• Etusivu
  • Varusteet

Kouvolan Asuntomessukohde Dekolaku

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 12.12.2023
20197_58978.jpg

Laadukkaat mattopinnat puhdistuvat Allawayn Premium lattia-mattosuulakkeella.

Kouvolan Pioneeripuistossa starttaa asuntomessut heinäkuussa 12.7.—11.8.2019. Kuukauden ajan messukävijät voivat käydä tutustumassa mielenkiintoisiin messukohteisiin. Messualueelle on rakentunut niin moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja kuin uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on hieno yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Kouvolan asuntomessut sijoittuvat Pioneeripuiston asuinalueelle, joka on rakennettu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Kotia rakentaessa tulee usein keskityttyä pitkälle sisustusmateriaaleihin ja sävyihin, kun paljon on merkitystä myös sillä, millaista talotekniikkaa talo kätkee sisälleen. Dekolaku kohteeseen Allaway suunnitteli jo varhaisessa vaiheessa pohjapiirroksen avulla toimivan siivousjärjestelmän. Riittävä määrä imurasioita, oikeissa paikoissa helpottavat kodin puhtaanapitoa ja tekevät siivoamisesta helpompaa.

20197_58974.jpg
20197_58973.jpg

Kotiin valittiin myös riittävä määrä suulakkeita, jotka toimivat erilaisilla pinnoilla.

Mikrokuituisen moppisuulakkeen avulla saarniparkettilattiat voi mopata ja imuroida samanaikaisesti.
Mikrokuituisen moppisuulakkeen avulla saarniparkettilattiat voi mopata ja imuroida samanaikaisesti.

Dekolaku asuntomessujen kohdenumero 21 ulkoasultaan musta yksikerroksinen L-muotoinen pulpettikattoinen talo paljastuu sisältä valoisaksi ja avaraksi. Talon rakentaneet Kiira Partti ja Elmo Uusitalo halusivat kodin muuttuviin elämäntilaisiin. He ovat vastanneet pohjan suunnittelusta, sisustussuunnittelija Memmu Pitkänen on osaltaan ollut auttamassa valintojen suhteen, jotta koti olisi mahdollisimman pitkäikäinen ja muunneltavissa tulevien tarpeiden mukaan. Dekolaku kohteessa on kaunis ja avara olohuone-keittiötila, l:n toiseen siipeen on sijoitettu makuuhuoneet ja pesutilat. Dekolakussa on tarkkaan mietityt laadukkaat pitkäikäiset materiaalit, kuten saarniparketti- sekä mikrosementtilattia, kivitasot. Värisävyt ovat vaaleita ja aikaa kestäviä.

Olohuoneen yksi katseenvangitsijoista on läpilasitettu takka, jonka tulta voi katsella niin keittiöstä kuin olohuoneesta käsin. Mustat yksityiskohdat piipussa ja keittiön valaisimissa tuovat särmää muuten vaaleaan sisustukseen.

20197_58975.jpg
20197_58977.jpg

Sisustuksen kulmakiviä ovat luonnonläheiset materiaalit ja sävyt, mustilla yksityiskohdilla.

20197_58979.jpg
20197_58980.jpg

Venyvä rikkaimuri helpottaa taas pikasiivosta, alle metrin mittainen letku venyy yli neljään metriin ja palautuu takaisin lyhyeksi. Esimerkiksi aamiaiskaapin hyllyt sekä takan läheisyyteen ilmestyvät puuroskat olla helppo imuroida. Letkua on helppo säilyttää pienessä tilassa ja ottaa se esiin pikasiivousta varten.

20197_58984.jpg
20197_58982.jpg

Allawayn suunnittelupalvelu palvelee kodinrakentajia. Kun sinulla on olemassa pohjakuvat kodistasi voit lähettää ne osoitteeseen info@allaway.fi

Teemme sinulle ilmaiseksi suunnitelman.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20225_78116.jpg
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeen
Näin siivoat mökillä oikein - siivousvinkkejä talvikauden jälkeenMonet mökinomistajat suunnittelevat mökin kevätsiivousta ilmojen jälleen lämmettyä. Mökkeilijöiden ohjelmassa on sisä- ja ulkotilojen siivousta sekä puiden pilkkomista. Näissä arkiaskareissa kannattaa kiinnittää huomiota myyräkuumeelta suojautumiseen. Ihmisiin virus tarttuu yleensä hengitysteitse, kun metsämyyrän ulostetta tai virtsaa sekoittuu siivouspölyn mukana hengitysilmaan. Thl:n mukaan suojautuminen mökin talvisiivouksessa tehokkaalla hengityssuojaimella on tehokasta ja perusteltua.Siivotessa ilmaan pääsee runsaasti pölyä jolloin suojaimen käyttö on erityisen tärkeää. Jos jätöksiä alkaa putsaamaan perinteisellä pölyimurilla, niin jätöksissä olevat virukset tulevat pölynimurien suodattimien läpi ja ne johtuvat hengitysilmaan tavallisen imurin poistoilmapuhalluksen takia. Mikäli mökillä on keskuspölynimuri, haitallinen pöly ohjataan pois hengitetystä huoneilmasta ja vastaavaa riskiä ei ole.
201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20175_49151.jpg
Puhdista nopeasti ja tehokkaasti
Pinttyneen lian puhdistaminen on usein tuskaista puuhaa. Veden ja pesuaineen lisäksi tarvitaan hankaamista ja harjaamista. Painepesurin avulla pudistaminen käy hetkessä kohteesta riippumatta. Vesisuihkun paine irrottaa lian tehokkaasti hankalimmistakin paikoista vain liipaisimen painalluksella.
3044_418399157_2018328111143.jpg
Akkupesurilla peset paikasta riippumatta
Perinteinen verkkovirtaan liitettävä painepesuri on kätevä työkalu tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukohteet eivät kuitenkaan aina sijaitse paikassa, jossa sähköä olisi saatavilla. Uusi akkukäyttöinen Bosch Fontus-pesuri on kehitetty helppoon ja johdottamaan käyttöön. Voit ottaa pesurin mukaasi, missä sitä tarvitsetkin.
46_P_114446_1.jpg
Ratkaisu imuroinnin ikuiseen ongelmaan
Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton