Erittäin kompakti pöytäsaha monipuoliseen käyttöön

Tarkka ja siisti katkaisujälki ovat keskeisiä ominaisuuksia sahauksessa. Boschin kehittämä uudenlainen teräteknologia tuo pöytäsahaukseen uutta ulottuvuutta aiempaa monipuolisemman käytettävyyden myötä.

NanoBlade_table1_1200x675

Jiirisahaukset kätevästi ja turvallisesti

Uutta NanoBlade-teknologiaa hyödyntävä AdvancedTableCut 52 pöytäsaha tarjoaa helpon, tärinävaimennetun sahauksen. Ohuen ketjuterän ansioista sahaus onnistuu tarkasti, vaikka keskeltä työstettävää kappaletta. Laite mahdollistaa jopa 60º sahauskulmat ja 45º viistosahaukset 52 mm syvyyteen asti. Voit myös vetää työkappaleen sahan läpi turvallisesti laitteen vetotoimintoa käyttäen.

NanoBlade_table2_1200x675

Toimintavarma ja helppokäyttöinen pöytäsaha

Bosch AdvancedCut ketjusahan periaate lyhyesti kuvattuna: NanoBlade-teknologia perustuu pyörivään ketjuun, joka koostuu neljän millimetrin kokoisista ketjunivelistä. Se varmistaa, että NanoBlade-sahat leikkaavat erityisen tarkasti ja tärisemättä. Kestävät terät on suunniteltu pysymään käyttökunnossa ilman huoltoa, joten ne eivät vaadi öljyämistä, teroittamista tai kiristämistä. Tarpeen vaatiessa sahanterä on vaihdettavissa ilman työkaluja SDS-järjestelmän ansioista.

AdvancedTableCut 52 on erinomainen työkalu esimerkiksi lattialaminaatin asennuksessa. Sahan terä tekee erittäin siistiä jälkeä ja yhdellä terällä voidaan sahata jopa 100 m laminaattia.

Vain 8,5 kg painoinen AdvancedTableCut 52 on kevyt kantaa ja helppo ottaa käyttöön, joten se sopii erinomaisesti myös matkatöihin.

NanoBlade_table3_1200x675

AdvancedTableCut 52 tekniset tiedot

  • Ottoteho 550 W
  • Tyhjäkäyntikierrosluku 8200 min-1
  • Sahaussyvyys 90 / 90 52 mm
  • Koneen paino 8,5 kg

poytasaha_1920x1080

Bosch NanoBlade-sahat

NanoBlade-teknologia mahdollistaa mitä erilaisimpien käyttökohteiden ja materiaalien sahaustyöt uskomattoman helposti. Katso lisää: Kätevät akkuketjusahat puutarhaan ja verstaalle

 
Päivitetty
28.6.2019