Allawayn Premium lattia-mattosuulakkeella.
Mikrokuituisen moppisuulakkeen avulla saarniparkettilattiat voi mopata ja imuroida samanaikaisesti.Mikrokuituisen moppisuulakkeen avulla saarniparkettilattiat voi mopata ja imuroida samanaikaisesti.

Dekolaku asuntomessujen kohdenumero 21 ulkoasultaan musta yksikerroksinen L-muotoinen pulpettikattoinen talo paljastuu sisältä valoisaksi ja avaraksi. Talon rakentaneet Kiira Partti ja Elmo Uusitalo halusivat kodin muuttuviin elämäntilaisiin. He ovat vastanneet pohjan suunnittelusta, sisustussuunnittelija Memmu Pitkänen on osaltaan ollut auttamassa valintojen suhteen, jotta koti olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja muunneltavissa tulevien tarpeiden mukaan. Dekolaku kohteessa on kaunis ja avara olohuone-keittiötila, l:n toiseen siipeen on sijoitettu makuuhuoneet ja pesutilat. Dekolakussa on tarkkaan mietityt laadukkaat pitkäikäiset materiaalit, kuten saarniparketti- sekä mikrosementtilattia, kivitasot. Värisävyt ovat vaaleita ja aikaa kestäviä.

Olohuoneen yksi katseenvangitsijoista on läpilasitettu takka, jonka tulta voi katsella niin keittiöstä kuin olohuoneesta käsin. Mustat yksityiskohdat piipussa ja keittiön valaisimissa tuovat särmää muuten vaaleaan sisustukseen.

image005_1080
image007_1080

Sisustuksen kulmakiviä ovat luonnonläheiset materiaalit ja sävyt, mustilla yksityiskohdilla.

image009_1080
image011_1080

Venyvä rikkaimuri helpottaa taas pikasiivosta, alle metrin mittainen letku venyy yli neljään metriin ja palautuu takaisin lyhyeksi. Esimerkiksi aamiaiskaapin hyllyt sekä takan läheisyyteen ilmestyvät puuroskat olla helppo imuroida. Letkua on helppo säilyttää pienessä tilassa ja ottaa se esiin pikasiivousta varten.

image017_1080
image019_1080

Allawayn suunnittelupalvelu palvelee kodinrakentajia. Kun sinulla on olemassa pohjakuvat kodistasi voit lähettää ne osoitteeseen info@allaway.fi

Teemme sinulle ilmaiseksi suunnitelman.

Lue lisää suunnittelupalvelusta
 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
5.7.2019