Antti Pihlström valitsi Liunen ovet
– tilansäästöajatus liukuovilla tuntui hyvältä idealta

Kun kotia tehdään itselle, kannattaa valita parhaat saatavilla olevat materiaalit ja rakennusratkaisut. Yksi nykypäivän suurimmista rakennusalan kysymyksistä liittyy asumisen kutistuviin neliömääriin. Liunen seinän sisään liukuvat väliovet ratkaisevat monet tilaongelmat, kun kääntyvän oven ongelmia ei tarvitse miettiä. Liunen monipuolisen ovimalliston tasamassiivipuuta olevissa mdf-ovissa on myös parempi ääneneristys kuin perinteisissä kääntyvissä laakaovissa. Kotimaisissa Liune-ovissa on ainutlaatuinen teräksinen elementti, joka on valmiiksi tehtaalla hitsattu ja siksi takuulla kestävä. Olipa talosi sitten kivi- puu- tai hirsitalo, Liunen asentaminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Ensin aikomuksena oli ottaa vain valoaukolliset pariovet alakertaan, mutta tilansäästöajatus tuntui aina vain paremmalta ja nyt kaikki ovet ovat Liunea, Antti Pihlström toteaa.Ensin aikomuksena oli ottaa vain valoaukolliset pariovet alakertaan, mutta tilansäästöajatus tuntui aina vain paremmalta ja nyt kaikki ovet ovat Liunea, Antti Pihlström toteaa.

Antti Pihlströmin kivitalo saa lisää käyttöneliöitä Liune-ovilla

Jääkiekkoilija Antti Pihlströmin viisihenkisen perheen uusi koti nousee keskelle perisuomalaista maalaismaisemaa. Pihlströmin mukaan perusajatuksena oli rakentaa moderni ja selkeä kokonaisuus. Kuten usein rakentaessa, uuden kodin piirustukset ovat jo ehtineet muuttua matkan varrella, ja aluksi suunnitellut kääntyvät väliovet ovat vaihtuneet Liunen oviin.

Tyylikäs Liune sopii kaikkiin huonetiloihin.Tyylikäs Liune sopii kaikkiin huonetiloihin.

- Vaimo löysi Instagramista sisutuskuvia, joissa oli seinien sisään liukuvia väliovia ja ehdotti niitä vaihtoehtona tavallisille oville. Ensin aioimme ottaa vain valoaukolliset pariovet alakertaan, mutta tilansäästöajatus tuntui aina vain paremmalta. Rakentajakin totesi, että kyllä asennukset saadaan onnistumaan hyvin yläkertaankin. Meille tulee nyt käytännössä kaikki sisäovet eli 12 kappaletta Aulis Lundellilta. Pois lukien teknisen tilan ja saunan ovet.

Pihlström kiittelee tilaus- ja toimitusprosessin sujuvuutta ja nopeutta. Rakentajakin on ollut tyytyväinen toimitusten mukana tulleisiin ohjeisiin, joiden avulla asennukset ovat sujuneet helposti.

Lue lisää

Liune liukuu kokonaan seinän sisään.Liune liukuu kokonaan seinän sisään.
Antti Pihlström palaveeraa rakentaja Roope Roosin kanssa.Antti Pihlström palaveeraa rakentaja Roope Roosin kanssa.

Mikä Liune?

Liune on seinän sisään liukuva väliovikokonaisuus. Tuoteperhe tehdään kotimaassa laadukkaista sisäilmaluokitelluista rakennusmateriaaleista, asennusvalmiit elementit valmistetaan ce-merkityistä teräsrangoista. Ratkaisun etuja ovat parempi ääneneristävyys, nopea asennus ja toimitus, hyvä asennusergonomia sekä mittatarkka rakenne.

www.liune.fi


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja/tai tilaa itsellesi esitteitä:


 
Päivitetty
5.12.2019