Ihastu Asuntomessuilla kotimaisiin keittiöihin

Asuntomessut tietävät jälleen unelma-aikaa rakentajalle ja remontoijalle: nyt saa luvalla kurkistaa tuntemattomien koteihin ja hakea inspiraatiota omaan rakentamiseen ja sisustamiseen!
Keittiömaailman kotimaiset A la Carte- ja Petra-keittiöt ovat näyttävästi esillä Asuntomessuilla. Kohteissa korostuu tämän vuoden yksi tärkeimmistä keittiötrendeistä, vastuullisuus.

A la Carten Rigato-keittiö on nähtävissä Asuntomessujen näyttelyhallissa.A la Carten Rigato-keittiö on nähtävissä Asuntomessujen näyttelyhallissa.

A la Carte- ja Petra-keittiöt valmistavan Novartin tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen korostaa vastuullisuuden merkitystä keittiösuunnittelussa:

- Keittiön on kestettävä aikaa ja elämää. Panosta mieluummin laadukkaisiin ja ilmeeltään ajattomiin materiaaleihin ja tuo persoonallisuus esille keittiön varusteissa ja henkilökohtaisissa esineissä. Kun mieli ja trendit muuttuvat, näitä on helpompi vaihtaa kuin koko keittiö.

Jukkatalo Aina, kohde 32.Jukkatalo Aina, kohde 32.

Keittiömaailman messukohteissa Jukkatalon Ainassa, kohde numero 32, ja Ainoakodin Villa Landessa, kohde 23, valinnat ovat ajattomia ja kestäviä, mutta persoonallisuus näkyy keittiöiden sisustuksessa. Kokkonen korostaa myös toista näkökulmaa vastuullisuudesta:

- Sillä, mistä keittiösi hankit, on merkitystä. Keittiömaailman A la Carte- ja Petra-keittiöt ovat Avainlippu-tuotteita; ne valmistetaan tehtaallamme Nastolassa. Työllistämme Suomessa, eivätkä kuljetusmatkat ole pitkiä. Valitsemme puutoimittajamme tarkoin ja panostamme materiaaliemme vähäpäästöisyyteen ja turvallisuuteen. Innovaatioissa ja suunnittelussa otamme huomioon niin hävikin vähentämisen kuin jätteiden kierrätyksen. A la Carte- ja Petra-keittiöt ovat laadukas ja turvallinen valinta.

Ainoakoti Villa lande, kohde 23.Ainoakoti Villa lande, kohde 23.

A la Carten Rigato ihastuttaa näyttelyhallissa

A la Carten kevään uutuuskeittiö, skandinaavista ylellisyyttä huokuva Rigato, on ensimmäistä kertaa suuren yleisön nähtävillä upeassa valkaistun tammen sävyssä Asuntomessujen näyttelyhallissa. Rigaton nimikko-ovi on ovelalla ja hienovaraisella tavalla vedikkeetön; oven jokainen puusäle toimii vetimenä.

Tutustu Keittiömaailman Asuntomessukohteisiin

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai tilata esitteitä


 
Päivitetty
4.7.2019